Q&A med Marlene #PeoplesChoice.

Peoples Choice har haft Q&A med våran King, Marlene och vi lär oss väldigt mycket från deras chatt och Marlenes svar. Såhär för er läsare, har jag översatt deras samtal till svenska och kopierar det till er i inlägget.
Question1: Kommer vi få redas på "A: s" identitet?

MarleneAnswers: "Den här säsongen så kommer karaktärerna i serien få lära sig A:s identitet och ge en enorm ledtråd till publiken om det."

Q2: Kommer böckerna och serien ha samma slut?

MA: "Showen kommer alltid ha sanningen av karaktärerna som Sarah skapade i böckerna, även om jag har lunch med Sarah så mycket som jag kan och vi delar våra slut av berättelserna, bestämde vi oss för länge sedan att det skulle vara bäst om våra slut inte var samma. Men det skulle vara ett konstigt sammanträffande om de var samma, eftersom jag vet inte hennes slut på historien och vet inte min. "

 

Q3: När serien kommer att sluta?

MA: "Jag har inte planerat så långt ännu, men det finns ett slut i sikte och vi kommer förhoppningsvis att meddela vilken säsong det är snart. "

Q4: När flickorna kommer att ta examen?

MA: "Examen kommer men inte denna sommar. Vi måste ha en bal innan examen. "

Q5: Kommer det vara ett Ravenswood-avsnitt i PLL?

MA: ''Det kommer inte att vara ett Ravenswood-avsnitt i 5A, men Ravenswood kommer att diskuteras, och det kanske kommer finnas ett Ravenswood-avsnitt i 5B.''

 

Q6: När kommer Black Widow att avslöjas?

MA: "Vi kommer definitivt att få reda på vem Black Widow är och det blir några ledtrådar halvvägs genom denna sommar. Jag älskar denna karaktär, det är en bra personlighet också. "

Q7: Vem är det som är i Alis grav?

MA: "Ni kommer att få reda på Jane Does identitet i Alis grav denna säsong."

Q8: Kollar författarna nånsin på publiken för tips till deras storylines?

MA: "Ingen har någonsin kollat avsiktligt för idéer. Men det finns tillfällen då vi ser en våg av intresse för en viss handling och då kanske kollar vi upp det fast vi ger det mer liv, kanske. "

Q9: Skulle du kunna göra en spin-off serie tillägnad till Alison?

MA: "Ja, jag har tänkt på det! Alison: the Missing Years. "

 

Q10: Hur många karaktärer planerar du att döda den här säsongen?

MA: ''Det finns en betydande bit av det dammet denna säsong. Ett samtal jag inte vill göra till en skådespelare. Men jag måste göra ett samtal för att berätta till dem att de är döda ... "

Okej, detta tog väldigt långtid men jag hoppas att ni uppskattade det! Här är orginalet av artikeln om nån vill läsa, fast på engelska. Vissa ord kunde jag inte översätta så bra och dom lät väldigt konstiga. Annars hoppas jag att ni gillade artikeln.

-JKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback