Läsar Teorier #1.

Har lite brist på teorier nu då jag är väldigt förvirrad just nu och har absolut ingen aning om vem A kan vara. Så jag postar två läsar-teorier som vi har fått i kommentarsfältet för några dagar sedan. Först och främst tack så jättemycket för era teorier ni kommenterar! Om ni andra har några teorier får ni gärna kommentera dom.
Jag har en teori om att Jason har en tvillingbror. Först för att Mrs D såklart vill skydda sin/sina söner, det kanske var därför hon begravde Alli och sa att hon inte fick gå ut för att Jasons tvillingbror hade rymt?! 
Samt kanske det var Jason som hälsade på sin bror när han var på "rehab". 
Jag har kollat om hela säsong fyra nu och har upptäckt lite nya saker som jag inte lagt märke till innan. 

Ni vet i säsong tre när de kom ut med att Mona var A? Vi kunde egentligen ha listat ut det tidigare än innan dom kom ut med att hon var en av medhjälparna, då tjejerna sa "she" ofta när dom pratade om A. 

Samma sak händer här i säsong 4. Tjejerna säger nästan hela tiden "he" när dom pratar och spekulerar om vem A är,. ex What das he want us osv.. Jag tror nämligen att officer Holbrook är A. 

Ledtråd 1: När Hana står ute och kollar på böcker kommer holbrook fram och säger något om tänder. Att de bästa böcker är när det har med tänder att göra. Och vi vet sen innan att tjejerna fått massa meddelanden om dead girls can smile, sen hittade även Emily tänder i hennes väska. 

Ledtråd 2: I avsnitt 23 säsong 4 får vi se när A letar upp namnet på cece drake i en bok och ringer upp henne. I avsnitt 24 har hon blivit intagen till polissationen. Under den stunden hon sitter där säger hon hade ni bara tur eller vad det någon som ringde in mig? Då svara holbrook, vem skulle ha gjort det? 

Ja det kanske inte är så starka ledtrådar och jag kanske är helt ute och cyklar, men börjar man kolla noggrannare på avsnitten från säsong 4, kan man faktiskt få misstankar att han är A eller har något med det att göra. Varför vet jag inte men allt kan ju hända i rosewood ;) 

Postat av: Anonym

Jag tror att det är jason. I sista avsnittet när A stack från taket såg det ut som hans gångstil bakifrån.

2014-04-29 @ 15:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback