Frågor som jag tänker på just nu.

Är lite chockad över typ allt. Wren är ihop med Melissa igen, Alison blev faktiskt räddad när hon var under jorden [och det såg jätte läskigt ut], Ezra är.... EZRA ÄR A OCH HAN DEJTADE ALISON!
här är några frågor som kommer upp i mitt huvud angående ezra.
 
Så var allt bara på låtsas det där med Aria? Var han bara ihop med henne så att han kunde få veta hennes hemligheter? Då är jag väldigt besviken på producenterna som har lagt ner tid på deras scener tillsammans och istället kunde dom göra fler scener hur dom kommer närmre A och fick mer ledtrådar. Jag är väldigt ledsen för övrigt att Ezra är A. Jag var ett Ezria fan faktiskt.
 
En annan fråga som jag tänker på just nu är var det han som mördade Alison? Isåfall varför? Och jobbar han ihop med Cece? Och en till grej.. Det fanns två red coats!  Mohahaha en sak hade jag rätt om iallafall. Det var också så kul när Aria bah: Wait there's two of them?
Sen när hon körde lite karate mot Cece det var ännu roligare.
 
Det jag inte heller fattar är att istället för att satsa på sin karriär och att forsätta att jobba som lärare och bli en framgångsrik lärare eller istället för att skriva eget och sånt så slösar han fyra år på att följa efter hans exflickväns vänner. No life huh? Alison måste ha gjort något riktigt, riktigt dumt mot honom eller något sårande eller så kanske Ezra gjorde slut med henne och då fick hon lack och lämnade inte honom ifred.
Sedan sista saken! Ezra är kanske inte A men det är typ bekräftat..

Postat av: Anonym

men alison lever? det sa mrs. grunwald också, alison är red coat hähä

Svar: Jag vet men tänkte på när hon sa att sen så försvann Alison när hon kom tillbaka till bilen så var hon ju försvunnen så man vet inte säkert :/ ;) heh.
Pretty Little Liars

2013-08-29 @ 13:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback