HAppy PLL-DAY!

Wow! Tänk att ni har följt denna bloggen i snart nio månader. Känns riktigt häftigt att få skriva på en blogg där man vet att folk kommer läsa och kommentera. Hur hamna vi här igentligen?
Den som startade upp denna bloggen var ju Maryam. Hennes mål var att detta skulle bli den bästa PLL bloggen med den bästa uppdateringen. Läs hennes första inlägg här: http://prettylittlelies.blogg.se/2013/june/valkommen-till-min-pll-blogg.html#comment
 
Tänk att från början var det inga läsare, stastiken var inte så bra säkert. Men idag så driver vi Sveriges näststörsta PLL fanblogg! Som jag har sagt förut, så är jag superglad att jag får vara delaktig av denna bloggen.
 
Detta var mitt första inlägg här om någon vill läsa: http://prettylittlelies.blogg.se/2013/august/cece-red-coat-teori.html 
Blev ju längre än till på onsdag hehe, finns kvar här nu!
 
Iallafall tillbaka till nuet, lite info för inatt:
Jag har köpt chips, och verkligen LADDAT för det här. Så jag kommer dygna inatt för avsnittets skull och det betyder att jag kommer lägga upp avsnittet direkt efter det har vistas på livestreamen. Så då var vi klara med det.
 
Kommer komma upp dom vanliga inläggen, Alla Sneak Peeks, Handligen och några övriga inlägg. Kommer komma upp ganska många videos för såg nu på instagram att castet har gjort väldigt många interjuver idag till avsnittet.
Håll uktik på bloggen senare idag!
-J


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback