Hjälp till PrettyLittleLies recap!

Ser att det är några som redan har lämnat sina tankar angående det senaste avsnittet men vi vill gärna ha mer.
Som sagt så är det ett önskatinlägg som 30% av våra läsare ville att vi skulle skriva om vad som hände under avsnittet och intressanta saker som man märkte lite smått. Det är det vi vill ha hjälp med! Dom intressanta sakerna. Ni får gärna lämna en kommentar i kommentarsfältet om ni märkte något och hjälpa till med ett superinlägg! Detta kommer avslutas på lördag och inlägget blir klart skrivet på söndag.
 
 

Postat av: Sofie Nilsson

Hej
Det var en grej speciellt som jag fastnade för i avsnittet. I slutet, när A strimlade papprena som Hanna tog hos tandläkaren, så såg man massa patienters namn, och där stod "C. Cavanaugh" hmm vem kan det vara?

Svar: Hmmm... bra grej& tips! Ska lägga in det:)
Pretty Little Liars

2014-01-30 @ 15:30:12
Postat av: :)

Fattar inte riktigt, har Toby och Spencer gjort slut? + vet du om någon av Em's ex flickvänner är bi/homo irl? :)

2014-01-30 @ 20:13:06
Postat av: Elin

förutom regissörernas namn på pappret & namnen på som C. Cavanaugh, Tippy the birdie va tillbaks igen,-A strimlade pappren, fågeln visslade grunwalds nummer igen och sa board shorts? vart fan tog fågeln vägen efter den ledde oss till ravenswood? jag la aldrig märke till det? men att den nu är med igen måste betyda något, Alis mamma var ju den som gav fågeln till hanna, hon och jason kanske försöker leta reda på Ali? eller så är det alis mamma som letar efter henne & jason var den som slog henne den kvällen utan att minnas...

Något jag tänkt mycket på var att Melissa var med den natten, hon är den som liknar lady in black mest & hon kände även wilden eftersom det var hon som fotade ali,wilden o cece på båten..
Hon kom sist in i alis rum o frågar argt vart hon är när ian säger att hon inte ville ge tillbaka videona, senare så sägs det att hon ringde cece för att be henne om hjälp, då när jason såg melissa & cece i ali-liknande topp precis innan dom försvann & även precis innan ali blev begravd.

Melissa känns skum, hon sa att hon var rädd för wilden, ändå klädde dom sig i samma kostym på tåget & ändå var dom gamla vänner från sommaren på cape may? det är för mycket som inte stämmer med melissa, plus att hon är känd sedan starten över att vara smartare än spencer så hon kan mycket väl vara Meliss-A..
Vad tror ni om det?
Mina topp tre misstänkta är tjejer,
1.Melissa 2.Mona 3.Jenna.

Har även tänkt mycket på ceces lögn som hon sa till Em om att ali sa att hon kanske var gravid och att nästa dag var hon borta?
Vi har ju redan sett Melissa & Cece prata den natten & jag tror definitivt att dom stötte på Ali till slut eftersom hon var vaken då & begravdes precis därintill.

Melissa kanske var den som slog henne fast mamman trodde det var jason som gjort det iom att han var helt väck så trodde hon sen att Ali var död så hon ville inte bli av med båda barnen utan hon begravde Ali & försökte hjälpa jason att inte åka fast?

Ge mig gärna svar på mina funderingar, älskar era svar.. Kram

Svar: Håller på att göra ett svarsinlägg, det blir ett väldigt långt inlägg så det kommer ta tid att skriva den hehe.
Pretty Little Liars

2014-01-31 @ 06:56:14
Postat av: Emma

Jag frågade förut i en frågestund om ni kunde visa lite me outfits ur avsnitten. Du/ni svarade att du/ni skulle göra det när pll börjat igen. Skulle vara jätte schysst om ni gjorde det. Jag kanske missat det, men iaf jätte bra blogg :)

Svar: Gash har glömt det helt, det är väldigt många nya förfrågningar om inlägg osv så måste ha tappat bort det i minnet, men det ska bli från och med nästa avsnitt isåfall:)
Pretty Little Liars

2014-02-01 @ 19:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback