Svar på tal.

Det blev en lång kommentar Elin kommenterade så bilden var lite oskarp hehe. Först och främst TACK. Så himla fina ord i kommentarerna det har varit denna vecka och jag blir verkligen superglad och supertaggad på att blogga.
 
Hur som helst så angående det om att Jessica letar efter Alison... Det skulle defenetivt vara något att tänka på.
Vi vet att A is for Anwsers och A is for Alive namntitlarna betyder något, Marlene twittrade för en sen månad att det är inget dom inte gjorde utan mening att avsnitterna ska heta så. Kanske så är Jessica A och hon letar efter svar? Jag fick en teori i huvudet men för att inlägget inte ska bli en miljon bokstäver långt så tar vi det i ett annat inlägg. Tippy the bird, som Elin säger här är det nog ett tecken för något när dom visar att han är tillbaka i PLL. Men vad? Jag har som sagt en teori med Jason& Jessica& The bird& Alison som vi tar senare. 
Det med Melissa, jag vill tro på Melissa det hon sa i facetime. Att hon har skyddat Spence från början och att hon inte har något med A och göra. Men det känns ändå fel för Melissa sa förut i ett avsnitt att hon har skrämt och ljugit för Spencer endasen dom var små, hon är lätt att övertygas så det känns som att Melissa kan ljuga om vad som helst för Spencer.
Men att Melissa var den som tog bild på Cece och dom andra tror jag inte är sant, varför skulle vi kunna lita på CeCe då om vi inte kan göra det nu? Hon ljög nog bara för att skydda den som verkligen gjorde det. För att detta inte ska bli för krångligt och The LiArs inte ska ha mer fiender så väljer jag helt enkelt att bara tro på det Melissa sa i facetime och glömma bort dom konstiga grejerna med henne för jag tror ändå att hon inte är A och skulle göra så mot sin syster trots allt dom har gått igenom. Jag kan däremot tänka mig att hon skulle kunna vara A mot Alison.
Dendär sista teorin Elin hade lät ganska logisk tycker jag. Kanske så begravde Alisons mamma Ali för att skydda Jason och hon trodde redan att Ali var död. Det vore twisted, chockerande för dom flesta och något som PLL-producenterna kunde defenetivt göra. Blev inte så bra svar i detta inlägg, men en teori med Jessica kommer efter detta inlägg! Hoppas ni gillar den.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback