Vem är det?

 
Jag gissar på Lucas eller Noel?

Lucy Hale

 
 
 
Lucy Hale går en promenad i Los Angeles | Mars 28

Shay Mitchell


"Pretty Little Liars Most Likely To" Game Cast & Crew

 

Tammin Sursok släpper ny musik

305690-24c757be-b487-11e3-995d-6099a80e173b
 
Tammin Sursok har avslöjat att hennes musik kommer att släppas på lördag. 

5x01 Behind the scenes

 
 
5x01 “EscApe From New York”

Lucys Spring Fashion Secrets.

 

Andrea får en ny roll.

Våran favorit läskigaste mamma Mrs D aka Andrea Parker har nu fått en ny storroll i en komediserie! 
Vi gratulerar henne och det gör också Lesley aka Hastings mama! Grattis Andrea, men samtidigt så måste man börja undra... Är detta ett bevis på att Jessica är död i serien och det blir ingen mer Mrs D? Ingen mer #creepymama? 
 
 
 
- J

Hint from Mar.

Tror ni att detta är en slags ledtråd som Marlene, PLL producenten gav till oss på instagram?
En bild på henne och hennes syster, en referens till söta små lögnare kanske:
@marleneking Sisters. Can you tell which little is me?

Läsar Teori: Ceces tvilling.

Jag har en annan teori nämligen att Cece har en tvilling som är A (detta står ju på spoilers-kontot) och om detta skulle stämma kan det kanske vara så att Mrs D är mamma till dom. Alltså om Ceces tvilling är A och galen skulle det förklara lite, ex avundsjukan på Ali (som fått växa upp med deras mamma) osv... Och om A är den som slog Ali skulle de förklara varför Mrs D skyddar hen- det är ju hennes dotter. vi såg dessutom att Cece hade på sig en tröja som Mrs D hade hemma hos sig ju... Haha lite långsökt kanske men ändå!
 
 
Vad tror ni andra läsare om denna teori? Kan det kanske funka? Kommentera gärna vad ni tror.
- J
 

En till bild från inspelningen 5x01.

@norbuck Backlot magic. #PLL 501

 

Sasha på inspelningsdagen.

@norbuck Sasha at 3am on Friday morning. Hangin’ in there. 

 

Inspelningen till 5x01 har börjat!

@imarleneking Who's that guy? #pllseasonfive
@imarleneking Who's that girl?
 @imarleneking And where are we now? #pllseasonfive
                              @imarleneking A lonely swing at night on #PLL equals creepy.
       @imarleneking I'm a little bit in love with this techno crane. Wait til you see what it does. #pllseasonfive 
 
@imarleneking Where are we? #pllseasonfive


Caleb och Alison kemi?

Kollade upp detta och hittade en text från en interjuv Marlene var med i och hon berättade lite om Alison och allt och såhär sa hon om Caleb och Alison:
 

"Tyler, Sasha, and I were talking about this — that Alison and Caleb have never met. That's a pairing we've never seen,” said Marlene. “He comes in knowing about this persona, this mythical figure Alison, and now he gets to meet her for real. That's going to be chemistry we get to see."

 

 

Tror inte att det kommer bli kärlek. Kanske en bra vänskap och dom kommer märka att dom har mycket gemensamt och så, sen så är det så att fansen lyder lite över seriens kärleksline. Dom tog tillbaka Caleb just för att vi fansen ville ha honom tillbaka och har verkligen tjatat om det så tror inte dom kommer sabba Haleb när precis alla älskar dom tillsammans och har tjatat över det på media. Så det är min åsikt! Sen så har det kommit ut att det kommer vara en Alison-Emily-Paige storyline och eftersom att det kommer vara det så kommer vi nog inte få se kärlek mellan Alison och Caleb om hon är kär i Emily och producenterna kommer göra en triangel om det.

 

Hoppas du, Frida och alla andra var nöjd med svaret och fick något att läsa om nu och fundera på. Frågestunden kommer upp i helgen då jag har varit upptagen hela veckan med nationellaprov!

-J

 

 

 


Spoiler - det kommer bli en triangel!

Nu har vi fått reda på genom den kända spoiler-instagram-kontot att det kommer vara en storyline mellan Paige, Alison och Emily. Blev sjukt exalterad när jag läste detta för ni vet hur tjatig jag har varit om att jag älskar Emison. Detta betyder att vi kommer kanske få se lite Emison i serien och Alison kämpa för Emily! Åhh kommer defenetivt älska säsong fem.
Vem hejar ni på? Emison vs Paily?

5x01 Table ReadAlla på bilden är med i säsong 5 första avsnitt.

Sara Harvey

Många av er har frågat efter flera teorier så har få ni en till! 
Dödade Spencer Sara Harvey istället för Ali? 

För er som har glömt vem Sara är så är det tjejen som Hanna, Aria, Emily och Spencer tror ligger begravad i Alis grav. 
Mrs DiLaurentis teoriDenna teori är lite konstig men kom ihåg att inget är omöjligt i Rosewood.

Håller ni med om denna teori?

Melissa teoriÄlskar denna teori! Det är så logiskt!

Lever Ezra?Vad tror ni? Jag är ganska säker på att han lever! Förre han blev skjuten sa han "jag vet vem du är" till A och nu när han vaknar så har han säkert glömt det! 

Castens första tweets

Här är skådisarna från PLL första tweets någonsin!
 

Säsong 5

Här är vad du kan förvänta dig i sommar på PLL:
 

1. Det är en säsong av återseenden och homecomings.


2. Nu när Ali är tillbaka kommer en armé att mobiliserar, men A är inte i det.


3. Lucas kommer tillbaka till Rosewood High.


4. En oväntad relation kommer.

 

Vem tror ni de menar på sista? Aria och Ezra eller Hanna och Caleb?

 

Lucas Gottesman returns to Rosewood - Pretty Little Liars Season 5 spoilers


Teori: Jason är A.

Så nu blir det teori dags! Sen förra avsnittet så har det blivit lättare men ändå lite svårare att lista ut vem A är.
Min teori? Jag tror att det är Alis bror Jason.
Varför skulle det kunna vara Jason?
Alis mamma skyddar någon och vem är så viktig nog att hon inte kan säga vem som försökte mörda hennes egna lilla dotter? Det borde vara någon som står nära Jessica, som har en riktigt bra anledning till mörda Alison. Kommer ni ihåg avsnittet när vi fick reda på att Spencers pappa försökte ändra datumet på testamentet eller nått för Jessica tror att polisen kommer misstänka Jason mörda Alison för att han ville ha pengarna av mormorn? Jessica visste ju vem som försökte mörda Alison så varför skulle hon vilja att Peter skulle ändra datumet om hon visste att Jason inte var den som gjorde det. 
För att han var den som gjorde det och precis som Peter så försökte Jessica göra allt för att skydda Jason. Även om han gjorde en sak som detta. 
 
En annan anledning till att han kan vara A: Denna person som var på taket var stark nog att komma in i ett slagsmål med Ezra. Så det borde vara en stark kille och vi har alla sett Jasons muskler. Sen så kunde denna person hoppa riktigt långt.. Ja, kommer ni ihåg hissavsnittet när Jason gjorde illa sig? Jason visste att han kunde hoppa så långt men han lät ändå Emily gå först.
 
 

Titel för första avsnittet i säsong fem.

 

Vill du veta mer om säsong fem?

På en sida som heter pllsneakpeek.com finns det en video där Marlene King seriens producent berättar tjugoåtta sekunder om vad som kommer komma i säsong fem och vad vi kommer kunna få se. Sidan har en kod så för att kunna kolla på videon måste du veta koden. Tillfälliga koden är just nu: MarleneTellsAll. Passa på innan videon eller sidan försvinner nu att få veta mer!
 

Mina tankar efter avsnittet.

Okej, saken är den att jag är absolut mållös. Har absolut inga teorier om vem som skulle kunna vara A nu och skjuta Ezra. För vem vill igentligen mörda min Fitz? Vi fick reda på att Ez var god i det här avsnittet och älskar hur han gick upp på taket och skyddade lögnarna. Superhero liksom. Sen så blev han skjuten och scenen när Ezra fallde i Arias knän var så sorglig. Har nog aldrig gråtit så för en serie. Jag släppte verkligen många tårar när dom var där på taket. 
 
Sen så borde Hanna skjuta A! Åhh igheo#)/e9<4=?45584 varför skjöt hon inte honom? Blir så irriterad på lögnarna. Hoppas verkligen att dom skjuter A i säsong fem. Tycker jättesynd om Alison, hon såg verkligen hemsk och jätterädd ut efter att ha blivit begraven levande. Tänk att hon fick gå igenom detta ensam.
 
Sen är jag den enda som blev ledsen när dom visade att Jessica blev begraven? Visst hon är creepy men om hon verkligen bara begravde Alison för att hon trodde att Alison var död så förtjänar hon fortfarande att leva enligt mig. Hon borde åka i fängelse istället för att dö. Ingen mer scary mama i serien finns nu! R.I.P Jessica.
 
Hoppas, hoppas, HOPPAS att lögnarna berättar om A nu för deras föräldrar och polisen! Dom måste göra det, vill verkligen det. QOTD: Tycker ni att lögnarna borde berätta om A?              
 
 

Summer Premiere Promo.

 

Läsarnas Reaktioner.

Hatar att avsnittet slutade så som det gjorde. Kommer dö innan nästa avsnitt. Varför skulle det sluta så. Min reaktion var att jag blev så arg på A så jag skulle vilja skjuta hen.
 

Kommer nästa avsnitt i JUNI!??!??! :(

 

Vem kastade stenen i alisons huvud? Har alis mamma en tvilling eller var det hon som blev levande begravd? Hur kommer säsong fem vara eftersom polisen vet om att ali lever? Vad hade Noel för hemligheter som ali sa? VEM ÄR A??

 

trodde man skulle få reda på mer... men annars bra avnsnitt! Tror iallafall att det är en kille, men inte jason det skulle vara för uppenbart... lutar åt wren och att han har nån secret koppling till alisons mamma....

 

LÄNGTAR TILLS NI SKRIVER TEORIER OCH TANKAR EFTER AVSNITTET! Haha, är helt exalterad efter avsnittet!! 


Era teorier efter avsnittet.

Läsarteorier efter avsnittet:
 
Jag tror att Noel Kahn är -A!! Man såg det på kroppsbyggnaden och han har ju en "speciell" näsa och på den där -A masken så stack näsan typ ut, haha men sen tror jag att han vill att Alison ska försvinna från stan så han köpte biljetterna åt henne för att få henne att försvinna! Alla tror att han är "god" men egentligen är han "ond", han spelar ju bara ett riktigt bra spel.
 
Kan inte vänta tills juni! Tror att Jason är A för att Mrs D skyddar den personen som kastade en sten i Alisons huvud och Mrs D skulle aldrig kunna anmäla sin egen son. Det måste ha varit en kille som sköt Ezra i slutet av senaste avsnittet för att killen var stark och muskulös (antar jag) och hen såg precis ut som Jason! Jason har ju aldrig dessutom tyckt om sin syster (Alison) så värst mycket. Därför skulle han kunna göra vara A. Jason begravde även Mrs D på slutet för att han var rädd av hon skulle berätta sanningen för polisen. Detta är bara min teori - har ingen aning om vad som kommer hända!:) tack för mej
 
Tänkte på slutet när antagligen A begravde Alisons mamma. Tänk om det var någon som stod Alison nära och ville ge igen på Jessica? Tänk om Jessica kanske visste vem A är? Tänk om det är Jason?
Väldigt roligt att ni skrev ner era tankar och reaktioner! Lägger upp reaktionerna i ett inlägg snart.
- J

Frågestund angående senaste avsnittet!

Har varit väldigt många frågor angående finalavsnittet som jag tänkte att vi nu kunde ta upp i en frågestund!
Frågestunden avslutar på lördag och kommer lägga upp svaren på söndag. Alla frågor ni har haft efter finalen, passa på att fråga dom nu i kommentarsfältet! 
- J 
 

Watch A Is For Answers.

Klicka här eller på bilden för att komma till sidan man kan kolla på avsnittet.
Bloggen kommer vara spoilerfri till klockan åtta ikväll. Änsålänge så får ni skriva era reaktioner till avsnittet så lägger vi upp alla reaktioner i ett inlägg senare!
 

Livestream - 4x24.

Här är några livestreams för inatt, dom är offline just nu men det nya avsnittet börjar runt klockan 02:00 inatt som vanligt. Klockan 01:00 så kommer dom visa repris på det senaste avsnittet UnBridled. Hoppas att ni har haft en bra PLL-Day! Detta blir sista på länge.
 
 
 

Mama Hastings and Spencer.

 
 

PLL on #TheView!

 
Bättre kvalite läggs upp när vi har hittat en bättre video! Den är ju jätteny denna interjuv, kom ut för tre eller mindre timmar sedan.

Keegan hälsar på instagram!

@keeoone: #pllfinale tonight. Most shocking episode - answers/explanations - yeah baby! @imarleneking

Två frågor som vi kommer få svar på!

 

Spoilers inför nattens avsnitt!

Här kommer inte så farliga spoilers som kan vara kul att veta innan avsnittet börjar! Detta hittade jag på Pretty Little Liars officiella Wikipedia sida.
 • Det mesta av avsnittet kommer innehålla Alisons titt på hennes försvinnande.
 • Världens bästa syster är tillbaka.
 • Det kommer vara en galen scen mellan Alison och Mona i Lost Woods Resort.
 • Många karaktärer från dom gamla säsongerna kommer komma tillbaka i flashbacks.
 • Nördiga Mona är tillbaka!
 • Det kommer vara en deja vu scen som innehåller natten Alison försvann.
 • Ian kommer vara med i avsnittet!
 • Spencer och Alison har scener tillsammans.
 • Ezra, CeCe och Alison har en scen tillsammans.
 • Alison och Jessica kommer ha scener tillsammans.
 • Vi kommer få reda på vem som puttade Ian från klocktornet.
 • The Lost Woods Resort kommer vara med i avsnittet.
 • Det kommer vara en intensiv scen i detta avsnitt.
 • Noel kommer komma tillbaka.
 • Melissa, Jenna, Ian, Garrett, Ezra, Mona och Byron kommer vara med i flashbacks från den natten. Men Jenna, Garrett och Byron kommer vi få se i flashbacks vi redan har sett.
 • Vi kommer få se hur Alison och Ezra träffades och vad deras relation var för något.
 • Vi kommer få reda på vem som begravde Alison levande

Handling för nattens avsnitt.

Efter år av frågor och mysterier om natten Alison DiLaurentis försvann, kommer hennes fyra bästa vänner ansikte mot ansikte med Ali och tillslut få veta varför hon försvann och vad som hände med henne den September kvällen.

 

Nu, med sina ny svar dom har fått av Alisons avslöjda hemligheter, kan Aria, Emily, Hanna och Spencer hjälpa Alison slutligen lista ut vem Big A är?

 

promo i repris:

 

 


PLL on #GMA.

 

HAppy PLL-DAY!

Wow! Tänk att ni har följt denna bloggen i snart nio månader. Känns riktigt häftigt att få skriva på en blogg där man vet att folk kommer läsa och kommentera. Hur hamna vi här igentligen?
Den som startade upp denna bloggen var ju Maryam. Hennes mål var att detta skulle bli den bästa PLL bloggen med den bästa uppdateringen. Läs hennes första inlägg här: http://prettylittlelies.blogg.se/2013/june/valkommen-till-min-pll-blogg.html#comment
 
Tänk att från början var det inga läsare, stastiken var inte så bra säkert. Men idag så driver vi Sveriges näststörsta PLL fanblogg! Som jag har sagt förut, så är jag superglad att jag får vara delaktig av denna bloggen.
 
Detta var mitt första inlägg här om någon vill läsa: http://prettylittlelies.blogg.se/2013/august/cece-red-coat-teori.html 
Blev ju längre än till på onsdag hehe, finns kvar här nu!
 
Iallafall tillbaka till nuet, lite info för inatt:
Jag har köpt chips, och verkligen LADDAT för det här. Så jag kommer dygna inatt för avsnittets skull och det betyder att jag kommer lägga upp avsnittet direkt efter det har vistas på livestreamen. Så då var vi klara med det.
 
Kommer komma upp dom vanliga inläggen, Alla Sneak Peeks, Handligen och några övriga inlägg. Kommer komma upp ganska många videos för såg nu på instagram att castet har gjort väldigt många interjuver idag till avsnittet.
Håll uktik på bloggen senare idag!
-J

#AliTellsAll - Imorgon gäller det!

Imorgon är det dax för avsnittet vi har väntat fyra säsonger på, Alison är tillbaka! Och hon berättar allting för oss och lögnarna.
promo i repris:
Är jättetaggad och det ska bli sjukt, sjukt roligt! Längtar väldigt mycket till livestreamen. 
Ska ni också kolla på livestream imorgon? Om ni ska det får ni gärna berätta vilken stream ni kommer kolla på. Om det är denna, som är samma som mig och som man kan chatta på så är ni välkomna att berätta erat användarnamn så kan vi prata tillsammans medans avsnittet pågår! Tänk hörni, om bara två dagar vet vi allt som har hänt. Längtar sjukt mycket. Hur är era tankar inför #Alitellsall?

PLL cast at Paley 2014.

 
Tack så jättemycket för tipset vart man kunde kolla på det Dafina!


PLL Cast selfie.


Paleyfest 2014: Red Carpet.


Största Twitter Chat i PLL historia!

Du är inbjuden till den största Twitter Chat i PLL historia!
 

Tolv skådespelare från PLL och tre produenter kommer att delta i en stor live-tweet event när de kommer att chatta med fans under den efterlängtande säsongsfinalen! Den kommer att äga rum tisdag den 18 Mars när PLL sänds (2:00 svensk tid).

 

Använd #AliTellsAll och #PLL för att delta! Om du ska fråga skådisarna något ska du inkludera #PLLChat i din tweet!

 

 

4x23 "Unbridled" Fail

Vi vet ju att PLL är ingen realistisk show. Rosewood är en plats där mordgåtor och stalkers är bara vardagliga händelser, och det är en del av det som gör showen så bra. 
Även fast vi vet det, finns det ibland stunder som får oss att stänna och tänka, "Verkligen?" ibland fattar vi inte vad författarna höll på med.
 
Här är några fail och WTF ögonblick från 4x23 "Unbridled"
 
Mrs. DiLaurentis låter folk vandra runt hennes hus. Kära Mrs. DiLaurentis: Om du har många hemligheter hemma är kanske en stor event hos dig där du låter dina anställda och gäster vandra runt huset utan tillsyn är  en dålig idé. 
 
Jasons mysslyckade lögn. En annan misslyckad fail: Om du ska ljuga om vart du är, välj en lögn som är möjlig! Det skulle bara ha tagit två sekunders googling för Jason att inse att rehab anläggningen som han namngav har stängts.
 
Spencer märkte inte finger benen i hennes korsett? Vi antar att detta är möjligt, men det är ganska dumt hur hon inte såg den när hon klädde på sig!
 
Alisons lösenord. Kan ingen i Rosewood komma på ett lösenord med några slumpmässiga siffror eller symboler? Det är löjligt!
 
 
 
Håller ni med?
 
 

Kommer Ravenswood cast medverka på PLL?

Ravenswood lämnade oss med en massa frågor - främst, kunde Caleb och resten hitta ett sätt att bryta förbannelsen? Och kommer Caleb vara den enda från Ravenswood som kommer medverka i PLL?
 
Det är oklart om de andra skådisarna kommer att visas igen på PLL. Vi hoppas iallafall att Caleb berättar för Hanna vad som hände i Ravenswood. Har de hittat ett sätt att bryta förbannelsen? Kunde Miranda gå till andra sidan? Vi kommer att behöva en förklaring.
 
 Ravenswood Cast: How Old Are They Really?

Alison in Unbridled [flashback].


Protecting Spencer.


Tweets angående Mrs.D.


Take Off Your Mask.

Som vanligt så brukar producenterna lägga ut [max] fyra sneak peeks men denna gången så har dom bara lagt ut en. Jag blir ännu mer taggad pågrund av detta för då betyder det väl att varje scen i det nya avsnittet kommer vara chockerande och spännande så dom kan inte avslöjas! #sjukttaggad.
Hoppas bara att vi inte har fått för stora förväntningar som det var med halloween avnittet.
- J

Typical Hanna

 
 

PLL - Good morning America

 

2014 PaleyFest Livestream

Kan du inte åka till Los Angeles för att se Pretty Little Liars 2014 Paleyfest panel? Inga problem! Paley Center kommer att livestreama sin årliga festvials paneler!
 

Pretty Little Liars kommer att ta över PaleyFest scnen kl 01:00 (LA tid) på söndag den 16 mars och livestreamen börjar 13:30. PLL casten kommer att vara där inkluderar Lucy Hale, Troian Bellisario, Ashley Benson, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Janel Parrish och Keegan Allen!
Hela gängen kommer att vara där, förhoppningsvis ge oss några tips på vad som kommer att hända i säsong 4 finalen!
Du kan se livestreamen genom Paleyfest hemsida eller genom att ladda ner appen

 

PaleyFest 2014 är ett evenemang för tv-fans. Utöver PLL paneln kommer andra serie paneler vara med som: The Vampire Diaries, The Originals, Orange Is the New Black, Master of Sex, Sleepy Hollow, Community och American Horror Story!

 

 

Shay Mitchell - Intervju

 
Kolla in intervjun där Shay pratar om att hon föreder att kyssa tjejer istället för killar!
 

News

Vi har en kategori som heter News, där kan ni kolla igen alla nya nyheter som har något
med Pretty Little Liars att göra! 

Caleb återvänder

Tyvärr blev Ravenswood inställd men blev inte ledsna nu för vi har några andra goda nyheter.
 

Tyler Blackburn återvänder till PLL vilket innebär att Caleb är tillbaka i Rosewood! ABC Family meddelade nyligen denna underbara nyhet och vi är jätte taggade!
Tyvärr är han inte med i säsong 4 final men vi kommer se honom i säsong 5.

 

 

PLL - Säsong 5 Premiär

Vi har goda nyheter! Efter säsong 4 kommer showen återvända snabbare än vad vi trodde!
Säsong 5 sänds Tisdagen den 10 Juni!

 

Vi brukar alltid få vänta i flera månader, men inte denna gång! Är så glad. 

 

 

Svar på tal - Får man äntligen se A?

Har varit väldigt många frågor om detta och tänkte svara på det nu i ett inlägg.
Det är bekräftat att vi kommer få veta allt som Alison vet.
Om A vet jag inte, har gått rykten om att dom kommer göra Klassisk PLL och avsluta avsnittet med att dom visar lögnarnas chockerande ansikten när dom får se A:s ansikte och vi kommer få vänta tills sommar premiären när dom visar A:s ansikte för oss.
 
Men jag vet inte om vi kommer få reda på om Big A i avsnittet, kanske så kommer dom avsluta avsnittet med att A visar ansiktet och vi får se i sommar premiären lögnarna konfrontera A. Eller så händer antelnativ nummer ett. Nått av det kommer hända tror jag. 
Vad är eran teori? Tror ni man kommer få reda på vem A är i finalavsnittet?

Den stora nyheten var..

I onsdags avslöjades det vad den stora nyheten var och det var att Caleb kommer tillbaka till Rosewood i säsong fem! Alla Haleb fans kan hurra nu!
Min åsikt: Alltså jag har börjat gilla otroligt mycket Travis och Hanna tillsammans, dom är så söta! Så jag vet inte vad jag ska tänka. Vill gärna höra eran åsikt om att Caleb kommer tillbaka och vad det betyder för Travis och Hanna! :)
 

Sneak Peek #1 4x24.

)

Canadian promo 4x24.

 )

Watch Unbridled.

Klicka här eller på bilden för att komma till sidan du kan kolla på Unbridled.
Promo för nästa avsnitt:
)
Så vad tyckte ni?
 

Säsong fem tweet #2.

 

Säsong fem tweet.

 
 

Stor nyhet kommer avslöjas denna onsdag.

Vad tror ni att det kan vara?
 

Livestream - 4x23.

Här är några livestreams för i natt, dom är offline just nu men öppnas runt klockan 02:00 i natt. Tiden PLL börjar alltså. Happy PLL day everybody!
 
 

Handling för nattens avsnitt.

Det är en tuff tid för alla lögnare. Som Spencer som är förvirrad om minnen från hennes "förlorad sommar," Aria har fortfarande ett krossat hjärta, Emily är besviken efter Paiges svek och Hanna försöker utan framgång att komma tillbaka in till att dejta. Men som varje flicka försöker hantera sina enskilda frågor, måste de fokusera sin uppmärksamhet på sina misstankar kring Mrs DiLaurentis. Förutsatt att Mrs D vet mer om Ali och natten som hon försvann, bestämmer sig tjejerna för att hjälpa till på hennes välgörenhet brud modevisning för att få tillgång till DiLaurentis huset för att söka efter svar.

 

Under tiden, Ella och Jason är tillbaka till Rosewood, var och en med något att dölja.

Promo i repris:

)


Markera era kalender.

Nu har vi fått ett svar på datumet när första avsnittet av säsong fem kommer ta plats. 
Markera era kalender för den Tionde Juni så tar den nya säsongen plats! Har varit väldigt mycket tjat om när säsong fem kommer vara och vi visste tidigare inte datumet. Men nu har ni fått svaret!
Alltså från och med den artonde mars kommer vi få vänta fyra månader på den nya säsongen.
 
Här finns en engelsk artikel där dom har skrivit om saker Marlene King har dels lovat att göra i säsong fem och vilka stora grejer som händer för PLL i den nya säsongen.
En av dom grejerna är att Pretty Little Liars firar hundra avsnitt! Så klicka på bilden för att få reda på mer.
 
 

Alla Sneak Peeks till Unbridled.


)

Canadian promo 4x23.

)

Svar på tal& Info.

Först och främst tack så mycket! Älskar er läsare som följer bloggen varje dag och läser vad vi skriver.
För dom som missuppfattade mitt inlägg om mina tankar inför finalavsnittet:
Alltså vi ska ju få veta allt som hände natten Alison försvann i finalavsnittet vid säsong fyra så jag menade att det kommer vara över snart, vad som hände Alison. Vi kommer äntligen få våra svar angående det! Det kommer komma en säsong fem såklart!
Jag som jag har svarat tidigare på kollar på Pretty Little Liars på denna sidan. Det är en jättebra sida enligt mig och jag kollar på alla serier där! Dom lägger upp avsnitten vid halv fyra tiden på natten och jag kommer lägga upp avsnittet på morgonen.
 
Sen info för i natt:
Jag kommer lägga upp Livestream och handlingen och några fler övriga inlägg om några minuter men kommer tyvärr inte bli någon mer bloggning från min sida senare. Jag ska ha nationella prov imorgon så måste sova tidigt och träna till det. 
 
Hoppas Iallafall att ni har haft en awesome PLL-day! Inläggen kommer om några minuter:)
- J
 

Tankar inför finalavsnittet.

Gash längtar verkligen till #AliTellsAll avsnittet. Alltså finalen vilket är om två veckor! Tänk om tre veckor kommer vi veta hela historien bakom Alisons försvinnande. Är verkligen sjukt taggad och längtar verkligen till det avsnittet. Vi har ju i princip vetat endasen början av säsong fyra att detta kommer bli en svars säsong och jag tycker att svaren har kommit väldigt segt denna säsongen och själva serien har varit seg. Men endasen vi fick veta att Ezra är mystisk har det rullat på och säsongen har börjat på riktigt.
 
Känns lite konstigt att det är slut snart när det känns som att det precis har börjat och vi har fått smälta in så många nya grejer som vi borde igentligen ha fått reda på tidigare i säsongen. Ezra är A, Ezra är inte A, Ezra skriver en bok, CeCe är Red Coat, Alison är Red Coat, Alison lever, Jessica är A enligt Fitz, fågeln och boardshots och allt new stuffs. Känns inte som att min hjärna hinner med allt haha. Men längtar faktiskt till sista avsnittet av säsong fyra och vill att det ska vara slut nu så att vi får se svaren snart! Ju snabbare slutet kommer, desto snabbare får vi svaret. Så det känns en lättnad att det är slut om tre veckor och Ali historien kommer vara löst för oss och lögnarna. Den natten avsnittet varar ska jag kolla på livestreamen och tjockisäta. Kommer vara värt det hoppas jag! Längtar ni också till sista avsnittet som är om två veckor?
 

Foton för A Is For Answers.

 

Paily

 
 
 
 
 
 

Ashley Benson

 
"I know what it was like to be left out and kind of picked on because I was in elementary school, so whenever I play Hefty Hanna it’s really emotional because I just feel so awful for her, and you know, she’s just a sweet girl and she’s not – I mean she’s cute – but she’s a little overweight and Alison just gives her such a hard time and I totally know how that was because I got picked on for being in the industry or for being a dancer or whatever and I just had the worst time in elementary school. I’d cry all the time and also they’ve put actually a lot of my personality into her recently. She’s really sarcastic and she’s adding a lot of comedy to the show and that’s so much fun for me to do and just another way I really care."

BTS Photo Unbridled #2.

 
 

Emily confronts Paige.

Pretty Little Liars.4.23Unbridled" Emily and Paige, Sneak Peek.


Unbridled spegelbilder.


Vad kommer Unbridled handla om?

Det är väldigt roligt, ifall inte dom som kollar på Pretty Little Liars inte följer producenterna på twitter eller följer någon fanblogg eller inte ha läst våra inlägg ordentligt så vet dom inte att Spencer [enligt promon] inte kommer gifta sig med någon. Det är bara att nästa avsnitt så kommer dom klä upp sig som om dom ska på bröllop för det är till Jessicas välgörenhet.
 
Dom kommer gå på den för att spana på henne efter deras nya nyhet om att hon kan vara Big A. 
Ska väl bli kul att se! Eller vad tycker ni?
 
 

Spoiler: Gissa vem kommer tillbaka.

I nästa avsnitt så kommer vi får se våran favoritstorebrorsa i serien. Ladies and Gentlemen. Den snyggaste och snällaste av alla dom stora killarna i serien. Brorsa med Spencer och med Melissa. Den som ska gifta sig med Aria om inte Ezra eller hans bror kan. Jason Dilaurentis är tillbaka i Unbridled.
#"€)"€()!#(!)€=(30)!/36)70€#€/9?°?€ #@$[£©@$[]∞

BTS Photo Unbridled.


Tankar om det senaste avsnittet.

Kändes väldigt stelt i början i förra avsnittet, ville ha lite mer action kanske annars så var dom sista tjugominuterna bäst. Älskade den läskiga scenen med Jessica och Ezra började nästan gråta när han sa att detta var väl ett hejdå då. Blev jätte ledsen när jag såg hans ledsna ansikte och tyckte nästan synd om honom. Vill ha Ezria tillbaka, Ezria är #endgame!
Och inte nog med det så gjorde Mona och Mike slut! Hatar att Mike inte vet nånting om A dramat när han faktiskt borde få ha lite info om det och dom var sjukt söta tillsammans! Mona och Mike, efter detta avsnitt började jag faktiskt gilla lite Mona och det var roligt att vi fick lite svar om hennes relation med Ez. Sen blir jag så irriterad på The LiArs. Spencer åtminstonde som är den smarta där borde ha klurat ut teorin om att Ezra borde ha rätt om sin teori för annars skulle Alison inte leda dom till hans lya om det inte var A:s, hon ledde ju dom till lyan för hon visste att Ezra hade listat ut sanningen och detta borde vara sanningen då. Annars skulle hon inte leda dom till Ezras lya om det bara var en fel uträknad en bok. Det är för mycket risker för Alison.
Vad tyckte ni om det senaste avsnittet? Berätta!
Denna scen var klart läskigast i avsnittet:
 
 

Emily confronts Ezra.

Emily vs Mr. Fitz?

Sneak Peek 4x23 #1& #2 


Teori: Alison litade på Ezra?

Kanske så är historien helt motsatsen till vad vi har trott. Detta är min teori om Alison och Ezra, Mr. Fitz.
Alison visste att Ezra höll på med en bok och hade en teori om vem som var Big A så när dom var vid Ravenswood så visste Alison att Ez hade listat ut rätt om vem som var A och hon ville berätta det för lögnarna. Det var därför Alison ledde lögnarna till Ezras kontor för hon ville att dom skulle få reda på om boken och Ezra skulle berätta om den för Aria. Men istället så trodde lögnarna att det var A:s lya. 

Jag tror att om Alison kan lita på Ezra och veta att han skulle berätta sanningen för Aria när hon fick reda på den stora hemligheten så är Ezra god och man kan lita på honom. Så nu när vi har rett ut det goda av Fitz, snälla make Ezria happen Marlene?

Watch Cover For Me.

Klicka här eller på bilden för att komma till sidan där man kan kolla på avsnittet.
Promo för nästa avsnitt:
Så vad tyckte ni?
 

Börjar om tjugominuter.

Om tjugominuter börjar nattens avsnitt! Är jätte taggad, längtar mest till att se Ezra komma tillbaka och Spencers historia med Alison. 
En stor spoiler för i natt: I början av avsnittet så kommer vi få se Spencer tillbaka från rehab och då har hennes föräldrar och doktorna bestämt sig för att utesluta henne från världen. Inga sms, telefonsamtal, prat med hennes kompisar eller Toby, skola och allting! Men hon bryter mot reglerna och ringer till sin älskade Toby.
Låter som att detta kommer bli ett riktigt bra avsnitt eller? Spencer breaking the rules.
Aria och hennes nya kille kommer också bli riktigt roligt att se!
 

ABC Familys award.

Nyligen så hade ABC Family en tävling [Award] där man kunde rösta på dom som man tyckte var finast par, hade finast hår, finast klädstil, roligaste karaktären osv ur serierna som sänds på kanalen. Pretty Little Liars som sänds på ABC Family kunde man rösta på så dom vann några priser! Detta är vad dom vann för  kategorier:
 
 Vad tycker ni? Förtjänade dom som vann att vinna? Själv tycker jag att Aria hade fått bästa cryfacet haha.

Till nattens avsnitt.

 

Livestream - 4x22

Här är några livestreams för i natt, dom är offline just nu men öppnas runt klockan 02:00 i natt. Tiden PLL börjar alltså. Happy PLL day everybody!
 
 

Marlene King hälsar.

 

Alla Sneak Peeks till Cover for me.


Handling för nattens avsnitt.

Emily tar upp de små grå tömmarna som hon söker efter svar om Ezra och Mona. Efter att ha konfronterat båda försöker Emily att förstå den hjärtskärande situationen. Hanna å andra sidan börjar en ny sökning efter att ha försätts av Detective HolBrook och Agent Tanner med en eventuell ny ledning i Alisons fall.

Under tiden börjar Spencer och Aria luta sig mot nya män i sina liv för att återhämta sig.

Promo för nästa avsnitt [i repris]:

 


Watch G.B.F.

Sashas nya stora film har släppts nu! Hittade en sida där man kan kolla på den online om ni är intresserade, kollade på den nyss och den var jättebra verkligen och det finns massa andra stora skådespelare där.
Eller på bilden för att komma till sidan där du kan kolla på filmen:

4x24 "A is for Answers" handling

Handligen för säsongsfinalen har nu släpps och här är den:
 

"Aria, Emily, Hanna och Spenver får äntligen alla svar om vad som hände Ali kvällen hon försvann i 4x24 "A is for Answers" säsongsfinalen som sänds 18 mars.

 

Efter år av frågor och mysterier som omger natten Alison DiLaurentis försvann, hennes fyra bästa vänner kommer face to face med Ali och får slutligen lära sig vad som egentligen hände henne den kvällen. Nu med sin nyvunna kunskap om Alis hemligheter, kan Aria, Emily, Hanna och Spencer hjälpa Alison lista ut vem A är?"


Saturn Award

Grattis till Pretty Little Liars som är nominerade till en Saturn Award för bästa ungdomsintriktade TV-serie!

 

Pretty Little Liars tävlor för denna award mot The Vampire Diaries, Supernatural, Arrow, The Tomorrow People och Teen Wolf.

 

Saturn Awards kommer att äga rum i juni, vi kommer självklart publicera mer information när det finns.


4x21 "She's Come Undone" svensk text

Här är veckans avsnitt med svensk text:
 

Pretty Little Liars på TV

Äntligen kan vi se PLL på svensk tv! TV3 sänder PLL på tv varje lördag kl 09,50 till 10,50. 
Det är avsnitter från säsong 4, kul va?