Att Aria inte är A är en på miljonen.

Hur mycket än jag älskar Aria och eftersom att hon är min favorit karaktär på Pretty Little Liars så vill jag inte tro på det här. Men Aria måste vara A. 
På youtube finns det ledtrådar till att hon är A som måste stämma [tex att MK sa att A skulle ha på sig en black swan klänning och sen hade Aria på sig det]!
Men allvarligt tror du verkligen att Aria skulle droga sig själv och sen stänga in sig i en låda och be nån annan att putta sen lådan? Nej men jag tror att den som gjorde det vet att Aria är A och hen vill skydda dom andra tjejerna. Det låter vettigast. Det är jätte många som har sakt att Marlene King har twittrat att 100% ingen av tjejerna är A men nyligen så var det någon som frågade henne om det var sant och då svarade hon på frågan och skrev att hon aldrig hade twittrat det! Alla ledtrådar som vi har så måste nån av dom vara sanna.
Dessutom ni vet den där teorin om att varje bokstav i A-TEAM står för något namn och dom är med i teamet? Hittills har den där teorin haft rätt..
A - [Alison?]
T - TOBY
E - EZRA
A - 
M - MONA
Det andra A:et i A team är jag 50% säker på att det står för Aria. Jaja vi får väl vänta och se om Aria är verkligen A. Kommentera nedan sålänge och berätta eran teori om vem NI tror är A.
- J 

Postat av: Anonym

skulle vara grymt om hon och ezra sammarbeta ! dom passar så sjukt bra

2013-09-15 @ 18:05:24
Postat av: Anonym

Tror också att Aria är -A... Det finns såååå mkt som tyder på att hon är det.

Världens bästa blogg!

2013-09-15 @ 19:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback