Mina tankar om Whirly Girl.

För det första, vilket sjukt avsnitt!
Trodde verkligen att dom skulle berätta allt för polisen på riktigt denna gången, men nej!
Istället så kommer Alison med en dum lögn om hur hon kidnappades pågrund av Monas text. 
Jag förstår inte, Alison har hållit sig undan i två år, hon har blivit begraven levande av sin mamma, nån har försökt mörda henne med en sten och hon har inte kunnat pratat med sina bästa vänner eller gått i skolan på två år! Hon har gått igenom tillräckligt och Mona borde vara nöjd mot vad hon har gjort mot Ali och slutat nu. Men nej. Istället så skapar hon en ny arme och ska ta ner Alison för gott nu. 
Sen så vill jag bara ta en sekund från min arga sida till min glada sida, Toby är tillbaka! Och han och Spencer hade några väldigt fina scener i avsnittet och jag har saknat Spoby.
Tobys hår är däremot ingenting man har saknat, håret har ju växt väldigt långt och han borde ta och klippa det.
 
 
Sen så vill jag bara skriva en fin liten text om Alisons pappa, man såg verkligen hur glad han var att hon var tillbaka och hur mycket han har saknat henne och tänkt på henne. Är det bara jag som tycker att alla pappor förutom Alis och Emilys pappa är väldigt konstiga? Tänk efter riktigt noga på det.
Sen har vi Jason, alla skriver teorier just nu om hur han kan vara Big A och hur han var den som försökte mörda Alison och begravde Jessica och tralalala. Såg ni inte hans reaktion på hans mamma ligga begraven död? Han såg ju helt förkrossad ut och chockad. Man blev ju ledsen själv när man såg hans min! + så är Big A en tjej är det bekräftat av Marlene och min personliga teori är att det inte är Jason som är Big A. Min teori på vem det kan vara kan kommer imorgon.
Hursomhelst så var det ett bra avsnitt och alla avsnitt sen finalen har haft väldigt ''oh no '' moments. Det känns som att säsong fem kommer bli bästa säsongen hittills!
qotd: vad tyckte ni om avsnittet?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback