Info om The Silence of E. Lamb.

Så nu har dom avslöjat yttligare tre avsnittstitlar och det finns yttligare tre avsnitt att skriva om och mer information att fylla er med. Så då börjar vi med 507 och sen tar vi det i ordning, 508&509 och så vidare.
 
The Silence of E. Lamb.. Hmm.. genast när jag hörde titeln kom jag och tänka på den snälla killen som blev kompis med Spence på Radley. Sen kom jag på att det var Eddies namn Toby använde för att komma in och ut på Radley när han arbetade med Crazy-Mona.
Så antingen tror jag att Eddie kommer tillbaka eller så har det nånting med Toby och göra? Vad tror ni?
Det var några spektulationer jag hade om titeln annars spoilerna som ni alla har väntat på: Genom Joshua Bulters twitter som ska regissera detta avsnitt har vi fått reda på att det kommer vara en -epic- kyss mellan två karaktärer. Vilka tror ni det kan vara? Haleb? Ezria?
 
Genom en annan tweet han twittrade så fick vi reda på att våran favorit storasyster kommer vara med i The Silence of E. Lamb.
Sedan genom Bryan Holdman som har skrivit detta avsnitt får vi reda på genom även hans twitter att det blir en Spezra scen. Spencer&Ezra alltså. Är det bara jag som längtar till detta avsnitt nu? 
Info om dom två andra avsnittet kommer senare idag, kommentera gärna vad ni annars vill läsa om.
- J


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback