Info om Run, Ali, Run.

Så då har vi kommit till det sjätte avsnittet av säsong fem. Run, Ali, Run. Finns inte så mycket att säga om detta avsnitt men lite info har vi.
Våran favorit #ShirtLessToby kommer vara med i avsnittet och Spences Daddy and Mama, Caleb, Travis, Ezra, Paige och våran kvinnliga dektetiv Tanner kommer vara med i Run, Ali, Run. Hittills så har vi fått reda på att hela Hastings-familjen kommer vara med i två av dom första sex avsnittet som vi har fått info om i säsong fem. Trevligt för Spencer att ha hela familjen hemma.
 
Sedan fick vi även reda på genom en av Pretty Little Liars manusförfattare, Jonell, att det kommer vara en scen mellan Tanner, Alison och Emily. Kanske så har Tanner hittat nånting som kan hjälpa dom att lista ut vem A kan vara eller vem som mördade den andra flickan?
Det är lite av den infon vi vet och sen så tänkte jag berätta en egen tanke om detta avsnitt och det är att jag tror att Run, Ali, Run kommer vara ett följd avsnitt av Miss Me x 100, alltså som i förra säsongen så hängde avsnittet innan Halloween avsnittet [Now You See Me, Now You Don't] och Halloween-avsnittet ihop. Jag tror att det kommer vara så med Run, Ali, Run och Miss Me x 100 för båda avsnittet var filmade på samma dag.
-J
 
 
 
 
 
 

Postat av: Anonym

Tanner?

Svar: Hon som var med i säsong fyra och spelade en av de två dektetiverna som tog Wildens plats efter hans död i att slut föra fallet om Alison. :)
Pretty Little Liars

2014-05-20 @ 16:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback