4x23 "Unbridled" Fail

Vi vet ju att PLL är ingen realistisk show. Rosewood är en plats där mordgåtor och stalkers är bara vardagliga händelser, och det är en del av det som gör showen så bra. 
Även fast vi vet det, finns det ibland stunder som får oss att stänna och tänka, "Verkligen?" ibland fattar vi inte vad författarna höll på med.
 
Här är några fail och WTF ögonblick från 4x23 "Unbridled"
 
Mrs. DiLaurentis låter folk vandra runt hennes hus. Kära Mrs. DiLaurentis: Om du har många hemligheter hemma är kanske en stor event hos dig där du låter dina anställda och gäster vandra runt huset utan tillsyn är  en dålig idé. 
 
Jasons mysslyckade lögn. En annan misslyckad fail: Om du ska ljuga om vart du är, välj en lögn som är möjlig! Det skulle bara ha tagit två sekunders googling för Jason att inse att rehab anläggningen som han namngav har stängts.
 
Spencer märkte inte finger benen i hennes korsett? Vi antar att detta är möjligt, men det är ganska dumt hur hon inte såg den när hon klädde på sig!
 
Alisons lösenord. Kan ingen i Rosewood komma på ett lösenord med några slumpmässiga siffror eller symboler? Det är löjligt!
 
 
 
Håller ni med?
 
 

Postat av: carro

Jaa verkligen!! O Spencer borde ju också känt att den där grejen med benen var knölig!! O de lyckas ju jämt med alla lösenord?? Brukar ju vara Caleb som löser dem åt dom för han kan ju så mycket om datorer men nu kan de ju själv allting som för ett tag sen var så svårt??

2014-03-16 @ 19:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback