Caleb och Alison kemi?

Kollade upp detta och hittade en text från en interjuv Marlene var med i och hon berättade lite om Alison och allt och såhär sa hon om Caleb och Alison:
 

"Tyler, Sasha, and I were talking about this — that Alison and Caleb have never met. That's a pairing we've never seen,” said Marlene. “He comes in knowing about this persona, this mythical figure Alison, and now he gets to meet her for real. That's going to be chemistry we get to see."

 

 

Tror inte att det kommer bli kärlek. Kanske en bra vänskap och dom kommer märka att dom har mycket gemensamt och så, sen så är det så att fansen lyder lite över seriens kärleksline. Dom tog tillbaka Caleb just för att vi fansen ville ha honom tillbaka och har verkligen tjatat om det så tror inte dom kommer sabba Haleb när precis alla älskar dom tillsammans och har tjatat över det på media. Så det är min åsikt! Sen så har det kommit ut att det kommer vara en Alison-Emily-Paige storyline och eftersom att det kommer vara det så kommer vi nog inte få se kärlek mellan Alison och Caleb om hon är kär i Emily och producenterna kommer göra en triangel om det.

 

Hoppas du, Frida och alla andra var nöjd med svaret och fick något att läsa om nu och fundera på. Frågestunden kommer upp i helgen då jag har varit upptagen hela veckan med nationellaprov!

-J

 

 

 


Postat av: Anonym

Jag hoppas verkligen att Ali har känslor för Emily!! Och att hon talar om det för henne att hon har känt samma sak som hon!! Det skulle vara en så gullig scen!!

2014-03-28 @ 16:41:44
Postat av: Julia

Det där om Caleb och Alison är inte sant. En av producenterna twittrade att det var bara ett litet skämt

2014-03-30 @ 08:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback