Vad vi vet om Halloween avsnittet:

Pretty Little Liars sommar final har lämnat oss med fler frågor än vi kan räkna, och vi inte vänta på nästa avsnitt. PLL 4x13 Halloween avsnitt börjar Tisdagen, 22 Oktober 2013, men vi vet redan en hel del om vad som kommer att gä ner när vi återvänder till Ravenswood.

 

Vi har samlat de största tips och spoilers om avsnittet endast för er:

 

Den tar plats där vi sist slutade. Japp, vi är fortfarande i Ravenswood när showen kommer tillbaka, och vi kommer att träffa några viktiga karaktärer från Ravenswood spin-off, som kommer att ha premiär direkt efter Halloween specialen. 

 

Det är den mest chockerande Halloween avsnitt någonsin! I själva verket sa Lucy Hale att Halloween avsnittet är den mest chockerande avsnitt showen någonsin har gjort. Det är också den mörkaste Halloween avsnittet ännu.

 

Ezra är där. Ezra är såklart med i denna avsnitt, vi behöver veta om han verkligen är A!

 

Inte slutet av Caleb..än. Även om vi vet att Caleb flyttar till Ravenswood, kommer han också göra ettframträdande i början av PLL vintersäsong. 

 

Vi kommer att få ett fast svar om Ali är död eller levande. Inga fler historier från gamla kvinnor och tips från A. Vi kommer få sanningen. 

 

Tryck HÄR för att läsa om 18 saker vi lär oss från Halloween promon.

  Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback