Shana mördade Garret - Teori

- Här är en bra teori om vem som sköt Garret i Halloween avsnittet! ( obs jag har inte skrivit denna teori om jag skriver en egen ska det stå min teori )

I 3x03 följer tjejerna efter Jenna till en vapenaffär precis innan Hanna konfronterar henne om att återfå sin syn. Synen är det stora chocken & det med vapenaffären tas aldrig upp igen. 

image

I "UnmAsked" möter Jenna någon i skogen, hon ger en sak som ser ut som en pistol lindrad in i en scarf & säger "You know what you need to do." 

image

I 3x24 avslöjs det att personen i skogen är SHANA & hon är den Jenna möte i "UnmAsked". Hon bär samma scarf som Jenna lindrade pistolen i! Så vad gjorde Shana med pistolen? Sköt Garret kanske?

image

I 4x01 avslöjds det att Shana kände Jenna FÖRE hon flyttade till Rosewood.

image

Och i Pretty Dirty Secret "I'm a free mAn", Shana tjuvlyssnar på Noel & Garrets konversaion. Ironiskt nog under samtalet, säger Garrett till Noel "She’ll use you just like she uses everybody else, that’s what she does. That’s who she is. "

image

Hmmm!

Så vad är Shana syfte i showen? De tog henne i mycket plötsligt som en STOR karaktär. Vi vet nu att hon hjälper Jenna och Melissa. Så vilken del spelar hon? Hjälparen.

Shana är kär i Jenna. Hon skulle göra vad som helst  för henne.                                                                 Hennes motiv är att hon är kär i Jenna, och tjejerna förblindade Jenna och gjorde hennes liv till ett helvete.

Shana använde Garret för att bli av med paige 5, när hon var klar med honom behövde hon honom borta, nu använder hon Shana. Det är "who she is."

Vad tycker ni?


Postat av: Anonym

Hittade din blogg igår och jag är fast! du är jätteduktig på att uppdatera om intressanta saker, bästa PLL bloggen lätt! :D

2013-06-29 @ 23:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback