Halloween Promo: 18 saker vi lär oss

PLL sommarfinalen har inte sänts ännu men vi har redan fått en smygtitt på vad som kommer upp i oktober, tack varje en förhandsvisning från ABC Family.

Vad kan vi lära oss av denna promo? Vi har tagit en närmare titt på allt den avslöjar.

 

Vad betyder de 6 namnen? Innan vi kommer till promon själv, måste vi prata om hashtag namnen. ABC Family släppte faktiskt 6 verisoner av denna promo. Alla är samma förutom att de öppnar med en annan hashtag: #ShanA, #EzrA, #MonA, #AriA, #JennA och #JAke. Betyder det att en av de sex personer är Red Coat/A? Kommer någon av de avslöjas?

 

Hur som helst, är vi fascinerade av valet. Det finns några uppenbara namn där (Shana, Jenna, Mona), men också några riktigt oväntade (Aria, Ezra, Jake av alla människor). Vi kan inte vänta att se vad allt handlar om!

 

Det är i Ravenswood. Vi vet att tjejerna går till Ravenswood i säsong 4 sommar finalen, och denna promo säger att deras "otroliga resa till Ravenswood fortsätter." Med tankte på att Halloween specialen kommer att följas av Ravenswood premiären, är vi inte förvånade att tjejerna sticker runt staden. 

 

En figur i skogen. Promon öppnas med en mörk figur som kör genom skogen på :03 (vi ser det igen vid :22). Vi ser också att tjejerna är ute i skogen på natten. Bra idé eftersom att vandra runt på natten slutar alltid så bra för dem. Vi är speciellt utflippade av ett skott vid :05, som verkar visa en figur som lurar bakom tjejerna när de går genom skogen (det kan vara en staty, Ravenswood verkar ha en hel del av de).

 

Uppklädda. Egentligen skulle inte denna avsnitt ske på Halloween, men det ser ut som producerna har hittat en anledning att få tjejerna klädda upp i kostymer. 

 

Läskig maskerad figur. Under hela promon (vid :05 - :15 och :22) ser vi en figur som verkar bära en gasmask. Vi får seriöst gåshud när vi ser den. Det hjälper inte att han/hon har en svängande trädgårdsarbete sax vid :17.

 

Red Coat? Vi är ganska säkra på att vi ser Red Coat vid :05. 

 

Någon griper Emily. Vid :06 ser vi någon dra Emily i armen. Baserat på nästa scen, verkar det vara Carla Grunwald, men det kan vara någon annan.

 
"You need to leave." Hursomhelst, vet vi att Mrs Grunwald varnar Emily "Du måste gå. Nu"
 
Mer grepp! Vid :08 ser vi någon dra Arias fotled underifrån. Snacka om creepy!
 
En storm är på väg. Runt :09 ser vi att det finns en storm.
 
Ett rum fullt av flaskor. Vid :11 ser vi någon vandra genom ett rum som ser ut som det skulle kunna tillhöra Hogwarts (det är ett skämt), den är fylld med konstigt formade burkar fulla av märkligt färgade vätskor. 
 
Växthus? Vid :12 ser vi Spencer gå in i någon sorts växthus. Vid :17 ser man personen i gasmask på samma ställe.
 
"Help Me." På en vägg har någon skrivit hjälp mig. Sedan ser vi Hanna undersöka texten vid :13.
 
Något sjukt skumt. "There's something seriously weird going on in this town," hör vi Aria säga. 
 
Hanna får en överraskning. Vid :15 tycks Hanna se den läskiga maskerade figuren och flämtar.
 
Vad faller? Vid :16 hör vi en dramatisk klick och ser en störning i ett fönser som lämnar Emily gapande. Det är svårt att säga exakt vad som händer.
 
Hanna skiljs från tjejerna? Vid :18 ser vi Hanna springa ner för en korridor följt av Emily, Aria och Spencer som går efter och ser oroliga ut. "Why would she just leave like that?!" säger Emily och låter irriterad. Pratar hon om Hanna? Det verkar så, eftersom sedan säger Spencer "Hon skulle inte," och då ser vi Hannas hatt vid "Help Me" meddelandet. Promon vill kanske att vi ska tro att Hanna blir separerad från tjejerna. Vi får se hur det faktiskt spelar ut. 
 

Ezra är där. I fall du undar: Ja, Ezra är med i denna avsnitt. Vi ser honom med tjejerna vid :22.

 

Kolla själv:Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback