Info om Miss Me x 100.

Miss Me x 100 kommer vara Pretty Little Liars hundrade avsnitt och då kan vi förvänta oss att flera speciella saker kommer hända.
 
Som vi berättade i något tidigare inlägg, så kommer Jenna vara med denna säsongen. I detta avsnitt! Denna källan får vi reda på från Tammins instagram där hon berättar om nyheten att Jenna är tillbaka i det hundrade avsnittet.
@officialtamminsursok Oh what's this?! Oh ya know... Just the 100th episode and #Jenna's return #PLL
 
Inte nog med att Jenna kommer vara tillbaka så kommer vi få se Travis också i detta avsnitt och vi kan inte glömma Caleb! Caleb kommer berätta till Hanna om Ravenswood och ge oss ett avslut angående det kapitlet. Sen kommer vi få se triangel-drama angående Travis och Caleb. 
 
Sydney som är en ny karaktär i serien [spelas av Chloe Bridges] kommer också vara med i dethär avsnittet. Hon kommer även vara med i det tredje avsnittet av säsongen så vitt jag vet.
Förutom att massa karaktärer som Jenna, Caleb, Sydney och Travis kommer vara med i det hundrade avsnittet så kommer en av Rosewoods största hemligheter avslöjas i detta avsnitt! Har ni någon aning om vad det skulle kunna vara? Vi vet ju alla svar som har med Alison och göra [förutom vem som försökte mörda henne förstås] så det kan inte vara nått av det.. Hmfg... Kanske så får vi reda på vem som har tvillingen och vad tvilling-teorin kommer ha för betydelse i serien? Vad tror ni? Kommentera! 
 
Genom en tweet som Marlene King twittrade så får vi reda på att det kommer vara en Hencer scen i det hundrade avsnittet. En fråga som alla som läser tweeten är nog - vilken vänskap är det som heter Hencer? Om hon menar Spencer& Hanna så heter det Spanna, Mar. Ser iallafall fram emot det och älskar Spencer& Hannas vänskap! I serien så är det dom som gör dom roliga replikarna. 
 
Finns inte nått mer jätteviktigt och säga om avsnittet än att dom har varit väldigt hemlighetsfulla angående avsnittet om vad som kommer hända så jag antar att det kommer hända många spännande grejer! Vi vet redan att vi kommer få en stor hemlighet avslöjad och Caleb kommer tillbaka. It's better be good.
Spoilers om 5x06 kommer imorgon, hoppas ni uppskattar dom här inläggen! Kommentera gärna om ni vill att vi ska blogga mer om något.
- J

Postat av: N

4 veckor kvar till säsong 5 startar!

2014-05-14 @ 19:54:10
Postat av: Vampire Diaries Blog

Hej du har blivit nominerad till vår årliga Blog Award i kategorin "Bästa blogg om tv-serie/film". Man kan rösta varje dag fram till den 25/5. Lycka till! :)

Mvh, Vampire Diaries Blog

2014-05-18 @ 21:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback