Angående mitt förra inlägg.

Okej det var väldigt många som skulle älska om det kom upp ett sånt inlägg, verligen jättekul när ni säger något ni verkligen skulle vilja läsa! Forsätt med det. Har glömt bort alla detaljer från det senaste avsnittet och vill att det ska låta bra när jag skriver det inlägget så ett sånt inlägg där jag berättar allt och intressanta saker om vad som hände under det senaste avsnittet och detaljerna kommer komma vid nästa avsnitt!
 
En superläsare förresten, Elin kom på en jättebra ide! Att ni läsare kunde få hjälpa till med det inlägget, lämna era tankar om intressanta saker som hände under avsnittet, som ni la märke till. Skulle inte det vara kul om ni läsare fick vara mer delaktiga i våra inlägg?
 
Lägger upp ett inlägg om att ni ska få kommentera förslag om saker ni la märke till under avsnittet direkt efter det senaste avsnittet har kommit ut. Sedan så får ni till er på fredag, alltså tre dagar på er att kommentera och jag bildar ihop alla era kommentarer och tankar.
 
Verkligen jättekul ide detta blev, kör hårt nu på bloggen och att det ska bli kul för er att läsa!
 

Postat av: lina

Jag har en fråga till er, vet någon av är när säsong 5 börjar. Jag tror att det är på sommaren typ i juni men är inte helt säker. Tacksam för svar!
Btw älskar er blogg! :)

Svar: Hej! Jag kollade upp det, har inget datum än men läste iallafall att det kommer precis som du säger börja i Juni:)
Pretty Little Liars

2014-01-24 @ 16:14:48
Postat av: L

Hejsan!
Har ni tänkt på att i 4x15 när Spencer frågar Toby om han kan få bo där ett tag så är dörren SVART och den går UTUT infrån så att säga.
Men i 4x16 när Spencers pappa kommer och knacka på och SPENCER öppnar är den RÖD och GÅR INNÅT UTIFRÅN! Den öppnas till och med åt fel håll.
Sen i avsnitt 4x16 när Spencer kommer ifrån mötet mellan Ali och Emeliy så är dörren svart MEN den går UTUT infrån.

Jag har pluggat MEDIA 3 år på universitet och vet att de går inte göra så stort filmfel.

Kanske bara jag som tänkte på att de är "en grej" men tänkte på de och har inte kunnat släppa de.

Svar: Oj, ska kolla nu på det! Om det skulle vara någon grej, vad skulle du kunna tro att det skulle kunna vara?
Pretty Little Liars

2014-01-25 @ 03:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback