Svar på tal.

 
Blir verkligen jätte glad när vi får sånna här kommentarer. TACK. Verkligen. Detta är ett av många anledningar till att jag [Julia] bloggar. Maryam [ägaren] är verkligen jätte duktig som har byggt upp hela bloggen. Är glad att jag får vara delaktig. 
 
Hur som helst, älskar jag att svara på frågor om Ezra och skriva ut mina tankar. Så då tog jag ansvaret och bestämde mig för att svara på kommentaren! Så vi kör.
 
Jag tror att dom valde EzrA som A för att främst chocka publiken och dom har ju en röd tråd till det hela. EzrA är A för en anledning och jag tror att vi kommer få se den snart. Min reaktion var att jag hade svårt att andas och satt och grät resten av natten och var verkligen jätte chockad, nu när jag berättar i efterhand så känner jag mig jätte töntig hehe. Veckan innan hade jag pratat med en kompis om att EzrA kan vara A men hon övertygade mig verkligen att det kunde inte vara sant så jag släppte tanken. Det var därför jag blev så chockad.
Senare den natten så kom min pappa in i rummet och sa att jag måste sova nu och jag bara grät och gnällde att Ezra var A haha. En spännande natt var det.
Jag tror att det finns en person till i Rosewood som är A. Denna person är den som har kommit nära Emily och kan därför ta lätt fram info om henne men jag tror inte att det är Paige, Paige kom fram i serien lite sent och A har varit med från början. Så kanske nån i hennes familj, eller en vän. Eller Maya?
 
Om vi tänker såhär:
Aria har Ezra, Hanna har Mona, Spencer hade Toby. Det är väldigt nära relationer det här så det kommer defenetivt vara chockerande Emilys A. Så antingen nån som är nära Emily eller så är det Aria, eller Cece tror jag. En teori om Cece kommer nog imorgon och Aria kan ni hitta här.

Hoppas att du blev nöjd med svaret, Maryam och att alla andra blev nöjda med inlägget! Snart börjar avsnittet, ska förbereda mig men vi ses imorgon. Kommer lägga upp avsnittet på morgonen. - J


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback