Watch A Is For Answers.

Klicka här eller på bilden för att komma till sidan man kan kolla på avsnittet.
Bloggen kommer vara spoilerfri till klockan åtta ikväll. Änsålänge så får ni skriva era reaktioner till avsnittet så lägger vi upp alla reaktioner i ett inlägg senare!
 

Postat av: Jessica - Mamma Till Prinsessan Molly

Spännande, ska titta nu!! :D

2014-03-19 @ 08:59:49
Postat av: Anonym

Lever Ian????? Vad viskade Melissa till sin pappa??? Mona är fett scary? Vem slog Alison i bakhuvudet? OCH VEM ÄR A!!!!!!???????????? Kommer inte klara av att vänta till i juni vafan!!!!!

2014-03-19 @ 14:47:58
Postat av: Sofia

LÄNGTAR TILLS NI SKRIVER TEORIER OCH TANKAR EFTER AVSNITTET! Jag har lite tankar som jag tänkte dela med mig av som ni gärna också kan ta upp och vad ni tror om de, skulle vara såå interessant haha, är helt exalterad efter avsnittet!!
*Varför berättade inte Ali om att hon såg Garett och Jenna den natten? För de har man ju sett i flashback förr!Känns som om hon inte berättade "all" ändå!
*Vart har Ian varit hela tiden?
*Vad gör Toby i London egentligen? Okej, det kanske inte är lika interessant som allt annat man fick veta , men ändå!
*Varför påstår CeCe att hon är "vän" med Alison när hon berättar för polisen ATT ALI LEVER OCH OM HON NU VET VEM A ÄR VARFÖR BERÄTTAR HON INTE FÖR FUCKING ALISON OM HON NU ÄR HENNE "VÄN"!?!???! BLIR ARG HAHA! Sen , i förra avsnittet fick man ju se Ashley marin ta upp en tröja i Alis rum, var inte den lik tröjan CeCe hade i dagens avsnitt?Hmm..
*Om Mr D vet vem som kastade stenen, så måste det vara någon hon vill skydda? Jason, spencers pappa då de verkar ha bra kontakt?
*A eller A:s utsända, vem det än var på taket! Så verkade de vara en ung kille? Vilka unga killar finns det: Wren, Liam, toby, caleb,( kan ju ej vara Ezra då han också var där uppe "UNMASKED" så att säga), Caleb, Jason, Ian( SOM FORTFARANDE LEVER NU TYDLIGEN?!)

Gosh har så mycket tankar om avsnittet att det är galet haha x)

Svar: Hej! Vi har en frågestund nu, så vi kan ta upp dina frågor på frågestunden! Väldigt bra frågor också, tror att andra tänker också så på dom frågorna:) Haha avsnittet var väldigt galen! Kan förstå din reaktion!
Pretty Little Liars

2014-03-19 @ 16:48:06
Postat av: J

Omg, dog Ezra i slutet???
Kan inte ni ha en frågestund om detta avsnittet eller typ att ni gör en "review" på detta avsnittet? :)
Skulle nog uppskattas av många! :D

Svar: kolla det senaste inlägget sweetie, tänkte länge på att ha det:) det får vi se i säsong fem, om ezra dog!
Pretty Little Liars

2014-03-19 @ 17:10:13
Postat av: BadLittleJason

Kan inte vänta tills juni! Tror att Jason är A för att Mrs D skyddar den personen som kastade en sten i Alisons huvud och Mrs D skulle aldrig kunna anmäla sin egen son. Det måste ha varit en kille som sköt Ezra i slutet av senaste avsnittet för att killen var stark och muskulös (antar jag) och hen såg precis ut som Jason! Jason har ju aldrig dessutom tyckt om sin syster (Alison) så värst mycket. Därför skulle han kunna göra vara A. Jason begravde även Mrs D på slutet för att han var rädd av hon skulle berätta sanningen för polisen. Detta är bara min teori - har ingen aning om vad som kommer hända!:) tack för mej

2014-03-19 @ 17:31:28
Postat av: feliiiicia

trodde man skulle få reda på mer... men annars bra avnsnitt! Tror iallafall att det är en kille, men inte jason det skulle vara för uppenbart... lutar åt wren och att han har nån secret koppling till alisons mamma....

2014-03-19 @ 18:32:31
Postat av: Anonym

Vem kastade stenen i alisons huvud? Har alis mamma en tvilling eller var det hon som blev levande begravd? Hur kommer säsong fem vara eftersom polisen vet om att ali lever? Vad hade Noel för hemligheter som ali sa? VEM ÄR A??

2014-03-19 @ 18:44:11
Postat av: j

Jag tror att Noel Kahn är -A!! Man såg det på kroppsbyggnaden och han har ju en "speciell" näsa och på den där -A masken så stack näsan typ ut, haha men sen tror jag att han vill att Alison ska försvinna från stan så han köpte biljetterna åt henne för att få henne att försvinna! Alla tror att han är "god" men egentligen är han "ond", han spelar ju bara ett riktigt bra spel.

2014-03-19 @ 19:01:32
Postat av: Alicia

Kommer nästa avsnitt i JUNI!??!??! :(

2014-03-19 @ 19:10:40
Postat av: Hanna

Vadå vänta till Juni? Kommer inte nästa avsnitt nästa vecka?:O

Svar: Haha detta var ju säsongsfinalen! Så nästa avsnitt kommer i juni tyvärr..
Pretty Little Liars

2014-03-19 @ 19:24:04
Postat av: The video star

👺👺👺👺👺 Hatar att avsnittet slutade så som det gjorde. Kommer dö innan nästa avsnitt. Varför skulle det sluta så. Min reaktion var att jag blev så arg på A så jag skulle vilja skjuta hen.

2014-03-19 @ 19:55:21
Postat av: Pll~4-ever

Tänkte på slutet när antagligen A begravde Alisons mamma. Tänk om det var någon som stod Alison nära och ville ge igen på Jessica? Tänk om Jessica kanske visste vem A är? Tänk om det är Jason?

2014-03-20 @ 16:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback