Hundra avsnitt av PLL.


#LucysWords.

@lucyhale: People are always going to try and rain on your parade. My advice? Put up your damn umbrella and get on with it. ANd While you're at it, you might as well dance in the rain!
The moment you let go of not being able to control how people treat you and what others think of you ..you experience an all new kind of freedom and happiness. Just do you. ❤️🙏
 

Lucy twittrar.

 

Läsar Teorier #1.

Har lite brist på teorier nu då jag är väldigt förvirrad just nu och har absolut ingen aning om vem A kan vara. Så jag postar två läsar-teorier som vi har fått i kommentarsfältet för några dagar sedan. Först och främst tack så jättemycket för era teorier ni kommenterar! Om ni andra har några teorier får ni gärna kommentera dom.
Jag har en teori om att Jason har en tvillingbror. Först för att Mrs D såklart vill skydda sin/sina söner, det kanske var därför hon begravde Alli och sa att hon inte fick gå ut för att Jasons tvillingbror hade rymt?! 
Samt kanske det var Jason som hälsade på sin bror när han var på "rehab". 
Jag har kollat om hela säsong fyra nu och har upptäckt lite nya saker som jag inte lagt märke till innan. 

Ni vet i säsong tre när de kom ut med att Mona var A? Vi kunde egentligen ha listat ut det tidigare än innan dom kom ut med att hon var en av medhjälparna, då tjejerna sa "she" ofta när dom pratade om A. 

Samma sak händer här i säsong 4. Tjejerna säger nästan hela tiden "he" när dom pratar och spekulerar om vem A är,. ex What das he want us osv.. Jag tror nämligen att officer Holbrook är A. 

Ledtråd 1: När Hana står ute och kollar på böcker kommer holbrook fram och säger något om tänder. Att de bästa böcker är när det har med tänder att göra. Och vi vet sen innan att tjejerna fått massa meddelanden om dead girls can smile, sen hittade även Emily tänder i hennes väska. 

Ledtråd 2: I avsnitt 23 säsong 4 får vi se när A letar upp namnet på cece drake i en bok och ringer upp henne. I avsnitt 24 har hon blivit intagen till polissationen. Under den stunden hon sitter där säger hon hade ni bara tur eller vad det någon som ringde in mig? Då svara holbrook, vem skulle ha gjort det? 

Ja det kanske inte är så starka ledtrådar och jag kanske är helt ute och cyklar, men börjar man kolla noggrannare på avsnitten från säsong 4, kan man faktiskt få misstankar att han är A eller har något med det att göra. Varför vet jag inte men allt kan ju hända i rosewood ;) 

En ledtråd Marlene ger oss?

 

Ashley uppdaterar oss.

Ashley berättar genom instagram&twitter att Hanna kommer gå igenom några tuffa saker. Har ni kanske någon tanke om vad det skulle kunna vara? Älskar drama så skulle gärna vilja se lite hanna-drama i serien.
 

Andrew är tillbaka i #seasonfive.

 

Glad påsk från alla på bloggen!

-J
 
 

Svar från frågestunden.

Otroligt sent svar-inlägg, över en månad gammal igentligen och skulle ha svarat på det tidigare men har verkligen inte haft tid med att skriva ett ordentligt inlägg! Men nu har jag det och jag hoppas ni är nöjda med svaren. Q står för Question och A står för Answer om ni undrar #bytheway.
Q: Tips på serie man kan se som tidsfördriv medans man väntar på pll? Vill se någon riktigt bra icke fantasy serie eller förr i tiden heller!? :) Vill verkligen ha en bra nu & gärna lite "crime"/ spänning :)
 
A: Helt ärligt så kollar jag inte på så många serier som är som PLL, kollar mest på komedier. Men det finns en serie som är avslutad nu men det var väldigt mycket drama i den och massa lögner och hemligheter som i Pretty Little Liars! Tror att du har sett den hehe, Gossip Girl. Sen så finns det 90210 som jag slutade kolla på för sidan jag kollade på hackade otroligt mycket men det var jätte mycket drama i den också och det var tonårsproblem och mer.
Tror att ni som gillar spänning och mord och problem och sånt skulle gilla den serien! Kom på en till serie som jag kollar på. Twisted! En sjukt bra serie och den sänds på samma kanal som PLL. Det handlar om ett mord och för dom som gillar crime kommer nog älska den serien.
Annars serier som inte har så mycket spänning men som jag gillar, Awkward, How I Met Your Mother, Baby Daddy som också sänds på ABC Family och Glee.
Q: Jag tror att telefonsamtalet som Alisons mamma fick natten Alison försvan (scenen då hon förbjuder Allison att gå ut) handlade om att Alisons tvillingsyster rymmt från mentalsjukhuset. Det är därför hon inte vill att Alison ska gå ut eftersom hon vet att tvillingsystern skulle försöka döda Alison. Tror du att denna teori stämmer eller är tvillingteorin helt utesluten?
 
A: Jag tror att den teorin kan funka fast med någon annans tvilling. Alisons tvilling teori är utesluten - det är jag säker på. Sasha har berättat i en interjuv att Alison inte har en tvilling men någon annan har. Jag tror att det kan vara CeCe som har en tvillingsyster som vill hämnas på Alison och hennes mamma för någon anledning. Allt skulle ju vara lite mindre komplicerat och man skulle förstå mer om Alison var den som hade en tvilling men tyvärr så gör producenterna det mer komplicerat för oss hehe..
Q: Var det bara jag som fick tanken: TÄNK LM MRS D HAR EN TVILLING? Jag tänkte att när A begravde henne så var det en Flashback- alltså mrs D är den som har en tvilling. Någon mer som trodde så?
 
A: Ohmygod, tänkte också på det nu! Damn va läskigt om det skulle vara så att Mrs D hade en tvilling och det där var en flashback? Smart teori! But my opinion: tror att det inte var en flashback men det skulle vara läskigt om det var det och A var liksom efter Jessica först. Då måste A vara sjukt gammal.
 
Q: en konstig grej är att när allison berättar om kvällen hon försvann så ser man i hur hennes hår i mitten av kvällen är ganska platt, men i början och slutet är det lockigt? och det kan ju inte vara en tvilling eftersom det är allison som berättar om sin kväll liksom. detta kanske bara en förekommelse eller vad tror du?
 
A: Haha har gjort ett inlägg om det här och för jag har trott att det inte var en förekommelse att det var typ meningen att det skulle vara så, producenterna försöker säga något till oss. Har två teorier om detta:
Antingen så är det bara något fel dom har råkat göra eller så tror jag att scenerna när hon har rakt hår och sin gula tröja är fejka, dom fanns aldrig kvällen hon försvann. That would make a little sense. 
Q: Vem tror ni efter allt är A? Tips på annan serie som är ungefär som pll dvs tonårs kärlek, drama, spänning osv?
 
A: Serietips finns längre upp och vem jag tror är A, hmh... Sjukt svårt, alla mina teorier tidigare har varit fel. Men jag skulle säga kanske Maya eller någon för jag vet verkligen inte! Marlene har berättat att Big A har varit med från första avsnittet, det är inte nån av N.A.T CLUB för Alison blackmailade dom och Jenna den natten, Melissa kunde det inte heller vara för enligt henne iallafall har hon skyddat Spence från början, ingen av lögnarna och CeCe skulle det kunna vara men hon har inte varit med från första avsnittet så jag vet helt ärligt inte haha. Känner mig jätte förrvirrad nu, känns som att alla är A igentligen.
Hoppas att ni gillade svaren! Ni får gärna kommentera vad ni vill ha mer för inlägg. Sno stilen står redan på inlägg jag måste göra och det gör teorier också. Men förutom det, finns det något speciellt? 
- J
 

Säsong fems tre första titlar.

Detta är säsong fems tre första avsnitt titlar:
5x01 EscApe From New York
 
5x02 Whirly Girl
 
5x03 Surfing the Aftershocks
 

Vad tror ni dom kan betyda, titlarna? Ger det kanske någon ledtråd till vad avsnittet kommer handla om?
- J
 


Spoiler Video.

 
Finns tre stora spoiler i denna video, om ni inte vill veta dom kan vi göra ett inlägg med spoilerna som är i videon utan dom stora tre. 

Vad vi har missat att berätta.

Hej!
Måste be om ursäkt för min dåliga uppdatering, skolan har verkligen varit min prio ett den senaste tiden. Såg att vi har inte uppdaterat på över en vecka! Måste vara rekord på denna bloggen, vårat mål är ju att ha en kvalite blogg med bäst uppdatering. Så vi får ursäkta oss och jobba upp till den titeln igen.
 
Tänkte berätta lite vad vi har missat berätta om spoilers som ska hända i säsong fem. Så vi kör!
Vi har fått reda på att det kommer en ny karaktär i säsong fem, Sydney Driscroll som kommer spelas av Chloe Bridges, hon kommer spela den nyaste medlemmen i simlaget och kommer snabbt bli vän med våran söta Emily. Hon kommer vända Pailys värld upp och ner och hon kommer vara med i det tredje avsnittet av säsong fem. Jag älskar det, jag vill absolut inte ha Paige tillsammans med Emily efter det hon gjorde [skicka anonymt tips om Alison till polisen] ! Det var så dåligt gjort av Paige och jag tror att Paily är showens minst älskade par. 
Marlene den kunligaste King har berättat i denna interjuvn att vi kommer få reda på mer i säsong fem vad Jason gjorde när han var borta på rehaben som inte fanns. Jag tycker att det ska bli jätteintressant och få veta! Verkar som att Jason har en hemlighet om vart han var, frågan är om han kommer kunna hålla den. I samma interjuv berättade Marlene att vi kommer få en närmare ledtråd på vem som mördade Wilden i säsong fem premiären. Vill verkligen ha ett avslut på det här med Wildens mördare så hoppas till den dagen dom berättar vem som mördade Garett och Wilden.
 
På samma sida men en annan interjuv så får vi reda på av Marlene att Melissa, Jenna och Alisons pappa Kenneth kommer vara med i säsong fem. Har saknat creepy Jenna i säsong fyra! Älskar hennes karaktär, så creepy, vill se mer av henne. Jag kan väl inte vara den enda som vill se mer av Jenna?
-J

Don't you dare close your eyes

 
Ni måste se denna video, sjukt bra!
 

Palo Alto trailer - Keegan Allen

 
Keegan Allen komemr vara med i filem Palo Alto som innehåller skådisar som James Franco och Emma Roberts!
 

Dålig uppdatering

Ledsen för den dåliga uppdateringen, som ni ser kommer vi inte blogga lika
mycket eftersom PLL är slut och börjar om några månader.
 
Bättre uppdatering kommer självklart när PLL återvänder.