Min teori om Big A.

Okej så vi har fått dom här sakerna bekräftade:
- Big A är en tjej
- Marlene twittrade att Black Widow är ''endgame'' så Black Widow är troligtvis Big A
- Jessica begravdes samtidigt som Shana var i New York och följde efter lögnarna där så det kan ha varit Black Widow/ Big A som mördade Jessica
- Big A har varit med sen första avsnittet.
Så det är lite info vi har fått.
CeCe kan inte vara A för hon har inte varit med sen första avsnittet, hon kan ha en ond tvilling däremot som kanske har gjort något dumt men som inte är A relaterat. Shana kunde heller inte vara Big A, för hon har varit med sen säsong tre. 
Så vilka återstår? 
Jenna
Aria
Melissa
Maya
Så på Wildens begravning så satt Jenna framför Black Widow klädd och man kunde se henne inte klädd i Black Widows kläder. Så om Black Widow är Big A kan det inte vara Jenna eller Aria.
Så vem kan det vara då?
Jag tror Melissa.
Vi vet ju att Melissa vet vem som mördade tjejen som inte var Ali och jag tror att hon också vet vem som mördade Ali. Vi vet ju också att Jessica skyddade den som försökte mörda Alison och kommer ni ihåg när hon sa:
You can never turn your back to a Hastings.
Dessutom är Melissa dottern till hennes sons pappa så det skulle inte vara så konstigt om hon skyddade Melissa. Vad tror ni om att Melissa kan vara Big A? Hon har ju ocksä själv erkänt att hon har skickat dumma sms till Alison och att hon vet den verkliga historien om hur Jenna blev blind och att hon tycker att Alison förtjänar att bli mördad. Sen så vet vi att Shana faktiskt var A och Melissa, Jenna och Shana har haft en liten trio. Melissa sa att det var för att skydda Spencer men Shana bevisade motsatsen. Jenna, Melissa och Shana kanske också har ett litet A-TeAm.
qotd: vem tror ni är Big A?
 

Postat av: Erika

jag tror att Maya eller Melissa är big A, Maya kanske bara låssades att "Dö" för att tjejerna inte skulle tro att hon var A?

Svar: Det kan vara en bra teori, för hon dog just när Mona avslöjades som A. Så då tog Maya över A-rollen. Men frågan är, varför?
Pretty Little Liars

2014-06-22 @ 11:14:28
Postat av: - H

Jag tror Maya kan vara A också. Hon kanske inte har så mycket
A relaterat men jag "råkade" xD läsa lite spoilers som inte behöver vara sanna men som gör att jag har mina tankar om vem som kan vara big A. Sen så har ju big A massa medhjälpare som är klädda som A så allt blir ju lite rörigt :/ Men Melissa skulle mycket väl kunna vara Big A!! Riktigt bra teori där! Vi får väl bara vänta typ 3 säsonger och se haha!

2014-06-25 @ 14:31:19
Postat av: Anonym

Aria, allt började när aria kom tillbaka+ nånting med tiden stämmer inte överens med aria

2014-06-29 @ 09:57:53
Postat av: Anonym

jag tror ändå cece's tvilling. visst, personen ska ha varit med i första avsnittet. kommer inte ihåg exakt hur första avsnittet var men det kan ju bara ha varit en mörk skepnad i ett hörn eller ngt.

2014-07-03 @ 21:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback