Teori: Spencer är delaktig i A-teAm.

Okej, detta är min teori varför Spence, skulle kunna vara A.
I säsong tre, när hon var som mest på hugget att vilja hitta A så gav hon upp och bekräftade Monas förfrågan om hon skulle vilja joina A-teAm. Spencer tackade ja i slutet av säsong tre och vi såg en scen som jag inte kommer glömma.
Spencer berättade att The Liars inte vet vem hon är längre och inte kan lita på henne längre. Även om det var då, så är jag en sånn som inte glömmer bort gamla saker. A har varit ganska snäll mot Spencer i denna säsongen tycker jag och A har varit väldigt brutal mot dom andra, mer brutalare än dom andra säsongerna. Som om Mona har bytts ut mot en smartare tjej.. Som Spencer! Men jag tror att om det är så att hon är A, så spelar hon ett smartare kort och vill ha mer info om Ali och A. Hon verkade väldigt desperat i förra avsnittet av att vilja ha Alisons uppmärksamhet och skulle kunna tänka sig att gå in i A-teAm bara hon får veta vad som hände.

Postat av: A

Det här har du redan lagt up

Svar: Hej, den andra gästbloggaren har lagt upp sin teori om varför hon tror att Spencer skulle kunna vara delaktig i A-teAm men inte jag :)
Pretty Little Liars

2014-01-27 @ 17:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback