Synopsis av 5x02 [Whirly Girl].

Nu för några timmar sedan så har även synopsisen av andra avsnittet av säsong fem även kommit ut. Lägger upp den nu i god tid denna gången:
 
Med händelserna i New York som nu ligger bakom dom och dom är tillbaka i Rosewood, är lögnarna oroliga för att fortfarande leva under ett moln av hemligheter. Aria är hemsökt av dom senaste händelserna, medans Emily, Hanna och Spencer försöker vänja sig med det nya normala.
-J
 
 

Synopsis av 5x01 [Premiär-Avsnittet].

Synopsisen av premiär-avsnittet kom ut för ett tag sedan, hade helt glömt bort att lägga upp det och trodde att jag redan hade gjort det. Sen så kollade jag lite igenom gamla inlägg och insåg att jag inte hade gjort det hehe. Det ber jag ursäkt om så lägger upp den här direkt:

 

Minuter efter att säsong fyra finalen slutade är Aria och Liars i gungning efter Ezra blev skjuten av A. Lögnarna inser snabbt att den enda personen som verkligen vet A:s identitet är Ezra och han är i stor fara. Medans Aria vaktar över Ezra på sjukhuset, planerar Alison och resten av lögnarna en fälla för att slutligen avslöja A's idientitet, men är chockade över vem som blir snärjd. Samtidigt anstränger Holbrook sig för hitta flickorna och sätter Hastings familjen på vakt. Och när nyheten om att Alison är tillbaka och lever sprider sig, är Mona inte nöjd.

-J
 

Canadian Promo 5x01.

 
- J

Sneak Peek #1& #2 501.

- J

Info om The Silence of E. Lamb.

Så nu har dom avslöjat yttligare tre avsnittstitlar och det finns yttligare tre avsnitt att skriva om och mer information att fylla er med. Så då börjar vi med 507 och sen tar vi det i ordning, 508&509 och så vidare.
 
The Silence of E. Lamb.. Hmm.. genast när jag hörde titeln kom jag och tänka på den snälla killen som blev kompis med Spence på Radley. Sen kom jag på att det var Eddies namn Toby använde för att komma in och ut på Radley när han arbetade med Crazy-Mona.
Så antingen tror jag att Eddie kommer tillbaka eller så har det nånting med Toby och göra? Vad tror ni?
Det var några spektulationer jag hade om titeln annars spoilerna som ni alla har väntat på: Genom Joshua Bulters twitter som ska regissera detta avsnitt har vi fått reda på att det kommer vara en -epic- kyss mellan två karaktärer. Vilka tror ni det kan vara? Haleb? Ezria?
 
Genom en annan tweet han twittrade så fick vi reda på att våran favorit storasyster kommer vara med i The Silence of E. Lamb.
Sedan genom Bryan Holdman som har skrivit detta avsnitt får vi reda på genom även hans twitter att det blir en Spezra scen. Spencer&Ezra alltså. Är det bara jag som längtar till detta avsnitt nu? 
Info om dom två andra avsnittet kommer senare idag, kommentera gärna vad ni annars vill läsa om.
- J

Ny promo för säsong fem #2.

 

Recap-Video av hela säsong fyra.

 
-J

Line från avsnitt 504.

- J
 

5x07&5x08&5x09 Titlar.

5x07 : The Silence of E. Lamb
5x08 : Scream For Me
5x09 : March of Crimes
 
Information om dom avsnittet kommer senare idag.
- J
 

PLLs Officiella-Poster för #SeasonFive.

Från Pretty-Little-Liars officiella instagram:
@prettylittleliars : #PLLarmy it's the moment you've been waiting for! Check out the official poster for season 5! Don't miss the summer premiere Tuesday, June 10 at 8/7c on ABC Family! #PLL
 
 
Så vad tycker ni om den nya postern? Personligen så gör den mig lite rädd. Den ser ju jätte creepy ut!
- J

Troian och Red Bull

 

3B

 
Kan det vara en ledtråd?

Women of Pretty Little Liars GIFS

 
 
 
 
 
GQ with the Women of Pretty Little Liars

Who killed Wilden

   

GQ Magazine

                 
 
De är sjukt fina!

Women of Pretty Little Liars

 
GQ with the Women of Pretty Little Liars [x x x x]

Blogggen är tillbaka

Hej alla läsare!
 
Jag admin kommer nu tillbaka med bloggen, nu börjar PLL snart.
 
Skällen till att det var ingen uppdatering är skolan & ingenting att blogga om nu när PLL har en paus.
 
Men snart är den tillbaka och det är vi med.

Stills från EscApe From New York.

 
 

Till alla Spoby-Shippers.

Folk pratade och twittrade långa konservationer om att Marlene gav ingen storyline till Spoby, bara Ezria&Emison. Så Marlene ville stoppa detta twitter och twittrade en stor spoiler för Spoby-Shippers.
 
Iallafall så älskar jag Spoby och började smått fangirla när jag läste detta, ''OK Spoby's. DO NOT MISS EPISODE 502''. Med stora bokstäver också! Vad tror och vad hoppas ni att det kan vara? Personligen hoppas jag på ett frieri eller kanske Spoby-Sex-Scene. 
 

Ashley och Tammins dotter Phoenix.

@officialtamminsursok Someone LOVES @itsashbenzo

BTS Photo från #PLLSet.

@prettylittleliars  BTS photo from the #PLL set!

Shana hälsar på Ezra i sjukhuset.

Genom PrettyLittleLiars officiella instagram-konto så har vi fått en spoiler-bild som innehåller Shana och Ezra. Shana hälsar på Ezra i sjukhuset? Vi fick ju reda på i säsongsfinalen av säsong fyra att Ezra har hälsat på Shana för att få mer info om Alison och A. Finns det någon koppling till det kanske, att det är därför Shana hälsar på Fitz? För att berätta mer?
@prettylittleliars Why is Shana visiting Ezra in the hospital? Find out in the #PLLsummer premiere Tuesday, June 10! #PLL

Info om Run, Ali, Run.

Så då har vi kommit till det sjätte avsnittet av säsong fem. Run, Ali, Run. Finns inte så mycket att säga om detta avsnitt men lite info har vi.
Våran favorit #ShirtLessToby kommer vara med i avsnittet och Spences Daddy and Mama, Caleb, Travis, Ezra, Paige och våran kvinnliga dektetiv Tanner kommer vara med i Run, Ali, Run. Hittills så har vi fått reda på att hela Hastings-familjen kommer vara med i två av dom första sex avsnittet som vi har fått info om i säsong fem. Trevligt för Spencer att ha hela familjen hemma.
 
Sedan fick vi även reda på genom en av Pretty Little Liars manusförfattare, Jonell, att det kommer vara en scen mellan Tanner, Alison och Emily. Kanske så har Tanner hittat nånting som kan hjälpa dom att lista ut vem A kan vara eller vem som mördade den andra flickan?
Det är lite av den infon vi vet och sen så tänkte jag berätta en egen tanke om detta avsnitt och det är att jag tror att Run, Ali, Run kommer vara ett följd avsnitt av Miss Me x 100, alltså som i förra säsongen så hängde avsnittet innan Halloween avsnittet [Now You See Me, Now You Don't] och Halloween-avsnittet ihop. Jag tror att det kommer vara så med Run, Ali, Run och Miss Me x 100 för båda avsnittet var filmade på samma dag.
-J
 
 
 
 
 
 

Info om Miss Me x 100.

Miss Me x 100 kommer vara Pretty Little Liars hundrade avsnitt och då kan vi förvänta oss att flera speciella saker kommer hända.
 
Som vi berättade i något tidigare inlägg, så kommer Jenna vara med denna säsongen. I detta avsnitt! Denna källan får vi reda på från Tammins instagram där hon berättar om nyheten att Jenna är tillbaka i det hundrade avsnittet.
@officialtamminsursok Oh what's this?! Oh ya know... Just the 100th episode and #Jenna's return #PLL
 
Inte nog med att Jenna kommer vara tillbaka så kommer vi få se Travis också i detta avsnitt och vi kan inte glömma Caleb! Caleb kommer berätta till Hanna om Ravenswood och ge oss ett avslut angående det kapitlet. Sen kommer vi få se triangel-drama angående Travis och Caleb. 
 
Sydney som är en ny karaktär i serien [spelas av Chloe Bridges] kommer också vara med i dethär avsnittet. Hon kommer även vara med i det tredje avsnittet av säsongen så vitt jag vet.
Förutom att massa karaktärer som Jenna, Caleb, Sydney och Travis kommer vara med i det hundrade avsnittet så kommer en av Rosewoods största hemligheter avslöjas i detta avsnitt! Har ni någon aning om vad det skulle kunna vara? Vi vet ju alla svar som har med Alison och göra [förutom vem som försökte mörda henne förstås] så det kan inte vara nått av det.. Hmfg... Kanske så får vi reda på vem som har tvillingen och vad tvilling-teorin kommer ha för betydelse i serien? Vad tror ni? Kommentera! 
 
Genom en tweet som Marlene King twittrade så får vi reda på att det kommer vara en Hencer scen i det hundrade avsnittet. En fråga som alla som läser tweeten är nog - vilken vänskap är det som heter Hencer? Om hon menar Spencer& Hanna så heter det Spanna, Mar. Ser iallafall fram emot det och älskar Spencer& Hannas vänskap! I serien så är det dom som gör dom roliga replikarna. 
 
Finns inte nått mer jätteviktigt och säga om avsnittet än att dom har varit väldigt hemlighetsfulla angående avsnittet om vad som kommer hända så jag antar att det kommer hända många spännande grejer! Vi vet redan att vi kommer få en stor hemlighet avslöjad och Caleb kommer tillbaka. It's better be good.
Spoilers om 5x06 kommer imorgon, hoppas ni uppskattar dom här inläggen! Kommentera gärna om ni vill att vi ska blogga mer om något.
- J

Info om Thrown From The Ride.

Tänkte ge er info om vad som kommer hända i det nittionionde avsnittet av Pretty Little Liars, Thrown From The Ride. 
 
Vi har missat att berätta ganska mycket om dom här tre avsnittet [5x04&5x05&5x06] så ska fylla bloggen med information om dom tre kommande avsnitten.
Vi börjar med Thrown From The Ride.
 
Andrew en av våra största Rosewood-High-School nördar som Spence nästan blottade sina cupcakes för förut kommer vara med i avsnittet. Källa på det:
Troian lägger även ut en bild på när dom har en vänlig kram som gör alla Spoby-Shippers galna.
@sleepinthegardn #spoby fans. Don't be jealous. @brandonwjones is back and I'm loving it.
 
Det är inte så mycket att säga om det här avsnittet igentligen, men vi fick reda på mer genom Troians instagram att Spences Papa&Mathra kommer vara med. Skulle vara ännu roligare om Melissa fick också vara med! Då har vi hela familjen.
@sleepinthegardn The Hastings. (Or what lies beneath)
 
Mer info om dom andra avsnittet kommer snart, då har vi mer nyheter om vad som kommer hända.
-J

5x06&5x05&5x04 Titlar.

Nu har vi fått reda på tre yttligare titlar, det nittionionde avsnittet [5x04], det hundrade avsnittet [5x05] och hundra-ett avsnittet [5x06].
 
5x04 kommer heta: Thrown From The Ride
5x05 kommer heta: Miss Me x 100
5x06 kommer heta: Run Ali, Run!
 
 

BTS från 5x05&5x06.

 
 
 

Alla Lucys släppta låtar.

Detta är alla låtar som är släppta just nu från Lucys YouTube-Kanal. Hon är verkligen grym och hennes röst är grym och jag älskar hennes låtar! Min personliga favorit är Goodbye Gone.
qotd: Vilken låt av alla låtar som är för tillfället släppta från henne är eran favorit?
Länk till YouTube-Kanalen: http://www.youtube.com/user/LucyHaleVEVO                                                      Hela albumet kommer släppas den 3 Juni som är om cirka fyra veckor.
 

Alla låtar från säsong fyra.

För dom som är intresserade:
Hittade en YouTubeKanal som hade gjort en spellista över alla låtar som har varit med i säsong fyra, så om någon låt från PLL har fastnat in your mind, kan du leta lite i denna spellistan. Lägger upp den här.
- J
 
 
 

Officiella-Instagram-Konto.

Nu har Pretty Little Liars skaffat sig ett eget, officiellt instagram-konto! Där har dom redan hunnit uppdatera med selfies och bilder på våra favoriter, Shay Mitchell och Sasha Pieterse.
Kontot heter:
- J
 

Lucy Hale on ClevverTv.

 
- J

BTS från 5x06&5x05.

Nu har dom börjat spela in det hundrade avsnittet och det sjätte avsnittet från säsong fem! Producenterna, skrivarna och skådespelarna uppdaterar för fullt sin twitter, instagram och facebook för att lägga upp #behindthescenes bilder. Tänkte lägga upp några här.
-J

Ashley avslöjar Love-Triangle.

Nu har Ashley uppdaterat sin instagram med massa bilder på Tyler som spelar Caleb och hon själv. Sedan så får vi se en lite speciell bild med en speciell text.
Vi kommer bara inte få en kärlekstriangel denna sommar, utan två! Säg hej till Triangel-Hanna. Hanna är priset i denna triangel och vem kommer ta hem priset? Travis eller Caleb?
 
Jag personligen vill att Haleb ska bli #endgame men Travis verkar så himla söt och han gillar verkligen Hanna. Hoppas att dom avslöjar nån mörk hemlighet bakom honom i säsong fem så att vi får en anledning att bara få välja Haleb för vem vill att Hanna ska sluta upp med en svart vampyr? Travis är perfekt, Caleb är mer perfekt men flydde från Rosewood och struntade i Hanna, lite svårt val för mig. Vad tycker ni?
- J

#Clues man får från promon.

Nu har dom släppt en sjukt ny spännande promo för säsong fem och jag tänkte att det skulle vara kul att göra ett inlägg om några ledtrådar man får från den. So let's go.
Vi ser att Ezra fortfarande vet vem A är, men är på sjukhuset och kan inte berätta det. A vill forsätta vara anonym och försöker mörda Ezra oavsett vad.
 
Alison forsätter hålla hemligheter och har några hemligheter kvar att berätta, vilket gör lögnarna arga och säger till henne att hon inte få ha några hemligheter, antingen så litar hon på dom eller inte.
 
Mona är med i säsong fem och vi ser henne ha en scen med Alison. Alison håller i en blomma i ena scenen och kollar på hennes [har tappat ordet för denna grej så vi kallar det kista haha, om nån i kommentarerna vet vad det är för något hon kollar på, säg gärna.] kista med en blomma i handen. Sedan så får vi se Mona bryta den?
 
Sedan så får vi se en scen där lögnarna är i mitten av allting och runt dom springer det gubbar med svarta koftor? Skumt. Är A ett helt team med personer och är det så mycket folk? Eller så har huvudpersonen, A bara anställt människor att skrämma lögnarna.

Promon är sjukt spännande och man blir så exalterad. Så orättvist att man får vänta så länge! Dölängtar iallafall, blir några fler inlägg senare idag, Stay Tune.
- J
 
 

Ny promo för säsong fem.


Quotes från 5x05.

Har kommit ut tre quotes som kommer vara med i våran hundrade avsnitt av pll. Detta är även avsnittet då Caleb kommer tillbaka till Rosewood och förklarar allt till Hanna. 
Tre quotes från avsnittet: 


"Why is Caleb back?"

"Why would you care if I'm okay?"

"That's not going to fix this."