6 saker vi lär oss från Canadian Promo

Spencer har äntligen kommit på vem Ezra verkligen är, men kommer hennes nya pillerätande sätt föra hennes utredning ner, eller hjälpa henne komma till botten med detta mysterium?

 

Den kanadeniska promon av avsnittet avslöjar lite saftig information om vad vi kan förvänta oss, så vi har tagit en närmare titt.

 

1. Alison på telefonen. I :05 ser vi Ali i en telefonautomat och pratar med någon hon säger "Yes, that is exactly what you say." Låter som hon ger instruktioner, men till vem? Shana?

 

2. Shana behöver Emilys hjälp. I :07 ser vi Shana prata med någon som vi tror är Emily, "I need your help." Är det Shana som behöver hjälp, eller är det ett meddelande från Ali som hon levererar?

 

3. Pill handel. I :10 ser vi pengar mot piller, och någon som tror vi är den nya nykomlingen Brenda som säger: "Come see me next week if you need more." Låter som Spencer inte kan stoppa hennes piller vana.

 

4. Spencer flippar ut. I :12 flippar Spencer och skriker på sin vän. "Would you back off!" Och är det Detective Holbrook vi ser i bakgrunden?

 

5. Ezra har en efterfråga på Aria.  "You have to start thinking of me as the person you are closest to," säger han till Aria vid :15. Aria gör inte det, det låter som en dålig idé.

 

6. Är Spencer egentligen upp till något? Vid :19 Hanna påpekar till Spencer, "Everything's all jumbled up in Ali's stories. What if you're connecting the wrong dots?" Spencer har en ganska rimlig svar: "Either I prove it, or I'm wrong." 

 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback