Min dataladdare är sönder.

För min del [J] kommer det inte bli så bra bloggning denna helg.. Min dataladdare har gått sönder! Detta inlägg är från mobilen. Recapen, svar på tal inlägg som jag har lovat vissa av er läsare kommer alltså få vänta. 

Ber om ursäkt och kommer börja blogga igen så fort den har börjat funka/ när jag har fått en ny laddare! 

En bild från shadow play.


Sneak Peek #3 4x18.

 

Canadian promo 4x18.

 

Kommer du kolla på säsong fem?...

Eller har du tröttnat då?

Spencer är med i A-teAm igen?

Okej, har gjort en Spencer teori förut men gör en till.
Detta är nog bara jag men.. Har mer en nånsin börjat misstänka våran Spence. En sak är pågrund av det hon sa i säsong tre som jag gjorde en teori om här. Men det finns en till teori jag har efter det senaste avsnittet!
När Spencer var med i A-teAm så hade hon nästan ingen smink alls och såg sliten ut som om det är något tecken. Det är hennes stil när hon är med i A-teAm eller hjälper till med något. Hon visar det på det sättet. Och i detta avsnitt så fick vi se henne på detta sätt igen.
Säsong tre.
Säsong fyra.
Hon hade ingen smink, var lite Spencer-Season-Tre-Crazy och såg sliten ut. Kanske så är det ett tecken att hon är tillbaka i A-team? 

Quotes from Bite Your Tongue.

 

Sneek Peaks 4x18 #1 & #2.


Hjälp till PrettyLittleLies recap!

Ser att det är några som redan har lämnat sina tankar angående det senaste avsnittet men vi vill gärna ha mer.
Som sagt så är det ett önskatinlägg som 30% av våra läsare ville att vi skulle skriva om vad som hände under avsnittet och intressanta saker som man märkte lite smått. Det är det vi vill ha hjälp med! Dom intressanta sakerna. Ni får gärna lämna en kommentar i kommentarsfältet om ni märkte något och hjälpa till med ett superinlägg! Detta kommer avslutas på lördag och inlägget blir klart skrivet på söndag.
 
 

Watch Bite Your Toung 4x17.

Avsnittet är inte uppe nu [klockan är 03:17 nu när jag bloggar] men dom kommer lägga upp den om tjugo minuter eller nått sånt för dom som är vakna nu. Klicka här eller på bilden för att komma till sidan man kan kolla på det senaste avsnittet. 
Promo för nästa avsnitt:
Så vad tycker ni om avsnittet?

Livestream - 4x17.

Här är några livestreams för i natt, dom är offline just nu men öppnas runt klockan 02:00 i natt. Tiden PLL börjar alltså. Happy PLL day everybody!
 
 

Min favorit Alison quote.

qotd: vilken pllquote är din favorit?
 

Handlingen för kvällens avsnitt.

Hannas nya intresse för kriminalromaner hjälper henne att komma upp med en plan för att försöka lista ut vems kropp är i Alis grav. Medan Hanna är på sin jakt arbetar Spencer övertid för att tyda berättelserna i Alis dagbok som hon hoppas kommer att avslöjsa identiteten på Alis mystiska man. Men nu när det är på spåret, betyder det att deras arbete kommer leda dem rakt i A's väg? Samtigt är Aria upprörd om Mikes nya vän och Emilys pappa är orolig för hennes beteende.

Promo i repris: 


HAppy PLL-DAY!

Dagen började med ett stortstort spoilerinlägg. Bläddra ner supersnabbt för det andra senaste inlägget om du INTE vill veta vem som begravde Alison levande.

Hursomhelst så hoppas jag att ni har haft en SUPER PLL dag! Alla dagar när PLL börjar brukar vara bra för mig. Livestreams hoppas jag att den andra gästbloggaren eller Maryam kommer lägga upp tidigt idag annars så lägger jag upp det lite senare på kvällen. Förhoppningsvis vid åttatiden! Kommer in lite mer inlägg innan det.

Jessica begravde Alison?

STOR SPOILER INLÄGG. LÄS INTE OM DU INTE VILL VETA I FÖRVÄG VEM SOM BEGRAVDE ALISON OCH FÖRSTÖRA FINALAVSNITTET.
Först och främst, tack! Sedan vill jag säga.
Jag suger. Seriöst. Hatar mig själv just nu!
Vet inte vem som är personen Alison är rädd för men vet vem som begravde henne levande, om vi kan lita på Ezra och allt det viktiga. Anledningen till att jag vet det är för att jag följer denna sida på instagram och dom lägger upp stora spoilers, tänker unfollowa dom nu för jag har ingen inspiration till teorier nu när jag har nästan alla svar. En rekommendation: Följ inte dom om du vill ha det spännande.
 
Denna teori om att det är Jessica som har begravt henne är sann. Varför  hon gjorde det, har samma sida som berättade om att hon begravde henne levande berättat för oss så har ingen teori om det nu eftersom att jag vet svaret. 
 

Tammin Sursok - By Ben Easter

 
 
 
Hur kan man se så vacker ut om man nyss hade fött en bebis?!

Lucy Hale - Twitter

  
 

Julian Morris - Grammy

 
 
 
Julian Morris anländer till Pre-GRAMMY den 25 Januari 2014

Ashley Benson - Cosmopolitan

 
 
 
Ashley Benson är covergirl för Cosmopolitan Mars 2014 och hon ser sjukt vacker ut!
 

Hanna i Ravenswood - 1×10 My Haunted Heart

 
 

Who was in that car?

Dom misstänkta för oss:
Maggie är den största chansen att det är, men om han vill vinna tillbaka Malcom.. Då hjälper det inte att skrika på henne? Då måste han ju vara snäll och spela rätt kort. Inte banka på bilen och så vidare.
CeCe är den näststörsta. Det kommer en till CeCe och Ezra teori imorgon! Fick en i huvudet nu om hur dom skulle kunna jobba tillsammans.
Den som bar Alisons mask. Vilket jag tror är CeCe eller någon annan som vi inte skulle kunna tro att det är.

Imorgon startar dom!

Imorgon kommer dom börja skriva manuset till säsong fem! 
QOTD: Är det något ni vill se mer i säsong fem som ni inte fick se i fyran?
Jag vill personligen se mer Emison.

Script page from Free Fall #2!

 

Script page from Free Fall!

OMG. Detta är från avsnittet Aria kommer få reda på att Ezra är A. Vill ni ha fler?

Svar på tal.

Väldigt många svar på tal inlägg senaste tiden. Tänkte bara att folk frågar oss saker som blir intressanta svar, svar som NI andra kanske vill läsa? Förstår ni? Om ni inte gillar svar på tal är det bara att säga till.
 
Iallafall så pratar hon om denna video: 
Jag tror som Elin säger att det var Alison som spelade upp meddelandet. Det vore nog troligast, CeCe är förmodligen ute och spionerar på The LiArs tänker jag mig och precis som Elin säger så är det nog någon som hjälper Alison [Shana kanske?] och ringer henne. Väldigt smart tänkt faktiskt!
 
Jag tror absolut att Alison var den som ringde Shana senare och frågade om allt gick bra sen som Elin säger, tror jag att Alison övertygade Shana att hon kommer trivas där.
 
Började komma upp en teori i mitt huvud om att Shana& Alison kände Maya förresten. Dom sa ''But you don't have to worry about that. I was there, I was her friend too''. Kanske så menade Shana när hon sa ''I was there'' att hon var där när Mayas kropp hittades eller hon var där när hon blev mördad och hon behöver inte oroa sig om att CeCe mördade henne för Shana såg att det var Nate och sedan säger Alison att det var synd att Maya dog för dom var vänner och Shana berättar att dom också var vänner.
Om Maya och Alison var vänner, kanske så skulle Maya fly tillsammans med Ali och försöka hålla Emily säker tilsammans i hemlighet men Maya hann inte, hon dog.

Teori: Cece och Ezra jobbar tillsammans.

Började tänka på en sak..
Har funderat mycket på scenen när CeCe var var klädd i svart och utanför Ezras lägenhet. Vad var det Marlene ville att vi skulle tro?
Att hon jobbar med Ali? Spionerar på Ezra med Alison? Detta är vad jag tror:
Fitz och CeCe hade planerat ett möte tillsammans i Ezras lägenhet och sen kommer Aria och avbryter det. CeCe är utanför lägenheten och hon tänkte precis gå in men sen hör hon att Aria är där och CeCe kan inte komma in. Så hon lyssnar på vad dom gör och väntar tills Aria ska gå ut därifrån så att dom kan göra det dom har planerat. Kan det kanske vara så? Eller vad tror ni?

Sneak Peek #4 4x17.

 

Quote of the day

 

PLLChat answers.

Under det senaste avsnittets sänding så hade Ryan Guzman som spelar Jake, Arias föredetta kille,  en frågestund där man kunde få fråga frågor till honom och skriva övriga saker till honom. Här är några tweets från chatten jag har valt ut. Resten om ni är intresserade kan ni läsa här på hans twitter.

 
 

Hanna besöker Ravenswood!

Hanna kommer åka tilll Ravenswood för att anklaga Miranda för att hon stal Caleb från henne.

Canadian promo 4x17.

 

Sneak Peek on Sashas new PS.


Shana x Emily.

 

Teori: Spencer är delaktig i A-teAm.

Okej, detta är min teori varför Spence, skulle kunna vara A.
I säsong tre, när hon var som mest på hugget att vilja hitta A så gav hon upp och bekräftade Monas förfrågan om hon skulle vilja joina A-teAm. Spencer tackade ja i slutet av säsong tre och vi såg en scen som jag inte kommer glömma.
Spencer berättade att The Liars inte vet vem hon är längre och inte kan lita på henne längre. Även om det var då, så är jag en sånn som inte glömmer bort gamla saker. A har varit ganska snäll mot Spencer i denna säsongen tycker jag och A har varit väldigt brutal mot dom andra, mer brutalare än dom andra säsongerna. Som om Mona har bytts ut mot en smartare tjej.. Som Spencer! Men jag tror att om det är så att hon är A, så spelar hon ett smartare kort och vill ha mer info om Ali och A. Hon verkade väldigt desperat i förra avsnittet av att vilja ha Alisons uppmärksamhet och skulle kunna tänka sig att gå in i A-teAm bara hon får veta vad som hände.

Angående mitt förra inlägg.

Okej det var väldigt många som skulle älska om det kom upp ett sånt inlägg, verligen jättekul när ni säger något ni verkligen skulle vilja läsa! Forsätt med det. Har glömt bort alla detaljer från det senaste avsnittet och vill att det ska låta bra när jag skriver det inlägget så ett sånt inlägg där jag berättar allt och intressanta saker om vad som hände under det senaste avsnittet och detaljerna kommer komma vid nästa avsnitt!
 
En superläsare förresten, Elin kom på en jättebra ide! Att ni läsare kunde få hjälpa till med det inlägget, lämna era tankar om intressanta saker som hände under avsnittet, som ni la märke till. Skulle inte det vara kul om ni läsare fick vara mer delaktiga i våra inlägg?
 
Lägger upp ett inlägg om att ni ska få kommentera förslag om saker ni la märke till under avsnittet direkt efter det senaste avsnittet har kommit ut. Sedan så får ni till er på fredag, alltså tre dagar på er att kommentera och jag bildar ihop alla era kommentarer och tankar.
 
Verkligen jättekul ide detta blev, kör hårt nu på bloggen och att det ska bli kul för er att läsa!
 

En fråga till er.

 
Självklart så vill jag alltid skriva det ni läsare vill att vi ska skriva om, så jag svarade självklart. C:
Men sedan när jag började skriva på inlägget tog det otroligt långtid. Måste kolla igenom avsnittet flera gånger och beskriva allt i detalj. Håller på just nu med det inlägget och är snart färdig men vill bara också veta innan att tiden jag lägger ner på inlägget är det värt det? Skulle ni andra också vara intresserade av att läsa ett sånt inlägg? Kommentera gärna så att jag vet!
 
 

Sneak Peek #3 4x17.

 

Sneak Peek #1 & #2 4x17

 

Promo 4x17 Gifs.

 

PLL presents:

PLL presents: the case of the missing knives.

Mina tankar om Close Encounters.

 
Så detta är några tankar jag fick efter Close Encounters. Detta var den första tanken: EMISON!
Som sagt så är jag största fanet av Emison, mitt favoritpar på PLL. Fangirlade när dom kramades och pratade och just nu så är jag jätte sur på Spencer för att hon följde efter Em. Fattar inte hur hon kunde göra så, hon svek mig och Emily. Hoppas verkligen att Alison når ut till Emily igen. En sak som var jätte gullig, det var när Emily gjorde i ordning sig, man såg verkligen att hon försökte göra sin fin inför när hon skulle träffa Ali.
 
Jag tror att Spencer vill vara favoriten för Alison och att hon stör sig på att Ali bara når ut till Emily. Eller så kanske Spencer är A och vill ta fast Ali. Vem vet.. Kommer en teori om Spencer imorgon!
Sen TRANNA. Gash så söta. Förlåt alla Haleb fans, Haleb har en sånn himla söt historia tillsammans och dom är jättefina tillsammans. Men sen kommer Travis och jag tycker jätte mycket om honom. Han och Hanna ser sjukt söta tillsammans och jag började le jätte mycket när dom kysstes. Om Caleb inte kommer tillbaka så är jag nöjd om Hanna och Travis blir tillsammans, eller vad tycker ni om #tranna?
 
Shana, hm, vad ska man börja med? Förstår verkligen inte om man kan lita på henne eller inte, men det verkar som det. Kommer ändå forsätta hålla ögonen på henne men hon är nog ingen fara för The LiArs. Vi fick ju se en bild på Shana och Ali tillsammans i slutet av avsnittet så jag väljer att tro på henne att dom har känt varandra endasen dom var tre. Men jag tror inte på att hon är fiende med Jenna, dom har något speciellt tillsammans tror jag. Förresten så i slutet av avsnittet så fick man se som sagt en bild på henne och Alison brännas upp.. Varför? A kommer säkert försöka skada Shana.
Lite om Ezrias relation:
1. Han är hennes lärare dom borde inte dejta.
2. Arias föräldrar kommer säkert märka något.
3. Han ljuger för henne.
4. Ezra är ond.
5. Han skadade min hunk Jake.
6. JAG HATAR MR.FITZ.
 
Igår var också Jakes sista avsnitt och han gjorde ett riktigt bra jobb i det här avsnittet. Perfekt avslut. Eller fast nä, han fick ju knivar i hans gamla boxningsäck och skadade fötterna och hjärtat. Tyckte så synd om honom..
 
Förresten den största tanken hittils som kom upp under detta avsnitt:
Jag vet inte om jag tror riktigt på det där med Maggies advokat, om Ezra är verkligen A borde han veta så mycket bättre att inte ha ett barn. Tror nog heldre på att den blonda tjejen var CeCe och att dom arbetar tillsammans eller så var det Maggie och inte hennes advokat. Varför ska man tro på Ezra när han ljuger till och med om att han är A för Aria och har ljugit för oss i tre år?
 
Många tankar = mycket text i inlägget = rörligt inlägg. Iallafall så var detta avsnitt ett av dom bästa i säsongen hittils! Detta avsnitt och sommarfinalen måste jag säga. Längtar tills nästa avsnitt och det hoppas jag att ni gör med.

#SPARIA.


Close Encounters GIFS.

 

Promo 4x17.

 

Hej alla, igentligen var det tänkt att jag skulle lägga upp promon och avsnittet osv igår natt efter att jag hade kollat på livestream men jag hann inte för råkade somna tjugo minuter efter hehe... Men lägger upp allt nu!

Fullt upp

Jag Admin har fullt upp hela veckan med prov så tyvärr kommer jag inte kunna blogga
teorier osv idag!
Men det kommer jag göra imorgon när jag är hemma då fixar jag flera inlägg.
Men oroa er inte, gästbloggarna kommer förhoppningsvis blogga!
 
Glöm inte att kika in IMORGON!

WATCH: 4x16 “Close Encounters”

Här har ni det nya avsnittet med svensk text:
  

ABC family bekräftar.


Svar på tal.

 
Blir verkligen jätte glad när vi får sånna här kommentarer. TACK. Verkligen. Detta är ett av många anledningar till att jag [Julia] bloggar. Maryam [ägaren] är verkligen jätte duktig som har byggt upp hela bloggen. Är glad att jag får vara delaktig. 
 
Hur som helst, älskar jag att svara på frågor om Ezra och skriva ut mina tankar. Så då tog jag ansvaret och bestämde mig för att svara på kommentaren! Så vi kör.
 
Jag tror att dom valde EzrA som A för att främst chocka publiken och dom har ju en röd tråd till det hela. EzrA är A för en anledning och jag tror att vi kommer få se den snart. Min reaktion var att jag hade svårt att andas och satt och grät resten av natten och var verkligen jätte chockad, nu när jag berättar i efterhand så känner jag mig jätte töntig hehe. Veckan innan hade jag pratat med en kompis om att EzrA kan vara A men hon övertygade mig verkligen att det kunde inte vara sant så jag släppte tanken. Det var därför jag blev så chockad.
Senare den natten så kom min pappa in i rummet och sa att jag måste sova nu och jag bara grät och gnällde att Ezra var A haha. En spännande natt var det.
Jag tror att det finns en person till i Rosewood som är A. Denna person är den som har kommit nära Emily och kan därför ta lätt fram info om henne men jag tror inte att det är Paige, Paige kom fram i serien lite sent och A har varit med från början. Så kanske nån i hennes familj, eller en vän. Eller Maya?
 
Om vi tänker såhär:
Aria har Ezra, Hanna har Mona, Spencer hade Toby. Det är väldigt nära relationer det här så det kommer defenetivt vara chockerande Emilys A. Så antingen nån som är nära Emily eller så är det Aria, eller Cece tror jag. En teori om Cece kommer nog imorgon och Aria kan ni hitta här.

Hoppas att du blev nöjd med svaret, Maryam och att alla andra blev nöjda med inlägget! Snart börjar avsnittet, ska förbereda mig men vi ses imorgon. Kommer lägga upp avsnittet på morgonen. - J

Livestream - 4x16.

Här är några livestreams för i natt, dom är offline just nu men öppnas runt klockan 02:00 i natt. Tiden PLL börjar alltså. Happy PLL day everybody!
 
 
 
 

Handling för kvällens avsnitt.

Nån av dom andra bloggarna här gjorde redan ett inlägg om handlingen för många dagar sedan men jag repostar det här så kan ni friska upp minnet lite om vad det skulle handla om!
 
 
Shana återvänder till Ravenswood för att berätta till Emily att hon har ett meddelande från Ali, men kan Emily och tjejena lita på Shana efter allt hon har gjort? Och när Shana berättar att Ali vill träffa Emily och bara Emily, kan det vara en del av A's plan eller är Emily verkligen Alisons favorit? Med Emily som blir mer hoppfull för varje minut, är Spencer fast besluten att inte låta henne bli sårad.

Under tiden, får Aria och Hanna hantera frågor om hjärtat. 


Sneak Peek #3 4x16.

 

Spoiler om Jake.

I natt så kommer vi få se en klassisk A-move på Jake. VARNING OM DU FORSÄTTER LÄSA KOMMER DU FÅ REDA PÅ DET.
A bestämmer sig för att ge sig på våran oskyldiga hunk och sätta knivar i hans boxningsäck. Ska vi säga klassisk A eller klassisk Ezra? Såklart så kan vi inte tro på att våran favoritlärare kan göra så men A kan. Börjar bli less på The LiArs! När ska dom märka någonting?
 
QOTD: Gillar du Jake?

HAppy PLL-DAY!

Har haft verkligen fullt upp här hemma, så har inte kunnat blogga här tyvärr. Lite tråkig uppdatering har det varit på senaste tiden. Men ska bättra mig. 
 
Idag är det iallafall PLL dag och jag hoppas att alla har haft en supertisdag och att ni får en forsättning på supertisdag. Kommer upp lite inlägg här och där idag. Om ni har några frågor är det bara att fråga. 

Quote of the day

 

Alison DiLaurentis

 

Shay är i Istanbul.

Nu kan turkarna vara stolta, en världstjärna har satt foten i deras land. Våran favorit Shay Mitchell rapporterar nu via Instagram&Twitter att hon är nu i den turkiska staden, Istanbul! Har hittils ingen info om varför hon är där men det berättar hon väl sen för oss nyfikna.
 

Canadian promo 4x16.

 

Hot Teacher.

I saw a teacher interviewing today with the principal. He was quite sexy. High school boys are gross. College boys are only looking for one thing, but older men now they know what they want and take it all. He looks kind of bookish, but in a cute way. I will get to know him eventually and to have a teacher on my side.
 
Översatt: Jag såg en lärare interjuvas av rektorn idag. Han var ganska sexig. High school killar är äckliga. College killar letar bara efter en sak men äldre killar vet vad dom vill ha och tar allt. Han såg lite boklärd ut, men i en söt väg. Jag kommer få lära känna honom snart och få ha en lärare vid min sida.
 
Ezra eller Byron tror jag att det måste vara hon menar för båda dom är lärare. Eller vad tror ni?

Sneak Peeks #4x16.

 

Sashas nya film är släppt!

Idag så har det varit en stor dag för våran Sasha Pieterse, filmen hon är med i har släppts i några delstater i U.S.A! Grattis Sasha, vi är verkligen jätte stolta över dig! Filmen kommer släppas i alla delstater i U.S.A den tjugofjärde januari och när den kommer släppas i Sverige vet jag inte än. Ska kolla upp det om nån är intresserad att se filmen!
G.B.F heter filmen hon medverkar i och spelar en av huvudrollerna. Även Molly Tarlov från Awkward är med och den kända artisten som gjorde låten vi alla har hört, Too Little Too Late, JoJo är med. Sedan finns det många fler kända skådisar som är med som göra att vi måste se filmen!
Trailer för filmen: 
Bild på Sasha från L.A premiären:
 

Nya frågor från Love ShAck bAby.

Det var massa ledtrådar vi fick som gjorde att vi fick mer frågor i detta avsnitt! Tänkte ta upp dom i detta inlägg nu.
Min teori är att CeCe kanske var betald att mörda Wilden för hon behövde pengar efter att hon hade varit den andra patienten i Radley som var i samma rum som Tobys mamma den natten hon dog. CeCe betalade nog en stor summa för att det skulle vara hemligt, och det gjorde henne fattig.
Kan vi litA på Peter Hatings? Känns inte som det. Jag tror verkligen inte att hennes död var en olyckshändelse. 
Eller vad tror ni?
Står E.F för Emily Fields eller för Ezra Fitz? Vad tror ni? Jag tror att det står för Fitz.
Okej vad var det han lyssnade på och varför, väldigt creepy! Vad är det med Ezra igentligen? Han höjdes bara som A nu i mina ögon i detta avsnitt. Så mycket tyder på att han är det. 

Okej ni får gärna säga vad ni tror om frågarna vi har fått i det senaste avsnittet. Lägger upp det i ett inlägg imorgon då! Ska gå och lägga mig nu men vi ses imorgon. 
- J 

Tankar om Love schAck baby.

Och PLL levererar. Igen!
Sjukt bra avsnitt, ser tonårsproblem som jag har saknat i serien och Mike och Hanna!? Alison sjönk verkligen i mina ögon i det här avsnittet, hoppas verkligen att hon menar det hon säger.. Att hon har förändrats. Det hon sa till Hanna var det värsta jag har hört i serien. Men började fangirla när Emison kom! Ni vet hur stort fan jag [gästbloggaren J] är av dom. Älskar dom tillsammans och det var så gulligt av Alison.
- Du får mig att vilja förändras!
 
Blir så arg på The LiArs att dom är verkligen så osmarta ibland. Dom borde ha tagit med boken vart än dom går, spelar inte roll om det är ett rum mellan dom, dom har A efter sig!
Hoppas verkligen inte att Alison dör nu, men som jag sa på frågestunden så har jag någon weirdo känsla att hon kommer dö.. Hoppas inte det, men tror verkligen det! Gash så spännande om vad som kommer hända.

Längtar nu till nästa avsnitt! Fem dagar kvar. Någon som kommer stanna uppe på natten med mig?
Vad var era tankar om detta avsnitt? Leverade dom till er med?

Teori!

Som ni säkert minns har jag skrivit om varför det är Wrens stuga som Ezra bor i... Hur som helst har jag en till teori om det... Titta på bilden, bilden överst är från senaste avsnittet och där är en bild som håller på att målas från Ezras "lånestuga". Andra bilden är från när Wren ritade på Radley... Tror ni att Wren är konstnären? Tror ni att Wren och Ezra har någon kontakt eller att de samarbetar med A?
 

Pop ups på bloggen?

Hej! Jag tänkte bara fråga en snabb fråga till er. Får ni pop ups (en till flik på datorn som poppar upp automatiskt) om typ sex eller något man ska ladda ned på era datorer när ni går in på bloggen? Vi fick en läsarfråga om detta och hen ville att jag skulle fråga om det händer samma sak med er? Jag tror att det har hänt mig en gång, Svara gärna angående detta!
 
Btw. En liten update om Shay! Hon är just nu i Kenya med sin bror och hjälper sjuka barn och hälsar på byar där! Sött, jag älskar henne! :3
 
Bilderna är från hennes Instagram!

Favorit - Quotes från 4x15

Här är mina favorit quotes från denna veckas avsnitt:
 
  1. “No matter what happened, what you had was real. I know it was. Nothing changes that.”
  2. “I saved your life — twice. I risked everything for you.”
  3. "You like Jake, you love Ezra.”
  4. "We gave Ali to "A." 

#Awkward

 

4x16 "Close Encounters" Promo Gifs

 
 
 
 
 

Alis dagbok

  
 
 

"Needed to go home so she went to the nurse and got a note. I hated to burst her bubble like that, but someone had to. One day she’ll thank me."

 

"The Busy Bee"

 

"I used to go there when i was little. Back then the bumblebee was bright. Neon yellow, little ___."

 

"The darkest might and brightest day. Draw the shades it’s all the same. Two small dresses, full of treasures. I think here I could stay. Broke the latch and felt it hanging. I don’t think the keep will mind, no one there to make repairs. The perfect place to hide."


4x15 "Love ShAck, Baby!" Gifs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PROMO: 4x16 “Close Encounters”

 

4x15 "Love ShAck, Baby!" Music

 
Scen: När Hanna pratar med Travis i cafét 
 
 
Scen: När Aria börjar läsa några meningar ur Alis dagbok.

Favorit - Quotes från 4x14

Här nedan kommer mina favorit quotes från förra veckans avsnitt:
 
  1. “Fear can be a good thing. It can keep you from underestimating people and it can keep you from making mistakes about how far you can push someone before they push back.”
  2. “There was a time Mona would have driven right over us. She must be making progress.”
  3. “We just found out Alison is alive really alive. Why don’t I feel insanely happy?"
  4. “I think you should probably hold me right now, otherwise I’m going to explode and you’ll have to explain that to the custodians.”

4x17 "Bite Your Tongue" Handling

Handligen för 4x17 har nyss släppts:
 

"Hannas nya intresse för kriminalromaner hjälper henne att komma upp med en plan för att försöka lista ut vems kropp är i Alis grav. Medan Hanna är på sin jakt arbetar Spencer övertid för att tyda berättelserna i Alis dagbok som hon hoppas kommer att avslöjsa identiteten på Alis mystiska man. Men nu när det är på spåret, betyder det att deras arbete kommer leda dem rakt i A's väg?

 

Samtigt är Aria upprörd om Mikes nya vän och Emilys pappa är orolig för hennes beteende."

Hanna Marin - The Remains of the A


Nyss kommit

Hej allihoppa!
 
Jag admin har nyss kommit från skolan och ska nu kolla på det nya avsnittet.
Jag tänker blogga senare under dan runt 18:00 eftersom jag måste gå någonstans men kika in senare på kvällen för nya inlägg!

4x15 "Love ShAck, Baby!"

 

Livestream - 4x15

Här är några livestreams, de är offline just nu men öppnas runt tiden PLL börjar. 
 
 
Happy PLL day! 
 
 
 

4x15 - 6 Saker Vi Lär Oss Från Sneak Peeks

Ikväll kommer 4x15 "Love ShAck, Baby!" ut och vi är så taggade! Medans vi väntar fick vi två sneak peeks av kvällens avsnitt, och de ger oss en intressant inblick om vad som kommer hända!

Så, vad avslöjar dessa sneak peeks om kvällens avsnitt? Läs vidare för att få reda på det!

 

1. Aria i förnekelse. I denna klipp från avsnittet, insisterar Aria till Spencer att det finns inget på gång mellan henne och Ezra - vilket inte är riktigt sant baserat på deras lilla besök i skogen förra veckan.

 

 

2. Jake är fortfarande med i bilden. Som sagt, låter det som om Jake är definitivt fortfarande i bilden, åtminstonde för nu. 

 

3. Spencer har starka åsikter om detta. Spencer som aldrig håller sina åsikter för sig själv insisterar på att saker och ting är inte helt över mellan Aria och Ezra. "You like Jake. You love Ezra" säger hon till Aria. Tja, det är ganska svårt att förneka det - åtminstonde för nu. Vi får se vad som händer när Ezras skumma beteende börjar synas. 

 

 
 
4. Hanna och Travis är tillbaka i kontakt. Ni kommer väl ihåg den snygga killen Hanna mötte förra säsongen, Travis? Ja, han är tillbaka, och vi kan inte låta bli att undra om det kan finns en romans nu när Hanna är tyvärr singel!
 
5. CeCe är på flykt. Oavsett om Travis är en kärleks intresse för Hanna eller inte, är en sak klar: han är en bra användbar kille att känna. Han uppdaterar Hanna om vad som händer med CeCe och förklarar att hon sågs vid en järnvägsstation i Maryland, och polisen har henne på spåret. 
 
6. Fick hon betalt att döda Wilden? En annan intressant bit av information: CeCe hade en ganska hög pengarsumma strax innan Wildens var mördad. Hade hon begått mordet för pengar? 
 
Vad tror ni? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

4x15 "Love ShAck, Baby!"

Jag har redan postat handligen och promon för kvällens avsnitt men gör det igen ifall någon missade den:
 

Nu när Hanna har delat med Aria, Emily och Spencer att hon har Alis dagbok hoppas tjejerna att den besvarar deras många frågor.
Men dagboken är full av berättelser som har kodats för att täcka sanningen, varje tjej måste ta en sväng för att räkna ut vilka berättelser är om dem.
Förhoppningsvis när de är genom kommer de hitta den berättelsen som till slut ska kunna ge dem svar, som har pågått efter Ali.
Men med varje berättelse mer personligare än den förra vill Aria, Emily, Hanna och Spencer erkänna vilken berättelse är om dem?

 

Samtidgt är Spencer misstänksam mot sin fars senaste interaktion med Mrs. DiLaurentis.

 
 
 

Happy PLL-Day!

 

Hopp för Haleb?

I en av Marlenes senaste tweets så berättar hon att Haleb kommer ha en fin scen tillsammans i Ravenswood avsnitt tio. Blev verkligen jätte glad! Är helt klart team Haleb. Det roligaste paret i PLL!
 

Some tweets about Ravenswood.


Spoiler om Aria och Ezra.

När Aria kommer få reda på att Ezra ä A så kommer hon förstöra hans lägenhet.

Lucy Hale når en miljon!

Grattis Lucy som har nått en miljon på hennes senaste musikvideo! You Sound Good To Me.
 
 

Bilder från 4x19

Här kommer några vackra bilder från det svartvita avsnittet 4x19! 
 

Love ShAck Baby Sneak Peak Gif's

 
Hmmm... Vad tror ni om detta? Vem skulle betala Cece för att döda Wilden? Min gissning ligger på Ali
 

How I feel every Tuesday...

 

Ezra känner Wren- teori

 
I senaste avsnittet tog Ezra med Aria till en liten stuga som tillhör hans kompis. När Ezra sa att stugan tillhörde hans kompis sa han att han är i ett annat land just nu, det fick många att tänka på Wren då han är i London för tillfället... Om de är kompisar, tror ni att de kanske arbetar tillsammans som A då?
 
Teorien är från Tumblr
 
 

Första Sneak Peak för Love ShAck Baby

Travis är tillbaka, och ryktet säger att han och Hanna kommer att kyssa varandra! Här kan ni se Sneak Peak!
 
Tror ni att han och Hanna kommer att bli tillsammans nu när Haleb är slut?

Sasha ger oss ledtrådar...

Vem tror ni är Board Shorts?

Hanna Marin


Lucy Hale tackar

 
 
 
 
 
@lucyhale: There is absolutely no way I could ever describe my appreciation in 140 characters. THANK you for the award (I know yall voted and tweeted like crazy), thank you for buying my song, thank you for tuning into the show and my video … if this is a look into what 2014 is going to be like then it’s going to be one heck of a year. What I did to deserve this?! Just pure amazingness. I’m very blessed an you all are blowing my mind with all the love!!
 

4x14 "Who's in the Box?" Svensk text

Klicka på videon nedan för att se veckans avsnitt 4x14 "Who's in the Box?"
med svensk text!
 

Marlene King bekräftar jul avsnitt i Säsong 5

   
      
 

Troian Bellisario: Favorit filmer, musik, crushes

 
Kolla på videon ovan för att få reda på Troian Bellisario's favorit filmer, vilken sorts musik hon gillar och vilka förälskelser hon har haft.
 

Janel Parrish uppträder på Good Day LA

 

Lucy Hale - Bästa Kabel-TV Skådespelerska

Grattis till Lucy Hale som vann Bästa Kabel-TV Skådespelerska!
 
 

Lucy Hale - 2014 People’s Choice Awards

Lucy ser så vacker ut och jag älskar hennes klänning!
 
 
 

4x16 "Close Encounters" Photos

 

Hur Sasha tror att dom reagerar om Alison.

 
 

4x15 "Love ShAck, Baby!" Promo Gifs

 
 
 

Egen teori

 
 
Jag sökte runt på internet citatet ovanör för att försökta hitta en mening till den.
Jag kom fram till att det finns en film som heter "Olly Olly Oxen Free".
 
 
      
 
Tyvärr hittade jag inte flera letrådar utan att Olly olly oxen free är en fras som man använder i kurregömma som betyder att den som gömmer sig får komma ut utan att förlora spelet. 
Menar de att att om tjejerna hittar Ali först kan hon komma ut och sluta gömma sig?
 

Dagboken

 
Jag har försökt läsa vad som står i Alis dagbok och i första sidan står det:
 

"Dear Diary, 

Secrets make the world go round. EVERYONE has something to hide. From parents to creepy janitors to high school students.

If secrets had a pentagon, Rosewood High would be it. And I would be the acting director because I know it all.

P.S. Diary, I think it’s wrong to refer to a _____ _____ _____ group of _____ if it is a person. So no more of that _____ nonsense.”

 

Andra sidan står det:

 

"In truth this is not so much a diary as it is a record keeper.  

I need to keep track of everyone’s dirty little secrets. Secrets I can use to make my day a little bit more fun and also use everyone’s dirt against them in order to get me out of this boring little town.”  

 

Tyvärr kan jag inte läsa den tredje sidan, men ska försöka!

 

Ezra i Hannas rum?

 
På den nya avsnittet ser vi Ezra leta efter något i en an av tjejernas rum och jag är ganska säker att det är Hannas?
Någon som vet vems rum det är? Det vill jag ta reda på och vad han gör där.

4x14 "Who's In The Box?" Gifs

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Troian Bellisario - Seventeen Magazine

 
Älskar bilderna på henne, så vacker!
 

Åsikter om avsnittet (4x14)

Det var ett ganska bra avsnittet, även väldigt sorgligt med Hanna och Caleb.
Det var verkligen jätteintressant att höra på vad den andra försvunna tjejens vänner hade sagt om henne.
 
Om ni frågar mig är hon en kopia av Alison, de är ju ganska lika men sättet de är på är exakt likadan.
De beskrev tjejen vacker, perfekt men även manipulerande. 
Jag hoppas att vi får höra mer från Avery, hon som kom inte till deras möte. 
 
Jag tror att Ezra skrämde Mona lite, och jag tror vi alla vet om vad de pratade om.
Mona vet vad Ezra har för sig men Ezra verkar inte vara rädd för henne.
Och vad är det för källare under golvet? Är det A's lair eller gömmer sig Ali där inne? 
Vem tror ni personen som öppnade källaren är? Måste väl vara Ezra vi såg ju hur han kollade på den när Aria var där.
 
Något annat jag undrar är varför Mr Hastings vill stänga ner Radley, jag tror verkligen inte det är för Spencer.
Och var är Jason?
 
Tyvärr fick vi mer frågor än svar. 

4x14 "Who's In The Box?" Music

  
 
 
 

4x15 "Love ShAck, Baby!" PROMO

Jag har redan skrivit ner handlingen för nästa veckas avsnitt för länge sen men här får ni den igen om någon har missat den, nere finns också den nya promon för avsnittet. 
 

Nu när Hanna har delat med Aria, Emily och Spencer att hon har Alis dagbok hoppas tjejerna att den besvarar deras många frågor.
Men dagboken är full av berättelser som har kodats för att täcka sanningen, varje tjej måste ta en sväng för att räkna ut vilka berättelser är om dem.
Förhoppningsvis när de är genom kommer de hitta den berättelsen som till slut ska kunna ge dem svar, som har pågått efter Ali.
Men med varje berättelse mer personligare än den förra vill Aria, Emily, Hanna och Spencer erkänna vilken berättelse är om dem?

 

Samtidgt är Spencer misstänksam mot sin fars senaste interaktion med Mrs. DiLaurentis.

 

 


4x16 "Close Encounters" Handling

Shana återvänder till Ravenswood för att berätta till Emily att hon har ett meddelande från Ali, men kan Emily och tjejena lita på Shana efter allt hon har gjort? Och när Shana berättar att Ali vill träffa Emily och bara Emily, kan det vara en del av A's plan eller är Emily verkligen Alisons favorit? Med Emily som blir mer hoppfull för varje minut, är Spencer fast besluten att inte låta henne bli sårad.

Under tiden, får Aria och Hanna hantera frågor om hjärtat.

 

 

 

 


Sasha Pieterse nya singel NO

 

Lucy Hales musikvideo är ute!

Nu är även musikvideon till ''You Sound Good to me'' ute! Grymt kul. Älskar låten!

Watch ''Who's in the box?''

Nu är avsnittet ute på hemsidan jag har pratat om! Klicka här eller på bilden för att komma till sidan man kan kolla på avsnittet.
Promo för nästa avsnitt Love ShAck BAby:

Livestream - 4x14

Här är några livestreams, de är offline just nu men öppnas runt tiden PLL börjar. 
 
 
Happy PLL day! 
 
 

Lucy Hale toppar listan!

Grattis till Lucy Hale! Från att spela Aria Montgomery på Pretty Little Liars till att vara #1 på Itunes under country genren. 

4x14 Behind the scenes photos.


Mandi Line har släppt ut kollektion!

Idag så släppte Pretty Little Liars stylisten Mandi Line ut en PLL-kollektion i samarbete med Aéropostle! Kollar just nu och plaggen är verkligen jättesnygga. Min favorit är Arias urhäftiga blåa jacka. Kolla in själv på hemsidan genom att klicka på bilden.
Vilket plagg är eran favorit och kan tänkas beställa?
En bild på Mandi Line och Ash och Shay.

Svar från frågestunden.

Namn: :)
Fråga: Kommer det några nya personer eller kommer det tbx några gamla personer till rosewood? Tror du Maya är död på riktigt? Och hur gamla är lögnarna + Alison irl?
 
Svar: Hej! Det är många gamla karaktärer som kommer tillbaka i finalen och före finalen. Jason kommer tillbaka, Noel, Ian har jag för mig men om jag kommer ihåg rätt så kommer han tillbaka i finalen eller i säsong fem i en flashback då. Och mer karaktärer kommer tillbaka.  Vi kan göra ett eget inlägg om det senare :) Det kommer en ny tjej karaktär som kommer spelas av Skylar Day. Klicka här för att komma till inlägget vi skrev om henne. Det tror jag helt ärligt för Nate sa ju att han mördade henne.
 
Lucy [Aria] är 24, Shay [Emily] är 26, Troian [Spencer] är 28, Ashley [Hanna] är 24 och Sasha [Alison] som är den yngsta och var endast 13 när dom började spela in Pretty Little Liars är 17 år.
Namn: pll fan
Fråga: det har ju nu kommit fram att det är cece som har en tvilling. kan det inte vara så att det kan vara cece och hennes tvilling som alison berättade om förut i ett halloween avsnitt? när det var en tjej som högg sin tvilling?
 
Svar: Det skulle absolut kunna vara så men det vore för enkelt att lista ut! Producenterna har nog förmodligen ordnat en stor twist när det gäller CeCe och hennes tvilling. Kanske så kan det vara samma tema att båda bråkade om nånting som dom båda ville ha väldigt mycket och det slutade med att någon av dom högg varandra och sedan berättade någon av tvillingarna historien till Alison och hon ändrade det till en annan version när hon berättade det.
 
Namn: Anonym
Fråga: 1. hur tror ni/ kommer de bli när aria får reda på att ezra är a? 

2. vem tror ni att det var som va "the black widdow"? på begravningen förut? som man senare såg i a s lya? 

3. hur många säsonger kommer det att bli med PLL? 

4. vem tror ni att Ali trodde va A som hon spionerade på som vivian darkblom? hon sa ju senare att hon hade fel 

5. är en av the liars med i a-team? vem och av vilken anlednig tror ni? 
 
Svar: Lucy berättade att hon spelade in en scen där hon grät massor och skrek. Så jag tror att Aria kommer bli förtvivlad och gråta massor och skrika och vara mer än besviken.
Jag tror att det var Alison! För hon var i lodgen den natten och hon hade nog sin mask och dessutom så var hon nära branden och den masken -The black widdow- hade var bränd. Marlene King sa att vi får bestämma hur många säsonger vi vill ha! Jag vet helt ärligt inte men jag tror hon hade fel om den personen och hon menar att EzrA är A igentligen.
Spence måste jag säga! Hon sa i något avsnitt när hon var A att The LiArs vet inte vem hon är längre och dom kan inte lita på henne. Jag vet att det var bara för hon var deprimerad pågrund av Toby men det känns som om det fortfarande är så. Hon har varit väldigt konstig i säsong fyra och Troian har berättat att det finns något som hände den natten Alison dog som Spencer vet om som hon har hållt hemligt dessa år men detta kommer komma ut i 4B. Känns som om det har med A att göra.
Eller så tror jag att Aria är A och efter alla ledtrådar på bloggen så förstår ni säkert varför.
 
Namn: Maja
Fråga: Det funkar inte att kolla på swefilmer för mig, kan ni länka några sidor för jag kommer kunna se avsnittet nu på onsdag, skulle vara jättesnällt!😃
 
Svar: Självklart! Jag brukar alltid kolla på Pretty Little Liars när swefilmer segar här. Stream-tv.me. Väldigt bra sida och kollar på alla andra serier som inte swefilmer inte har lagt upp där.  Den sidan kommer även lägga upp -Who's in the box- cirka klockan fyra inatt för er som inte orkar vänta på swefilmer.
 
Namn: Antonia
Fråga: Hej! 
Fick man veta vad som hände med jason då Mona plåstrade om honom, efter halloween avsnittet säsong 3? :)
 
Svar: Hejhej:) jag kommer tyvärr inte ihåg det, men Jason berättade till Emily att han bara fejkade -vänskapen- med Mona för att hon var hans länk till vad som skulle kunna ha hänt med Alison så han kanske bara bad henne att komma dit så att dom skulle kunna bli närmare vänner. Kanske var det så annars så kommer jag inte ihåg hur han gjorde illa sig. Ska kolla upp det!
Namn: Jenny
Fråga: 1. Vet ni någon AnnAn sidA än Swefilmer som lägger ut PLL Avsnitt MED svensk text? 

2. Vi hAr ju fått redA på Att någon kommer dö i något Avsnitt, vem tror ni? 

3. Vilken säsong har varit den bästa hitills? 

4. Kommer mAn få se mer Av EzrAs bror? Eller vArt tog hAn vägen? 

5. VAd tror ni händer med Alison nu då?
 
Svar: Tyvärr så vet jag faktiskt inte. Jag tror att nån av The LiArs kommer avslöjas som A och någon av dom kommer dö då. Tvåan lätt! På twitter för inte så längesen berättade han som spelar Wesley att han inte kommer återvända till Rosewood :( too bad, ville se lilla Fitz med Aria! Minns inte vart han tog vägen senaste gången vi såg honom men gissar på att han flydde någon annanstans för att plugga! Jag har någon weirdo känsla att Ezra kommer hitta Ali och ta henne, hope not men jag tror det...
 
Namn: Lisa
Fråga: Kommer man få svar på alla sin frågor i 4B? Som Tex, vem gömde sig i Alis trädgård, där under terassen typ med några borrade hål upp mot himlen?
 
Svar: Det tror jag absolut! Sasha sa att vi kommer få 99% svar på våra frågor i säsong fyra. Vi vet ju att det var Red Coat som gjorde så, så vi har fått 50% svar på den frågan för vi har fått reda på vilka Red Coatsen är.  Antingen var det alltså Alison eller så var det CeCe Drake. Jag tror att vi kommer få svar på dom flesta frågorna i 4B men det kommer bli fler frågor till dom svaren vi får.


Tack så jättemycket för alla frågor! Jag hoppas att ni är nöjda med svaren och livestream kommer senare ikväll. Annars som sagt så kommer man kunna kolla på PLL direkt efter livestreamen här. Ha en bra PLL-day nu!

HAppy PLL-DAY!

 

Lucys singel är äntligen släppt!

 
Så vad tycker ni? 

Hur bra kommer PLL bli?

 

Skolan

Idag är det måndag och många börjar skolan denna vecka, som tur så börjar jag (admin) på torsdag så jag kommer kunna blogga hela onsdag om PLL avsnittet!
 
Är ni taggade? Jag är så taggad, idag börjar även Teen Wolf! Men jag längtar så sjukt mycket till
PLL och Ravenswood. 
 
 

Ny Promo + Sneek Peak på Lucy Hales musikvideo.

 
 

Alla Sneak Peeks till Who's in the box.

 
Okej så detta är den första SneAk Peeken. Där får vi se att Mona försöker prata med Hanna men hon är bara kall mot henne och fryser ut henne. Mona säger att hon kan förstå att dom andra av The LiArs gör så men inte att Hanna gör så.
''That's just it Mona. I don't know if you did do it for me.''
QOTD: Tror ni att man kan lita på MonA? 
Detta är den andra och mest konstigaste. Här får man se Mr.Fitz och Mona diskutera om att Fitz alltid  har en bok i handen och att Spencer, Emily och Aria tycker att han är den bästa. Detta låter absolut som ''Typical Mona''. Pratar vänligt med någon och försöker irritera hen genom att tro att hon menar något snällt men igentligen så vet dom båda att hon menar något annat. If you understand. 
Ughhh läbbigt på många sätt. Hanna get's smart och visar Spence och Emily en tjej som skulle kunna ligga i kistan istället för Alison och A gör ett läskig drag på dom när dom känner sig stolta att ha hittat någon som skulle kunna vara där i kistan. 
Perfekt Liars, som vanligt är ni smarta och pratar om sånna saker där det absolut inte ekar och det finns absolut ingen risk att A eller någon annan skulle kunna gömma sig någonstans där och lyssna på vad ni pratar om. Bravo! No just kidding. Men Hanna berättar att Caleb var inne i A:s Lya och alla saker är totalt helt borta och Spencer kommer fram med frågan om Alison har nått någon annan än dom.
Spoby have an another perfect moment och sen kommer Mona och tutar.

One dAy left.

Åååh så sjukt taggad! Dom kunde inte bara lämna oss med att Ali lever och sen besluta sig att komma tillbaka efter tre månader? Det går bara inte. Men nu gör det inget för det är inte en vecka kvar, inte tio dagar kvar, inte en månad kvar. Det är en dag! Kom ihåg att ha på sig färgen röd imorgon , Xo. Här får ni en repris på promon. 
Glöm inte att fråga frågor till frågestunden, HÄR. Avslutas imorgon.

Grattis till Troian!

 
Vi gratulerar Troian Bellisario som får täcka omslaget på tidningen Seventeen Magazine [en stor tidning i USA] i februari! Grymt snygg är du Bellisario. Även Ash och Lucy och Shay hälsar grattis och är stolta.
 
 

Marlene King: Always.

 
Vilken vänskap är eran favorit? 
 

Quote of the day


Ashley and Shay on Disney Land.

@shaym: ButtaBenzo was in full effect last night at #Disneyland ! Too..much...fun. 
 

Hemligheter som har avslöjats. #DEL8

Melissa Hastings! Detta var då den sista. Om ni vill ha fler så är det bara att kommentera.

 

Träffade Wren Kingston efter Ian försvinnande.
Var i Alis sovrum med Ian, Jenna, och Garrett natten Ali försvann

Hade en affär med Garrett 
Skickade  hotmeddelanden till Alison 
Blev utpressad att bära Black Swan kostym 
Fejkade sin graviditet sen Ians begravning 
Var gravid sommaren Alison försvann och gick med Ian till Hilton Head för att göra abort, men förlorade barnet innan de kom dit 
Hon var i Cape May med CeCe, Ali och Wilden.
Var i en grupp ["B"-Team] med Jenna och Shana.
Hon var Queens of hearts tillsammans med Wilden
Gick till Hectors ställe för att ta reda på vad som hände med Ali 
Skickade Shana och Jenna för att kolla på Spencer

Flyttar in hos Wren Kingston nu när hon bor i London.


Spoiler Script.

 
 

Svar på tal - Alisons hår.

Helt ärligt svar så har jag ingen aning. Vi vet ju att Alison inte har någon tvilling för det har dom sagt men jag tror att det bara kan vara någonting fel att hon lockade hennes hår och sen så försvann lockarna för vinden var kanske stark och det regnade eller så kanske var flashbackerna falska? Dom fanns aldrig alltså [det där hände aldrig]?
För vi vet ju alla att hon hade lockigt hår den natten hon försvann och då kanske så ljög Arias pappa och Garett om att det där hände.
 
Kommer ni ihåg när Emily var i hur ska man säga.. hypnotiska tillståndet? Hon var påväg att mörda Alison med en spade? Då hade Ali rakt hår och det där hände ju aldrig liksom det var bara terapi. Så producenterna kanske försöker visa oss att i flashbacks när hon har rakt hår så betyder det att det aldrig hände. Eller så är det bara något fel dom har råkat göra.
 
Hjälp mig och -S här och försöka lista ut vad det kan betyda att hennes hår förändras så snabbt genom att kommentera i kommentarsfältet.

Hemligheter som har avslöjats.#DEL7

Emily! Nästa är den sista karaktären och då är det våran andra Hastings. Melissa! Om ni vill att jag ska göra fler -Hemligheter som har avslöjats- på någon annan karaktär så är det bara att säga till.

-Hon är lesbisk 
-''The Jenna Thing''
-Hon var förälskad i Alison
-Hon var i ett hemligt förhållande med Paige McCullers

-Kysste Alison DiLaurentis
-Förfalskade ett brev från en collegescout
-Hade HGH i hennes blod
-Var närvarande natten Alisons kropp stals
-Kysste Nate St Germain 
-Var på middag med Holden "Den natten"


Frågestund!

Nu tänkte jag [den andra gästbloggaren J] ha frågestund!
Ni kan fråga om vad som helst som har med PLL och göra och passa på att fråga frågor om vinterpremiären. Frågestunden avslutas på tisdag. 

Visste ni att...

I Spring Breakers så skulle igentligen Emma Roberts vara med och ha rollen som Brit. Men hon hoppade sedan av och då fick våran Ashley Benson ta hennes plats. Så Ashley var inte påtänkt att vara med från början utan hon var reserv.
 
 

Now freak out.

Okej hur stor chans är det från ett till hundra att Mr.Fitz är inte så farlig som vi tror?
Att han kommer berätta till Aria vad han har för historia med Alison men att det inte gör något för han är ju tillsammans med Aria nu och dom kommer vara tillsammans till slutet och gifta sig i slutet av säsong fyra när hon tar studenten och Ezra är inte alls boardshorts/beach hottie och kommer inte vara tillsammans på taket med Alison och fightas utan det är Wren eller någon annan? Det är tjugofem på hundra ungefär. Ezrians, tappa inte hoppet!
 
 
 
 

Läsar Teori.

Blir verkligen jätte glad när jag ser att ni har kommenterat era egna teorier om tankarna kring A och allt.
Forsätt med det så kanske eran teori kommer ut i ett inlägg nästa lördag! Denna kommentaren fick vi på det här inlägget och så trodde hon att det skulle kunna vara. Jag tycker att detta låter väldigt rimligt och det skulle kunna förklara allt förutom vad Ezra vill av Ali.
 
''Kan det vara så att det var Cece som dog eftersom hon hade ju samma kläder som Alison den natten och nu försöker CeCes tvilling ta hämnd eftersom att det var Alison som skulle ha dött men istället dog hennes syster?''

Quote of the day

 
 

CrAzy in Emison.

 

Love Triangle.

Emison all-the-way om kärlekstriangeln händer. Eller vad tycker ni? Paily eller Emison? Jag [om ni inte har märkt det] är skyldig till att vara ett stort Emison fan och det är lätt det sötaste paret på PLL enligt mig. Mitt favorit par! 
vs

En tanke...

Undra om detta kanske var ritad på Ezras tavla? It would make much sense. Eller vad tror ni?

TAke A NApkin Girls

 

STOR. SPOILER.

 
 
 
 
Sååå... Sasha (Alison) har sagt att någon (som inte är Alison) har en tvilling... Denna fagra afton tänker jag att avslöja vem det är för de som vill veta....
 
 
 
Personen som har en tvilling är ingen mindre än Cece Drake.... Detta kommer från en väldigt säker källa och jag vet inte så mycket mer om det faktiskt.... Men, nu vet ni ;)
 
Är detta en stor överaskning för er? Hur känner/ tycker ni om detta? :)

Ashley & Shay

@itsashbenzo: New Years with this love @shaym

Happy new years!

Jag hoppas att alla har haft ett gott år och nu välkommnar vi 2014!
 

Ian firade nyår i Stockholm!

Helt sjukt. Ezra var i min stad igår...