Pretty Little Liars + Crime


Samma handstil?

 
Men egenligen tror jag inte att någon av deras föräldrar är A, varför skulle man tortera sina egna barn? 
 

Old theory

 
Vad tror ni?

Affair with Byron?

 
I A's lair från 2x25, hittar Spencer Alisons dagbok och där står det:

“Thursday October 30th

Aria’s dad is cheating on her mom! I love it! I mean, it sucks for Aria but I am a sucker for drama . There’s no way Aria tells her mom though! Mr. Montgomery will talk her out of it, I just know it! She doesn’t have the courage to stand up to him, that is why I picked _____ I know Mr. Montgomery ______ note to self ____ use this___ he owes me___ what can I get_______ he’s cute but… old____ slept together”
 
Hade Byron en aff'är med Ali? Kanske därför de flyttade till Iceland när hon försvann och återvände när hon hittades död.

She is alive

 

21 Questions: Shay Mitchell

 

- A


Two truths and a lie

 

Vacker

   
 
Janel Parrish (Mona) är så vacker!

Ashley & Ted

  

Bra tips


Ashley & Shay - Chateau Marmont

 
 
 
Ashley och Shay//Chateau Marmont [Augusti 30]

4x13 "Grave New World" Promo

 

Favorit PLL låtar

 
 
De här två låtarna ovan har blivit mina favoriter, de två bästa PLL låtarna! 
Låtarna spelas av samma band som heter Digital Daggers.
 
Den första låten spelades i 4x01 i slutet av avsnittet. 
Den andra låten spelades i 4x03 när Hanna frågade sin mamma om vad som egentligen hände när hon var på jobbresa i New York. 

Sno stilen: Paige

 
Visst såg Paige helt grym ut i linnét och västen där? Undrar du vart man kan köpa likadana? Här har du svaret:
Linné: TRYCK HÄR
Väst: TRYCK HÄR

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 

Titel för 4x19

 
4x19 kommer hetta "Shadow Play".

Who would you date?

 
Om du kunde dejta en av PLL's boys, vem skulle du välja? 
Jag vill ha en mix av Ezra/Toby/Caleb!

Who would you date?

 
Om du kunde dejta en av PLL's boys, vem skulle du välja? 
Jag vill ha en mix av Ezra/Toby/Caleb!

Visste ni att?

    
 
Visste ni att Ashley Benson föddes två månader för tidigt? Hon spenderade de två första månaderna av sitt liv på sjukhuset.

Who is A?

 
Haha skrattade för mycket, seriöst vem frågar sånt bara rakt ut? Ärligt talat skulle jag vart värre om jag såg de, skulle kidnappa de och tvinga de berätta allt haha. 

He killed Alison

 
Hm vad tror ni? Teorien låter ju ganska övertygande..
 

Finding Jason

 
Älskar den här bilden! Haha men seriöst vi vill ha Jason! 
 

Who's next?

 
Vem tror ni nästa Liar får en A överraskning av sin pojkvän/flickvän?

Olika A?

 
Tror ni att alla A medlemmarna har olika A signaturer? På bilden kan ni se 5 olika. 

Lucy Hale - It Can Wait video

 

New actor: Ravenswood

 
"Greys Anatomy" skådis påväg mot Ravenswood! Ravenswood träffa din nya lärare, Justin Bruening som kommer spela Benjamin Price, en lärare på den lokala high school. Han har en speciell affinitet för sina elever, har kontakt med de som lärare och vän, han är tålmodig, klok och generös. 

Han kommer synas på Ravenswood premiären.

 

How many seasons?

 
Om jag fick bestämma skulle den fortsätta för evigt haha!

Pretty Little Liars Marathon

Någon annan som har en PLL Marathon just nu haha? :) Håller på att kolla alla ledtrådar vi har missat om Ezra!
Mer bloggning sen!

PLL Challenge - Day 5

 
Day 5 - Denna var sjukt svår! Har jättemånga favorier, men här får ni en! Haha älskar denna scen så mycket.
  

Typical Aria

 
  

Ravenswood

spobyovereverything:

ravenswoodcurse:

Ravenswood exclusive clue! 

I’m worried that Ravenswood is going to be made up of ghosts. They confirmed Ravenswood is going to be a supernatural show. It could explain why Alison is seen there. But does this mean that Caleb is dead? And his ghost is on Ravenswood?
 
Är ganska orolig att Ravenswood kommer innehålla spöken och så tycker såna shower är ganska tråkiga, det har ju bekräftats att Ravenswood kommer vara en supernatural show, tänk om Ali är död men hennes ghost lever där och det är därför vi såg henne? Vi får se.

Immediately Atferlife - Gif's

 
 
 

Immediately Atferlife - Teaser

 

Ali


Lindsey Shaw

Haha älskar bilderna!
 

Camouflage - Official Trailer

 
Drew Van Acker (Jason) är med i denna film.
 
 

Returns October 22

 

Everywhere I turn

 
Menade Alison Ezra?

Tror ni på Mrs Grunwald?

 
Tror ni att Mrs Grunwalds talar sanning? 

EzrA

 

Tweets

 
 
 

Hur coolt?!

 
Hur coolt är inte det här?! Haha älskar det!

Aria as A

 

Sasha Pieterse


He's here.


The A Lairs

image

 

Vad jag märkte om A Lair i Ravenswood är hur Alison foton inte har vandaliserat. Det fanns inte några hål stansade i hennes ögon, inte heller har hon några markeringar klottrade på henne för att få henne att se ut som djävulen.

 

image

 

När det finns en scen i A lya, ser vi nästan alltid vandaliserade Ali foton på väggen. Plus, Ravenswood lya är helt organiserat och välskötta, jämfört med trashy trailer Mona brukade ha och gamla rum i kabinen.

 

image

 

image

 

Betyder detta att A har gått över hans / hennes galna fas och har plötsligt gått vidare till att bli ett elegant skurk, en med blåst upp konstnärliga bilder av Ali, ett prydligt organiserat tidslinje (komplett med tryckta etiketter, kan jag tillägga), ett sofistikerat Stalker-systemet, en garderob full av kostymer, allt förvaras i en vacker upplyst lägenhet med guldfärgade gardiner?

 

image

 

Dockorna saknades också från Ravenswood lya. Varför, precis i den föregående avsnittet, såg man A sticka en tröja till dockorna och hugga dem, vilket innebär att A har inte kommit över hans / hennes dock fetisch ännu.

image

 

I en intervju nyligen, var Marlene King frågad om övergången A-hood från Mona till någon annan. "Mona var original A" sa hon, och det är sant. Mona var original A, och hon förklarade i ett avsnitt, att hon var original A och när hon var på Radley, sa hon att Head A erbjöd henne en deal “I’ll help you get in and out of Radley if you let me play your game with you” och sedan tog Head A spelet ifrån henne.

 

Marlene svar ger en möjlig förklaring till den förändring som skedde i A Lair.

 

image

 

Mona är den riktiga A, vilket innebär att hon var ansvarig för sin smutsiga och röriga lya och hon var den som tyckte om att leka med dockor. (Vi vet alla hur mycket Mona älskade sina dockor, och att hon vet hur man stickar.)

 

image

 

När Head A kom, formade han en ny lya och spelade ett nytt spel. (Kom ihåg meddelandet A skickade "Mona played with dolls. I play with body parts. Game on bitches"?)

image

 

Så här är frågan: Vad är Mona mål i att vara A? Vad är Head A's mål? Hur är de olika?

Själv tror jag att Head A slutmål är att hitta Ali. Han / Hon vill hitta Alison av någon anledning, och han / hon anser att tortera flickorna mer intensivt än Mona kan vara tillräckligt för att tvinga Alison att komma ur sitt gömställe.

 

Hoppas att ni gillar min egna teori! Rätta mig om jag har fel någonstans! :)


Wren or Ezra

 
 
 
Vems kosymer tror ni det är? Wren eller Ezras? Kanske bådas! 

Håller ni med?

 
Själv tyckte jag det var sjukt konstigt när Eza kallade Alison "Ali", det är ju bara
hennes närmaste som gör det?

PLL Cast: Då och Nu

 
 

PLL Cast: Då och Nu


Love Shay!

 
Shay är så gullig!

Ashley Benson - Leaving the gym

 
 
Ashley B lämnar gymmet 29 Augusti 2013 i LA.

The A Team


Ezra är A - teori

1) Först av allt, är det faktum att praktiskt ingenting har hänt Aria. Den enda händelse var den i Halloween tåget, där hon lämnades med bara en blåmärke. Förutom det, inget annat. 
 
 
2) Marlene King sa att vi ser A i första avsnittet. Hmm..
 
 
3) I 1x04 får tjejerna ett meddelande där det står "ding dong the bitch is dead", direkt efter ser vi Ezra cykla. 
 
 
 
4) I Camp Mona blir Hanna påkörd av en bil. Hanna tittar genom skogen och ser Aria i Mr. Fitz bil. Hanna ser personen som skriver "I See You" på baksidan av Mr Fitz bil och smsar tjejerna "I know who A is heading to the parking lot". Sedan blir Hanna påkörd av en bil. Vi får sedan veta att hon pratade om Noel, men tänk om Ezra trodde hon visste om honom? Antingen är med Aria, eller är A? Kom ihåg, tjejerna får senare ett meddelande som säger "She knew too much".
 
 
 
5) I 1x12 berättar Noel för Mr Fitz att han tycker han förtjänar ett bättre betyg. När han frågar vad, korsar Noel C:et och sätter ett A. Ezra har då en mycket nervös blick på hans ansikte. Och sedan är Noel kickad från skolan. 
 
 
 
 
6) Ezra har tillgång till allt i Rosewood High. Kommer ni ihåg trofén i 1x18? Allt som fanns i tjejernas skåp under de senaste åren? Lärarna har tillgång till skåperna, huvudnycklar, allt han behöver. 
 
 
 
 
 
7) I 2x25 i "UnmAsk" skulle tjejerna demaskera A. Senare i avsnittet avlöjdes Mona som A. Men vem såg vi ta av sin mask?
 
 
8) Alison är kopplat till boken "Lolita". I denna bok, blir en high school flicka kär i en äldre man. Kan den äldre mannen vara Ezra?
 
 
 
 
9) I 3x06 ser vi Ezra med $50,000 kontanter. Han hävdar att han fick de från att sälja sin bil, men vi ser honom kolla tillbaka på lådan nervöst..
 
 
10) Hur ofta har vi sett A dricka alkohol? Nu vet vi att en medlem av A team är minst 21 år. Ezra är mellan 20-21 år! I 2x07, tar han whisky till Montgomery familjen. I 3x18 ser vi A köpa whisky i slutet av avsnittet. I 3x19 ser vi flaskor av whisky kring Jasons hus. 
 
 
 
 
11) I slutet av 3x19, två A medlemmar snurrar flaskan. Flaskan landar på Aria, och en av A medlemmarna ändrar den till Spencer. Vem vill skydda Aria?
 
 
12) Skrivmaskinen. Några av A meddelanden har skrivits på en skrivmaskin. Två av dem breven är till Ella om Byrons affär, och brevet till Byron om "Do you know where your daughter will be tonight?" Ezra och Jenna är de enda personer som vi har sett med skrivmaskiner. men den ena i Ezras lägenhet har fokuserats på ett par scener. Sedan bytte Marlene king hennes Twitter-ikon till en skrivmaskin...
 
 
 
 
 
 
Vad tror ni? :)

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 

Mimaren

 
 
Som ni ser så är inte mimaren Ezra eller Alison.
 

4B Spoilers:

 • Vi kommer definitivt att få reda på om Alison är död eller levande i Halloween avsnittet.
 • Vi kommer få reda på om Ezras motiv och om han är Big-A i säsong 4B.
 • Vi kan förvänta oss några Ezra flashbacks.
 • Minst en person vet om Ezra och vi kommer få reda på vem i 4B.
 • Ev av tjejerna kommer att börja misstänka Ezra tidigt i 4B, men kommer att vara mycket försiktig på grund av Aria.
 • Vi kommer att få veta mer om Mrs D.
 • Mike är med i 4B.

The Benson

 
Ashley, hennes mamma och hennes syster. Visst är Ashley och hennes syster SJUKT lika!
 

CeCe jobbar med Ezra?

 
Visst ser bakgrunden lika ut? Tänk om CeCe var i samma lair som Ezra! Hon kanske jobbade med honom..
Marlene King sa att en person vet om Ezra och jag tror att det är CeCe!
 

Keegan Allen - Just Jared

 
- Visst är han sjukt snygg?! 
 
 

Vilken kön är Tammins bebis?

When Is Tammin Sursok's Birthday?
 
Tammin Sursok föder i Oktober och nyss har hon avslöjat vilken kön hennes bebis är! 
Är ni redo? En flicka! Visst är det kul! 

Grym Ezra teori!

Tack Anonym för denna teori! :)
 
Asså jag tycker många är så dumma vad gäller att ezra "är" A. Har ni inte tänkt på att ezra kanske följde efter gänget in till a's lya och blev arg för att A fortfarande existerar. Han trodde det var slut med A, för aria har berättat för honom att hon inte får mer text och hot. Jg tror det gick till såhär: han såg tjejerna i ravenswood. Han skulle ju själv till halloween partyt. Och an följde efter dom. Han såg att tjejerna gick in i en lägenhet och ville sedan få reda på vad det var. När han kom inte märkte han att det är just där där A arbetar. Han blir arg för att aria inte berättat att A fortfarande kontrollerar henne och tjejerna.

PLL Challenge - Day 4

 
- Day 4 - Mest badass karaktär tycker jag är Mona! Hon är sjukt ball! Från hennes A Mona till Radley Mona! 
 
                                                    
 
 

See you tomorrow!

 
 
Tycker att vi har bloggat tillräckligt idag! :) Mer imorgon!
Förresten så slutar jag tidigt varje fredag alltså får ni flera inlägg, yaay! 
God natt!

Shay Mitchell - Läser manus

 
 
 
Shay Mitchell tränar på sin manus i en park i LA.

Why Ezria?

 
Undrar varför Red Coat/Alison spionerar på Ezra & Aria av alla par..
Kanske är hon avundsjuk eller bara orolig för Aria?

Halloween Promo

 
 
Jag har redan postat Halloween promon, men nu har de uppdaterat en med bättre kvalité.
 
 

Lucy Hale om: Ezra som A

 
 
 
 
Klicka HÄR för att se Lucy Hales intervju om Ezria och Ezra som A!

AriA

 
 
 

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New picture: Ravenswood

 

Amazing

 
Älskar denna edit! Hur häftig?!
 

Sant!


The cast

 
Haha Ian bröt nästan handen när han slog till gaderobs dörren.
 

Var det Ezra?

 

Vad fanns det i A's lair?

Pretty Little Liars säsong 4 sommar final tog oss inuti A's lya, och vi är ganska säkra på att det finns inget bättre ställe att hitta svar.

 

Så vad kan vi lära oss av det som visades i A's lya? Vi har gått tillbaka till avsnittet för att bryta ned allt som fanns på denna mystiska rum.

 

Gigantiska bilder av Ali. En sak är säker - "A" är definitivt besatt Ali. Han har jättestora foton av henne som pryder väggarna. Snacka om creepy! Det finns också ett album fullt av bilder av Ali, inklusive sådana där hon var klädd i en skjorta hon köpte för en dejt med en "äldre kille." Den innehåller även ett brev från Ali till killen i där hon ljög och sa att hon var 18, i brevet tyder det att att hon träffade killen i Rosewood.

 

Boards som spårar tjejerna. Självklart, har A hållit noggrann koll på alla tjejernas rörelser, vilket framgår till brädorna som är fulla av bilder och detaljer om deras liv. Några anmärkningsvärda hämtställen är att A hade bilder av Wren, och en anteckning som säger "Wren at Radley." Betyder det Wren är inte på A team?

 

Boards som spårar Ali. Det finns liknande brädor som spårar Ali. Vilka ledtrådar kan vi lära oss av de? Här är några:

 • Ali hade en Vivian Darkbloom körkort, registrerat i Philadelphia.
 • A vet om Alis eventuell graviditet.
 • Lever Ali? Brädorna anser det. De inkluderar en bild av Red Coat och en bild av Ms Grunwald. Det antyder att hon var på lodge natten av branden, och tyder på att hon är i Ravenswood nu.
 
Dagbok? Lyan innehåller också en bok som ser ut som en dagbok. Hanna tog den, och vi gissar på att den kommer ge oss en hel del ledtrådar och kanske även några svar.
 
Foton av alla relevanta personer. En vägg är täckt med bilder av nästan varje person som någonsin varit på med på showen, eller det verkar så.
 
Händelse planscher. Händelse planscher. En annan vägg är dekorerad med affischer från alla typer av evenemang runtom i staden.
 
De spårande datorer. En del av lyan innehåller massa datorer och kartor, som tjejerna sa så är det så A spionerar på de vart de än går
 
A's bankkonto. Spencer snubblar på bevis på att A har bildat ett bolag. I den finns två betalningar till Cece från veckan innan. Företaget är också uppkallad efter Alis favorit strand i Cape May.
 
De svarta kostymer. Kan inte glömma garderoben full av svarta kostymer, vilket antyder "A" är en kille!
 
Läskig gasmask kostym. Varför har A detta? Annat än att ge oss mardrömmar, naturligtvis.
 

Kommer Ali att vara på festen? Kanske den viktigaste ledtråden för allt: Ravenswood har en fest den kvällen, och A tror att Ali kommer att vara där.


Vad lärde du dig av A's lya? Kommentera! 

 

P.S! Tryck HÄR för att se bilder av A's lya!


Pretty little liars on facebook.

 

Sleeping with the enemy

 

Mer teorier!

Om någon timme kommer jättemånga teorier! :) 
Och förresten fick vi jättemånga besökare igår, tack så mycket kommer uppdatera mer! ♥

World War A


Board shorts


Nice job CeCe

 

Ravenswood


Mona är A igen?

 
Tror ni att Mona är A igen? Herregud, man kan nog aldrig lita på henne!
 

Säsong 5 sänder

 
Är glad att meddela detta! Säsong 5 börjar i Juni 2014! 

He wears suits

Många anser att kostymerna A's gaderob kan inte vara Ezras eftersom han bär inga kostymerna, jag vill inte göra er ledsna men tyvärr gär han det..
 
 

The letter

 
 
Här är brevet Alison skrev till "beach hottie" som jag nu tror är Ezra. 
 
Vad det står:
 
You’re taking me away for my 18th birthday. And all I can do is say, yay. But you’re better with words than me. Seriously can’t believe I met you in Rosewood. I thought I knew that town. Nothing but lies and lies. It’s best kept secret was you. But you’re my secret now, my friends wouldn’t understand. They want this to be their weekend. But I want to be the person who shows you the Cape. You can hate the ocean, but I promise you’ll like the view. That’s if you’re with me. Maybe we can take a few pictures, too. Ones worth like a hundred thousand words. Our imagination can take care of the rest… for now.
Your favorite,
Alison

Spoiler - Halloween episode

- Egentligen skulle Halloween avsnittet heta "Let the Maid Go" men nu har de ändrat den till "Grave New World".

Ravenswood premiär: Beskrivning

Caleb (Tyler Blackburn) and Miranda (Nicole Gale Anderson) Get Close in Ravenswood
 

"Mysterierna fortsätter i premiären av Ravenswood. Efter att Caleb väljer att stanna i Ravenswood för att hjälpa sin nya kompis Miranda, börjar Caleb att ompröva sitt beslut, speciellt efter att han möter Mirandas kalla och ogästvänliga farbror Raymond. Caleb har också några obehagliga växelverkan med lokalinvånarna Luke, som kämpar för att ta itu med en ny familj tragedi och dess efterföljande skandal, som också har sopat upp sin tvillingsyster Olivia.

 

Irriterade över vad de bevittnade natten av partyt, och belägrat av konstiga och övernaturliga händelser, Caleb och Miranda börjar undersöka denna skumma stad. Deras första bundsförvant är Ravenswood teen Remy, som har en skarp insikt till stadens säregna historia och har börjat ansluta några besvärliga händelser. Dessa fem tonåringar har ingen aning om hur ansluta deras liv är och de planer som Ravenswood har i beredskap för dem. "


Halloween avsnitt 4x13: Beskrivning

 
 "Aria, Emily, Hanna och Spencer kraschar Rosewoods Founders Day Celebration efter att ha hittat en ledtråd i A nya lya som bevisar att Alison kanske lever.

 

Klädd i sina finaste Edwardigan slitage, går tjejerna till en läskig kyrkogård fest för att hitta Ali innan A gör det. Men om Ali lever, leder inte tjejerna A till Ali utan att veta det?
Med Ezra som lurar i skuggorna, kan A vara närmare än tjejerna tror.

 

Samtidigt är Caleb på väg till Ravenswood för att hjälpa tjejerna och möter en släkt själv Miranda på vägen."

 


Ali lever vs. Ezra är A?

Jag tror inte att Troian förstår oss *snyft*.. Ezra svek oss och han har ljugit för Ezrians och alla andra i fyra år.
Vad blev ni mest chockade över? Ezra är A vs. Alison lever?
 -J

Interjuv med Oliver Goldstick.

Hittade en interjuv med Oliver Goldstick [en av pretty little liars producenter] där han berättar lite saker om Ezra angående det senaste avsnittet och sen berättar han fler intressanta saker. Tillexempel att man kan vara säker på att det här är på riktigt och han är verkligen A och Aria är i stor fara.
Jag kan lägga upp den på bloggen sen och översätta den men det kommer ta jätte lång tid så vi får göra så här denna gången. Jag tror också att dom flesta här förstår engelska ändå ganska bra. 
-J

Svar på tal.

Hej Jennifer!
Som jag har förstått det rätt så är den ena Red coaten Cece [den som vill förstöra för tjejerna] och den andra är Alison och hon vill ju såklart hjälpa sina vänner att hitta vem A är.
 
Så Ali ledde tjejerna till gömstället för hon hade redan hittat stället och hon ville visa tjejerna A's gömställe. Jag tror att Alison var den som kollade på när Ezra och Aria fikade och hon visste redan att Ezra var A så jag tror också att hon trodde att dom skulle lista ut att Ezra var den som var A och han går inte att lita på när dom var i gömstället. Sen så tror jag också att det är Ezra och Cece som samarbetar mot tjejerna alltså Red coat Cece inte Red coat Ali.
 
Ezra blev kanske upprörd för att han vill ju att tjejerna ska leda honom till Alison och Alison hade ju varit inne i gömstället så han blev arg att han inte var där när hon var där [och dessutom så har ju lögnarna varit inne där såg han så då blev han ju ännu argare].
 
Hoppas du blev nöjd med svaret!
- J [har inte gjort min signatur på dom flesta inläggen jag har skrivit nu förtiden såg jag heh]

PLL vs. Red coat & -A.

Hittade en superbra video på youtube. Lägger upp den här och kolla gärna på den! Den är cool och ni kommer nog tycka om den. 

Vem spionerar hon på?

 

PLL Challenge - Day 3

 
Day 3 - En karaktär jag trodde jag aldrig skulle gilla fast jag älskar nu är Jason! I början var han ganska bitchig och sur, men nu är han mycket bättre! Jag saknar Jason! 
 
   

En av dom roligaste scenerna från sommar finalen.

Aria KAAAARATE spark.
 

Så är mona fortfarande med i a team? #2

Hittade den här teorin på tumblr. Den är jätte bra så jag lägger upp den här så kan ni också få läsa den.

''So it appears that Mona has a thing for knitting! We saw in Season 4 Episode 11 A knitting and now in the Summer Finale we saw Mona knitting so we have started to think that Mona is perhaps back on the A Team! 

The reason for her to wanting to break her Mona doll in Season 4 Episode 11 was to symbolise her not helping the Liars anymore, she is back on the team!''

Översätt till svenska

''Så det verkar som om Mona har en hobby för stickning! Vi såg i Säsong 4 Avsnitt 11 att A stickade och nu i sommar final så såg vi att Mona stickade så nu har vi börjat tro att Mona är kanske tillbaka på A-team!

Anledningen till att hon vill bryta sin Mona docka i Säsong 4 Avsnitt 11  var att hon skulle symbolisera att hon inte hjälper The Liars längre, nu är hon tillbaka i teamet!''


Så är mona fortfarande med i a team?

 
 
 

Now this make sense.

 

Everywhere i turn.

 
 

Stark tjej.

 

TRUE STORY.

 
 

Roliga tweets retweetade av Norman.

 

He's here

 
 
 
 
 
 
 

Norman buckleys ledtrådar.

bilderna han skickade länk till på hans twitter till hans tumblr
 

Frågor som jag tänker på just nu.

Är lite chockad över typ allt. Wren är ihop med Melissa igen, Alison blev faktiskt räddad när hon var under jorden [och det såg jätte läskigt ut], Ezra är.... EZRA ÄR A OCH HAN DEJTADE ALISON!
här är några frågor som kommer upp i mitt huvud angående ezra.
 
Så var allt bara på låtsas det där med Aria? Var han bara ihop med henne så att han kunde få veta hennes hemligheter? Då är jag väldigt besviken på producenterna som har lagt ner tid på deras scener tillsammans och istället kunde dom göra fler scener hur dom kommer närmre A och fick mer ledtrådar. Jag är väldigt ledsen för övrigt att Ezra är A. Jag var ett Ezria fan faktiskt.
 
En annan fråga som jag tänker på just nu är var det han som mördade Alison? Isåfall varför? Och jobbar han ihop med Cece? Och en till grej.. Det fanns två red coats!  Mohahaha en sak hade jag rätt om iallafall. Det var också så kul när Aria bah: Wait there's two of them?
Sen när hon körde lite karate mot Cece det var ännu roligare.
 
Det jag inte heller fattar är att istället för att satsa på sin karriär och att forsätta att jobba som lärare och bli en framgångsrik lärare eller istället för att skriva eget och sånt så slösar han fyra år på att följa efter hans exflickväns vänner. No life huh? Alison måste ha gjort något riktigt, riktigt dumt mot honom eller något sårande eller så kanske Ezra gjorde slut med henne och då fick hon lack och lämnade inte honom ifred.
Sedan sista saken! Ezra är kanske inte A men det är typ bekräftat..

Blue

   

Don't trust men

 
Menar han Ezra?

Dörren

 
Många undrar hur Alison/Red Coat tog sig bakom väggen, om man kollar noga är det en liten dörr bredvid postern som ögat kollade igenom.
Är helt säker att Ali gick den vägen.
 

She can trust us

 

I slutet med scenen mellan Mrs Grunwald och tjejerna märkte jag något. Samtalet går så här:

 

Hanna: She can trust us, she knows that
Mrs Grunwald: Oh I wouldn’t be so sure

 

Kameran panorerar sedan direkt till Aria och Aria verkar andfådd. Hon ändrar snabbt ämnet, hon verkade nervös när Mrs Grunwald sa det. Regissörerna får folk att säga några fraser och sedan ramar de in personen som frasen skulle kunna hänvisa till.
Jag vet inte, kanske jag tittar in i det för mycket men kolla på scenen igen.

 
 
 

What did Hanna take?

 
Tog Hanna Alis dagbok eller? Och varför tog hon den när ingen kollade? Är det något Hanna gömmer?
 

Aria is mad

  
  
  

More answers


A has some balls


Vad som hände:

 
 
 

PLL & Ravenswood

 • Pretty Little Liars återvänder med Halloween avsnittet (4x13) den 22 Oktober. 
 • Ravenswood premiären är efter PLL Halloween avsnitt den 22 Oktober. 
Jag kommer fortfarande blogga medans vi väntar men det kommer inte vara lika mycket inlägg eftersom det kommer inte finnas mycket att uppdatera om.
Fast jag kommer uppdatera om roliga grejer! :)
 
   

PLL Challenge - Day 2

 
Day 2 - Min favorit male karaktär från PLL tror jag är Caleb! Han är så omtänksam och modig! Uppe på listan står öven Toby och Ezra!
 
                                                       
 
 
 

Läsar teori

Tack Natalia för denna bra teori! :)
 
Okej, jag har en teori här 


När man fick syn på Ezra inne i A's lair så det enda man tänkte på var att han var A. Men om man tänker efter.. 
1. Bara för han var helt svart/mörk klädd så betyder det inte direkt att han är A,inte första gången han är klädd så och ingen har reagerat så innan. 
2. När han kom in så såg det ut som om han kollade runt och skulle se ifall dem hade varit där eller inte och blev sedan arg och slog till skåpet. 
3. Han verkade ha velat följa efter tjejerna bara för att dem ska kunna leda honom åt Ali, (Ezra var kanske den äldre killen som Ali dejtade). 
4. Ifall han skulle ha varit med i A-teamet så skulle han nog ha gått bakom den där tavlan och kollat ifall Ali var där och frågat vad som hänt osv osv,men eftersom han bara kollade runt i rummet så verkade som att han inte kände till "gömstället" eller A's hela lair.


Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twins

 

A lair

Har tagit bilder på A's lair så att ni ser hur den ser ut igen! 
 
 

Are they back together?

 
 
Är Melissa tillsammans igen med Wren? Men varför? Och är inte Wren A?
 

Jackie

 
I veckans avsnitt fick vi träffa den nya karaktären Jackie, hon kommer som sagt vara med i flera avsnitt.
 

Vad gjorde Shana där?

 
Varför tror ni Shana var i Wrens lägenhet?
 

Ali räddade Emily

 
Här kan man se att det var Alison som rädde Emily, inte CeCe.
 

4x12 Summer Finale - Swedish

Klicka ovan för att se 4x12 "Now You See Me, Now You Don't" med svensk text.

Caleb betalade Travis?

 

Den bästa pojkvän någonsin:

 

Vi tror att Caleb betalade Travis att berätta för Hanna historien om hennes mamma. Här är det:

 

 • Caleb fick reda på att CeCe är inblandad och han älskar Hanna så mycket att han skulle göra allt för henne.
 • Han hittade en random kille och lärde honom om vad han skulle säga, även gav honom pengar i förskott, för låt oss inse det Calebs mamma är rik alltså har han pengar. 
 •  Efter Travis övertygade Hanna att han var där natten och såg allt, var det dags att berätta för poliserna vad han såg.
 •  Caleb gav honom en nick i kvällens avsnitt av godkännande. 
Vad tror ni?
 

Ezra Fitz as A


Ezra Fitz as -A
 
Ezra Fitz as -A

Ezra Fitz as -A
 
Ezra Fitz as -A

Ezra Fitz as -A
 
Ezra Fitz as -A

She's alive

 

Han är mimaren

 
Varför tänkte jag aldrig på det här? Jag vet att en annan spelade mimaren men de kunde ha menat Ezra, mimaren valde ju Aria. 

Perfect song

 
Bara jag som tycker att de borde ha spelat denna sång när Ezra visades som A haha?

The twins

 
 
Ser inte de två små tjejerna ut som de i tvilling berättelsen Ali berättade?
 
 

Jag.Dör.

 
 
 
 
HAHA, kan inte sluta skratta! 

He's A

 
 
 

4x12 Now You See Me, Now You Don't Gifs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad vi vet om Halloween avsnittet:

Pretty Little Liars sommar final har lämnat oss med fler frågor än vi kan räkna, och vi inte vänta på nästa avsnitt. PLL 4x13 Halloween avsnitt börjar Tisdagen, 22 Oktober 2013, men vi vet redan en hel del om vad som kommer att gä ner när vi återvänder till Ravenswood.

 

Vi har samlat de största tips och spoilers om avsnittet endast för er:

 

Den tar plats där vi sist slutade. Japp, vi är fortfarande i Ravenswood när showen kommer tillbaka, och vi kommer att träffa några viktiga karaktärer från Ravenswood spin-off, som kommer att ha premiär direkt efter Halloween specialen. 

 

Det är den mest chockerande Halloween avsnitt någonsin! I själva verket sa Lucy Hale att Halloween avsnittet är den mest chockerande avsnitt showen någonsin har gjort. Det är också den mörkaste Halloween avsnittet ännu.

 

Ezra är där. Ezra är såklart med i denna avsnitt, vi behöver veta om han verkligen är A!

 

Inte slutet av Caleb..än. Även om vi vet att Caleb flyttar till Ravenswood, kommer han också göra ettframträdande i början av PLL vintersäsong. 

 

Vi kommer att få ett fast svar om Ali är död eller levande. Inga fler historier från gamla kvinnor och tips från A. Vi kommer få sanningen. 

 

Tryck HÄR för att läsa om 18 saker vi lär oss från Halloween promon.

  


4x12 Summer Finale Recap

SPOILERS! Läs inte om du har inte sett 4x12 än! Allt som hände i avsnittet:
 
   
 
 

A lockade tjejerna till Ravenswood, och medans tjejerna var distraherade med Arias del av den magiska showen, var Emily tagen och fastkedjad i en låda på väg att bli sågad i hälften, hennes egen trolleritrick utan tricket och utan publik. Tjejerna kunde befria henne, tack vare en Red Coat.
Efter det var det en jaga efter några svar.

 

Aria jagade en Red Coat uppför en trappa, och det var under deras kamp som hon upptäckte att det var CeCe, som till sist fall till hennes (förmodade) död när Aria kunde inte hålla länge till. Men medan tjejerna var i chock, ryckte CeCes hand på marken och hon flydde. Under tiden hade Spencer följt den andra Red Coat, och hon var säker på att det var Alison, sedan upptäckte hon As lya. A hade en komplett tidslinje för varje tjej på brädor, datorer med lösenordsskyddade lås, och en byrå fylld med herrkläder. Men var det Wrens?

 

Wren har varit en populär teori, men i stället, vad vi såg som publik var en rysare som var större än Tobys avslöjande. Ezra var A, och han blev förbannad när han kom till sin lya, sedan slutade avsnittet. Men hur går det med alla pengar? Hur har Ezra råd att skicka flickorna? Vad sägs om dessa "pengar problem" Ezra hade? Var får A alla pengar ifrån?

 

Det var inte den enda stora avslöjande av sommar finalen. Vi lärde oss också att Alison är vid liv. Som Mrs Grunwald berättade för tjejerna, hjälpte hon Alison när hon sträckt sin hand ur marken, och Alison försvann när hon tog henne till sjukhuset. Alison var rädd, och tjejerna var tvugna att hitta henne innan A gjorde.

 

Pretty Little Liars återvänder till ABC Family för den stora Halloween specialen i Oktober. Blev du chockad av den stora avslöjande att Ezra är A?


Så många frågor

Vad är det med Ravenswood?

 

Vilken Red Coat är den riktiga?

 

Vart tog CeCe vägen?

 

Varför var CeCe i en svart hoodie som A i 4x11 och nu som Red Coat?

 

Hur träffade Ali Mrs Grunwald?

 

Kan vi lita på Mrs Grunwald?

 

Lever Ali verkligen?

 

Vart försvann Ali när hon var i Mrs Grunwalds bil?

 

Hur planerade Ali allt det här?

 

Är Ezra head A eller är han bara besatt av Ali?

 

Är Ezra den äldre killen som Ali träffade?

 

Arbetar Ezra med Red Coat?

 

Vem är personen i gasmasken?

 

image


4x12 Now You See Me, Now You Don't Music

 
Del: När alla par gosar md varandra, och Aria och Ezra pratar.
  
 
 
 
Del: Paige & Emily pratar om Mona i Paige rum.
 
 
 
Del: När Toby kollar igenom saker från hans mamma.

Sno stilen: 4x12 Outfits


Skjorta: Ted Baker

Jacka: Ifladies

Jeans: J Brand

Boots: Jeffrey Campbell

Bälte: Vince Camuto

Skjorta: Unif

Jeans: J Brand

Jacka: Grey Propaganda

Sneakers: Converse

 
 

TRAILER: Ravenswood

 

Wow..

Jag har inga ord för sommarfinalen, allt har inte fastnat i huvet än.
Jag kommer behöva se denna avsnitt många gånger till så att det fastnar.
 
Alison lever.. Jag vet inte hur jag känner för det.. Och Ezra? Varför?
Men alltså enligt mig liknade det där inte Ezra, det var som en helt annan sida, kanske en tvilling.
Jag vet inte jag vill bara inte tro att Ezra är A!
 
Mona och Shana? Vad är det som händer? Har ont i huvdet av allt haha. 
Men annars var avsnittet SJUKT.BRA. 

God morgon!

Jag bestämde mig att stanna hemma från skolan för att kolla på sommarfinalen av PLL.
Jag vaknade nyss och ska kolla på avsnittet, bloggar efter! :)

Watch 4x12 - Summer Finale

 

2 timmar kvar!


Detta skriver Shay på sin instagram.

Taggad?! Bara två timmar och trettio minuter kvar. Längtar. Kommer ni kolla i natt eller kolla imorgon?

Good night.

Är det bara jag som tycker att dom skulle vara jätte söta tillsammans som ett par i verkligheten?
 

NO IDEA

 

Wristband

 

En av mina favorit scener ur avsnitt elva.

kanske var bara jag som märkte att aria gjorde en såndär min när hanna sa att hon skulle sitta där bredvid henne heh. men va söt hon var. 

The liars är bara en del av spelet.

Jag tror att Cece och Ali har ett spel och tävlar mot varandra eller jag vet inte vad och the liars är bara en del av spelet. Kanske tog Ali Ceces kille och Cece blev arg och då blev det krig eller haha jag vet inte.

TuesdAy


Livestream - 4x12 Summer Finale

Här är några livestreams, de är offline just nu men öppnas runt tiden PLL börjar (02:00 svensk tid)
 
 
Happy PLL day! 
 


Live tweet!


Liars Beware!


Funny Troian!

 
- Haha älskar Troians humor! 

Sassy Spencer


Instagram

 
 
 
 
 

FinAlly


Inseparable

 
The five of us were inseparable. But their lives were all changed when I was found dead. ”A” used their secrets to torment them. But who is ”A”? Even A’s pawns don’t know the master plan.They thought I was dead,but now they are not so sure.Will ”A” finally expose this Pretty Little Liars.The next secret they keep could be their last.-Alison.

Ezras bag!

 
Om det är Ezra, VARFÖR i hela friden skulle han gömma sig i DiLaurentis källare?

Ezra likes shoes..

 
Tror ni det är en ledtråd?

Lucy Hale


The last PLL Reveal..

 
 
 
 
 
Den sista släpps ut efter avsnittet! Alltså den STÖRSTA!
 
 

SPOILER! 4x12 manus!

 
ABC Family släppte ut en manus från veckans kommande avsnitt 4x12 "Now You See Me, Now You Don't!"
Jag tror att denna manus handlar om Aria? Och kanske gråter hon pågrund av Ezra eller?
 

Chatta LIVE med Lucy Hale

 
Ni kan chatta med Lucy Hale LIVE när PLL avsnittet börjar (02:00 svensk tid)! 
Som sagt så börjar chatten när avsnittet är igång!
 
Tryck på bilden för att komma till chatten. 
 

PLL Challenge - Day 1

 
Day 1 - Min favorit tjej karaktär från PLL är nog Alison! Jag älskar hur mystisk och creepy hon är! Även fast hon är riktigt taskig har hon en mjuk sida.
 
pretty little liars my edits pll sasha pieterse alison dilaurentis

30 Days PLL Challenge

 
Tänkte börja med det här, vad tycker ni? Ska börja idag! :)

Don't miss it!

Less then 25 hours to go Liars! #pll #prettylittleliars #prettylittleliarsseason4 #prettylittleliarssummerfinale#worldwara #lucyhale @lucyhale
 
Mindre än 8 timmar kvar till PLL Summer Finale! 
 
 
Förresten, imorgon är jag ungefär hemma vid 16:50, när jag är hemma ska jag se avsnittet och blir klar vid 17:30 sedan kommer jag skriva MASSA teorier, inlägg, gifs osv! Alltså checka in bloggen vid 17:00 imorgon! ;)

Notes about the Summer Finale:

 

 

Notes

 • new character named Jackie (not Jackie Molina) will appear in this episode.
 • There will be some major OMG moments.
 • We will finally learn if Ali really was the one buried and tried to dig herself out.
 • Emily and Paige will have a scene together.
 • Marlene instagramed pictures of a popcorn machine and a magician poster, suggesting that a scene will take place at a carnival.
 • Marlene described the finale as “cutting edge”.
 • Marlene tweeted that it wouldn’t be a finale without a creepy doll.
 • Marlene tweeted  that we will find out who killed Wilden in this episode.
 • Aria and Ezra will have at least one scene together. From the script picture posted, it sounds like they’re in a restaurant. They’re talking about writing and could possibly be on a date. 
 • Marlene tweeted that we will know if Ali is alive or not in this episode, but this might be a lie.
 • Things will get answered in this episode.
 • This episode is quote: “EPIC”.
 • Norman tweeted ”Haha. What they DON’T know!” in repose to a twitter pic of the spoilers from this page.
 • Keegan said, in an interview with the Hollywood Reporter, this about the episode: “it gets really crazy” and “There’s a shocking moment in it that all the fans will react — I don’t even know how they’ll react [to it],” said Keegan. “If there are people who have been following the show since the beginning it’s one of those moments.”
 • Marlene instagramed a script picture from the summer finale with Spencer saying: Or has she just declared World War ‘A’?. Then, PLLs exchange tense looks.
 • Sidney Barnes will be introduced and have scenes with Caleb, Ashley and Hanna.
 • We will find out who is one of the biggest liars in Rosewood.
 • One of the girls will wake up screaming.
 • Something bad might happen to Toby, because the writers wouldn’t confirm if he’s in Let the Maid Go or not (however he is in the following episodes afterwards) .
 • Viewers predict that Aria may be in danger and may be the the girl who will wake up screaming in this episode.
 • Red Coat will be in this episode, and possibly even revealed (this episode or the Halloween Episode)
 • According to the first ten seconds of a 411 promo (which has scenes from 412), Aria and Jake will be together.
 • From the photos, there will be a carnival and Aria will be invovled/disappear. 
 • Marlene tweeted some quotes from this episode on August 15.
 • Pretty Little Liars Facebook page has posted this episode will be the “BIGGEST.REVEAL.YET.”
 • Marlene tweeted that we probably won’t breathe in the last 20 mintues of this episode.
 • Norman tweeted to prepare ourselves, because several main questions we have will be answered in the summer finale.
 • The official Pretty Little Liars twitter acount released a poster that teases Red Coat will be revealed in this episode and will be the biggest reveal yet.

Title and Background

 • The title might refer to Red CoatAThe Black Widow or Alison DiLaurentis. Alison often appears in the Liars’ hallucinations and disappears without a trace. Red Coat and A often show up around the Liars and/or attack them, and quickly get away.
 • Fans speculate that this may have something to do with Jenna Marshall and her sight.
 • Now You See Me, Now You Don’t also refers to the titles of movies, TV show episodes, or songs or albums in pop culture.

Main Cast

Guest Cast

Trivia

 • Bryan began to write his outline on June 10, 2013.
 • Marlene and Bryan blended their outlines together on June 13, 2013.
 • The outline was completed on June 14, 2013.
 • Marlene started writing the script on June 16, 2013
 • The prop meeting was on June 22, 2013.
 • The script was finalized and completed on June 24, 2013.
 • The table read was on June 26, 2013.
 • Filming began on July 8, 2013, after a hiatus, and ended on July 16, 2013.
 • This episode marks Norman’s 16th episode shooting PLL.

CeCe har en tvilling?

Jag har redan skrivit en teori om att CeCe har en tvilling, men denna
är bättre.

 

Efter att ha sett den senaste avsnittet (4x11) började vi plötsligt tro att Ali är inte personen med en tvilling, utan att det är CeCe som har en tvilling.
Den första scenen vi såg av CeCe i 4x11 var när hon pratade i telefonen omgiven av bilder på Ali och tjejerna.
Här är vad hon sa i telefonen: "Hello, where are you? I am not waiting here forever and I sure as hell not going back to Rosewood. Call me."
Sedan ser vi henne spionera på Ezra och Aria utanför Ezras lägenhet, hon bärde något som likande en svart hoodie som A bär.
Så detta fick oss att tänka, CeCe har en tvilling!

 

Twin 1 är CeCe som är med i A team, alltså hon som spionerade på Ezra och Aria. CeCe tror att det var tjejerna som fick henne utkastad från college men egentligen var det Alis fel fast det vet hon inte, därför vill hon hämnas på tjejerna.

 

Red Coat kan vara den andra tvillingen! När hon sa i telefonen att hon vill inte gå tillbaka till Rosewood, så fick hon sin syster (CeCe) att göra det åt henne! Terorien måste vara sann eftersom varför skulle CeCe säga att hon vill inte tillbaka till Rosewood igen och sedan ser vi henne där? Alltså är det möjligt att hon har en tvilling!

 

Så tror ni att CeCe har en tvilling?

 

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer finale


Happy PLL dAy!


Favorit Haleb scen

 
Den här scenen är en av mina favorit Haleb scener, haha sjukt rolig!

Gasmasken

 
Vem tror ni det här är? Han/hon kommer synas i Halloween avsnittet, man kan se den på promon.
Visst är den sjukt creepy?!

Aria has a twin?

 
Har ni någonsin tänkt på det? Aria kan ha en tvilling som vill hämnas på Aria och resten av tjejerna, om det ligger så, då förklarar det varför Aria får panik attacker och hon skulle väl aldrig skada sin mamma? Men det kan hennes tvilling. 
 

Spoby spoiler!

 
Avsnitt 4x19 kommer vara bästa Spoby avsnitt hittels.

TOP10 - PLLReveals 2

 

Hemma

Jag är nu hemma från skolan och är redo att blogga, snart kommer ett långt inlägg! :)

Why Ezra is A

image

Happy PLL dAy!

 

Byron and Ezra


A set us up.

 
 
 

En bra plats att kolla på sommar finalen imorgon.

 

Beauty

 
 

Twins?

 
Då är det möjligt att de använder tvilling teorien?

TOP10 - PLLReveals 3

 

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marlene King la ut sista bilden utan någon text.
 

Hanna Marin + red

 
 
  
 

Before They Were Pretty Little Liars

 

You gotta love Troian!


She's alive


Spencer got hungry


#WorldWarA


Summer finale - Spoilers

- En chockernade upptäckt kommer att visa att ALLT tjejerna trodde de visste om A var FEL.

 

- Toby kommer att upptäcka något förvånande om Wren.

 

- A kommer ha en ny target.

 


Ni anar inte hur förväntasfull jag är om den första biten, att allt de trodde om A är fel!

 

 


Halloween Promo: 18 saker vi lär oss

PLL sommarfinalen har inte sänts ännu men vi har redan fått en smygtitt på vad som kommer upp i oktober, tack varje en förhandsvisning från ABC Family.

Vad kan vi lära oss av denna promo? Vi har tagit en närmare titt på allt den avslöjar.

 

Vad betyder de 6 namnen? Innan vi kommer till promon själv, måste vi prata om hashtag namnen. ABC Family släppte faktiskt 6 verisoner av denna promo. Alla är samma förutom att de öppnar med en annan hashtag: #ShanA, #EzrA, #MonA, #AriA, #JennA och #JAke. Betyder det att en av de sex personer är Red Coat/A? Kommer någon av de avslöjas?

 

Hur som helst, är vi fascinerade av valet. Det finns några uppenbara namn där (Shana, Jenna, Mona), men också några riktigt oväntade (Aria, Ezra, Jake av alla människor). Vi kan inte vänta att se vad allt handlar om!

 

Det är i Ravenswood. Vi vet att tjejerna går till Ravenswood i säsong 4 sommar finalen, och denna promo säger att deras "otroliga resa till Ravenswood fortsätter." Med tankte på att Halloween specialen kommer att följas av Ravenswood premiären, är vi inte förvånade att tjejerna sticker runt staden. 

 

En figur i skogen. Promon öppnas med en mörk figur som kör genom skogen på :03 (vi ser det igen vid :22). Vi ser också att tjejerna är ute i skogen på natten. Bra idé eftersom att vandra runt på natten slutar alltid så bra för dem. Vi är speciellt utflippade av ett skott vid :05, som verkar visa en figur som lurar bakom tjejerna när de går genom skogen (det kan vara en staty, Ravenswood verkar ha en hel del av de).

 

Uppklädda. Egentligen skulle inte denna avsnitt ske på Halloween, men det ser ut som producerna har hittat en anledning att få tjejerna klädda upp i kostymer. 

 

Läskig maskerad figur. Under hela promon (vid :05 - :15 och :22) ser vi en figur som verkar bära en gasmask. Vi får seriöst gåshud när vi ser den. Det hjälper inte att han/hon har en svängande trädgårdsarbete sax vid :17.

 

Red Coat? Vi är ganska säkra på att vi ser Red Coat vid :05. 

 

Någon griper Emily. Vid :06 ser vi någon dra Emily i armen. Baserat på nästa scen, verkar det vara Carla Grunwald, men det kan vara någon annan.

 
"You need to leave." Hursomhelst, vet vi att Mrs Grunwald varnar Emily "Du måste gå. Nu"
 
Mer grepp! Vid :08 ser vi någon dra Arias fotled underifrån. Snacka om creepy!
 
En storm är på väg. Runt :09 ser vi att det finns en storm.
 
Ett rum fullt av flaskor. Vid :11 ser vi någon vandra genom ett rum som ser ut som det skulle kunna tillhöra Hogwarts (det är ett skämt), den är fylld med konstigt formade burkar fulla av märkligt färgade vätskor. 
 
Växthus? Vid :12 ser vi Spencer gå in i någon sorts växthus. Vid :17 ser man personen i gasmask på samma ställe.
 
"Help Me." På en vägg har någon skrivit hjälp mig. Sedan ser vi Hanna undersöka texten vid :13.
 
Något sjukt skumt. "There's something seriously weird going on in this town," hör vi Aria säga. 
 
Hanna får en överraskning. Vid :15 tycks Hanna se den läskiga maskerade figuren och flämtar.
 
Vad faller? Vid :16 hör vi en dramatisk klick och ser en störning i ett fönser som lämnar Emily gapande. Det är svårt att säga exakt vad som händer.
 
Hanna skiljs från tjejerna? Vid :18 ser vi Hanna springa ner för en korridor följt av Emily, Aria och Spencer som går efter och ser oroliga ut. "Why would she just leave like that?!" säger Emily och låter irriterad. Pratar hon om Hanna? Det verkar så, eftersom sedan säger Spencer "Hon skulle inte," och då ser vi Hannas hatt vid "Help Me" meddelandet. Promon vill kanske att vi ska tro att Hanna blir separerad från tjejerna. Vi får se hur det faktiskt spelar ut. 
 

Ezra är där. I fall du undar: Ja, Ezra är med i denna avsnitt. Vi ser honom med tjejerna vid :22.

 

Kolla själv:


So sorry!

Förlåt att det endast blev 2 inlägg idag, som sagt så har jag börjat skolan igen och 
måste tänka på mina betyg, jag slutar sent varje dag förutom på fredagar då slutar jag 13:00.
 
På lördag och söndag kommer det många inlägg, men på vardagar kommer jag försöka skriva mer än 5. 
Älskar er! :)

Troians min när Selena vann.

 
 

- A

 
 
 
 

#ShanA and #JAke

 
 
 
 
Bara för att det står på skärmen några karaktärers namn så betyder det inte att det är A, ABC Family och PLL producerna försöker att lura oss. 

YOU'RE MINE NOW

 
    

2 dAys


Buy "Red Coat"

   
   
 
 

 
 
 
 
 
 

Remember?

 
Ashley Benson skrev denna tweet för ungefär 4 år sedan! Wow!

- A


70 Reasons Why Aria Is A

 
Videon är ganska lång, men ni borde verkligen se den! Det är alla clues och hints som pekar mot Aria. 

Behind the scene: 4x17 "Bite Your Tongue"

                                                           
 
 
 

Mona or Aria?

 
Många tror att denna docka ska föreställa Aria, men enligt mig passar den Mona mer..
Är 100% på att det är Mona! Vem tror ni det är?
 

The Red Coat

 
 
 

Tyler and Ashley.♥

 
 

Wren har en piano

 
Tittade på gamla PLL avsnitt, sedan märkte jag att Wren äger en piano!
Det är när Spencer åkte hem till honom, bakom de ser ni en piano, och jag är ganska säker att
Wren kan spela den och att han är A som spelade pianot och skickade Toby noterna. 
 

Radley Sanitarium

 

I "The First Secret" går tjejerna och Alison och de passerar denna hus. De pratar om hur läskigt huset är och när de går öppnar någon dörren till huset. Sedan visas en Radley Sanitarium bil.
Tidigare i denna avsnitt berättade Alison en berättelse om tvillingar och att en flydde från Radley.
Jag tror att delar av denna berättelsen är sanna. Jag tror inte att Alison har en tvilling, men jag tror att det är möjligt att en annan karaktär gör och kanske en av tvillingarna var i Radley och flydde. Nu verkar det som att denna person gömde sig i huset, vilket fick mig att hänka på hur någon gömde sig i DiLaurentis huset, de kunde vara samma person?
Sedan fick det mig att tänka på Jenna, tänk om hon var i Radley innan hon kom till Rosewood, kanske därför Radley bilen visades och direkt efter dyker scenen när Toby berättar för Emily om Jenna. Också i denna avsnitt Jenna möter Alison på halloween butiken, men när Alison presenterar sig säger Jenna "Jag vet", som om hon visste redan vem Alison var, kanske har hon hört något om hennes i Radley?

 

Vad tror ni? :)

 

A Team members

 
Marlene King sa en gång att det har funnits en scen med alla A team medlemmar tillsammans, kanske är det denna?
Isåfall är de 6/5 styckna? Vilka tror ni det är?
 

Dagens Fråga - Vems hand

 
Fråga: Vem tror ni personen som grävde sig ut och vem är den andra som hälper till?
 
Min åsikt: Jag tror att det är Alison som gräver sig ut och personen som hjälper till är Wren eller Red Coat vem det nu är. 
 
 
 

Alison DiLaurentis


Instagram

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vem var Alis A?

 
Vi var varit ganska säkra på att det var Mona som var Alis A under månaderna före sin död, men tänk om det var någon annan? Här är fyra gissningar på vem Alis A kan ha varit:
 

Alis Tvilling

Misstänk nummer 1 är Alis egen tvilling. I böckerna, heter hon Courtney och hon har lång tid bosatt sig i Radley som hade en stormig relation med sin syster. Har Courtney smygit ut från Radley för att spela As spel? Hon visste säkert Ali tillräckligt bra för att utnytta hennes rädslor. Och vi vet att Radley är inte precis den säkraste anläggning i Rosewood..

 

Alison

Alternativet, var det "Ali" tjejerna kände och älskade verkligen men som egentligen var Courtney (som bröt sig ut i Radley och bytte plats med sin syster som i böckerna) Om det är så, kan det ha varit att den verkliga Ali var personen som messade Courtney för att hämnas på sin syster som har stulit hennes liv. Det skulle verkligen förklara As namn: A för Alison. Och Ali skulle ha haft goda skäl att håna sin syster.

 

CeCe Drake

Det tycks verkligen ha varit ingen kärlek förlorad mellan Ali och CeCe och CeCe visste mycket om Ali. Har hon trakasserat Ali i månader innan hon dog? Vi vet från ett avsnitt att CeCe klädde ut sig som Ali och dök upp på Radley, och låtsades vara Alison. Det låter som ett tidigt A beteende. Var CeCe den riktiga A? Och nu har hon tagit över som Red Coat?

 

Melissa Hastings

Vi är inte helt säkra om vi kan lita på Melissa efter hennes erkännande. Om hon inte är A, då kan hon lätt ha varit det innan. Hon är för listig för att dra bort ifrån A listan, och hon hade anledningar att vara arg på Ali - Ali hemligt dejtade Ian medans Melissa var tillsammans med honom. Vi kan bara föreställa oss om hur hon skulle ha hämnats på Ali.

 

Vem tror ni Alis A var?


Marlene King - Written By

 

#AriA och #MonA

 
  
 
För er som undrar varför det står EzrA, AriA och MonA på videon är för att det är någon sorts "spekulationer", producerna försöker att förvirra oss med alla dessa namn.
Någon sa att det finns en med JennA men har inte hittat klippet än.

Red Coat & A


Selena VS Troian

 
Såg ni Troians min när Selena vann en Award i TCA 2013? Haha hon såg äcklad ut! 
Men aja, Troian all the way! :)
 

Who is this?

 
Denna klipp är med i Halloween promon, vem tror ni det är?
Courtney? Alison? Klippet är iallfall creepy!

Red Coat


Get reAdy


Now You See Me, Now You Don't


Blond VS Brunett

 
Vilken hårfärg tycker ni Ashley passar mest i? Enligt mig passar blont henne! :)
 

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OBS! Something Wicked är inte relaterat till PLL, det är en film som PLL stjärnorna Janel och Brant spelar in.
 

TOP10 - PLLReveals 4

 
- När ABC Famliy postade denna bild började jag undra, menar de att Ali lever? De står ju att hon var den som grävde sig ut alltså lever hon?

The tears

 

Lucy Hale - LA

 
 
Lucy Hale ute i Los Angeles - 24.08.2013

Om Halloween avsnittet:

 
- Enligt promon är den två timmar lång, efter PLL Halloween avsnitt sänds ju Ravenswood direkt, så jag tror att 
de menar en timme var på varje serie, först en timme PLL sedan när Ravenswood sänds börjar andra timmen. 

Nia Peeples Chops It Up With CheyNaRey

 

Ravenswood - Day 3

 

EzriA


TOP10 - PLLReveals 5


#EzrA


How I feel


Chanel


How to:C

 

Aug 20, 2013 | How I remove my beard. by KeeganAllen on Keek.com


#EzrA


4x13 - "Let the Maid Go" Promo gifs

 
 
 
 
 
 

Om Halloween avsnittet:

 
 
- Avsnittet är 2 TIMMAR långt. 
- Promon var egentligen leaked, den skulle släppas EFTER sommarfinalen. 
- EzrA är nära A på något vis. 
 
 

PROMO: Halloween Special 4x13

 
 
OMG! KOLLA PÅ PROMON NU! JAG LÄNGTAR SÅ SJUKT!

Ashley & Ryan lunchar ihop

 

Har Ashley Benson återförenats med sin ex-pojkvän Ryan Good? Pretty Little Liars stjärnan bekräftade att hon hade gjort slut med Ryan tillbaka i mars, hon sa "Ryan och jag är fortfarande nära, men jag är för ung för att vara i ett seriöst förhållande."

 

Men är det hela sanningen? Den 13 Augusti var Ashley och Ryan på en middag tillsammans, och rykten flög att de var tillsammans igen. Sedan 23 Augusti var de två fotograferade ute på lunch i West Hollywood.

 

TOP10 - PLLReveals

 
 
 


Now You See Me, Now You Don't


Summer Finale Quotes

 
Kan ni gissa på vem som säger vad?

Aria?

 
Vad tror ni? Det ser faktiskt ut som Aria.. för många bevis emot henne! 
 

Mimaren

Mimaren är tyvärr inte Alison eller Jenna! Det är en man som spelar mimaren, han heter Brian Dare.

Vad tror ni?

 

Datum för Ravenswood & Halloween episode

 
Ravenswood & Halloween avsnittet sänds 22 Oktober 2013.
 

we can keep a secret.

- J

#WorldWarADagens Fråga - Lever Alison

 
 
Fråga: Tror ni att Alison lever?
 
Min åsikt: Jag tror att Alison lever, och att hon är Red Coat eller helt oskyldig och kanske har gömt sig någonstans? Som Paris. 

Dagens fråga!

Börjar med en ny kateogri som heter "Dagens Fråga", ni fattar säkert vad tanken med den är.
Jag kommer fråga er en PLL-relaterad fråga en gång om dagen och ni svarar genom en poll eller kommentarerna.
 
 
 

Spencer kommer droga i 4B!

 
 
 
Spencer kommer att känna sig väldigt pressad under hennes sista skol år, för att underlätta allt kommer hon börja med droger. 
Jag förväntade mig inte sånt av Spence! Undar hur tjejerna kommer reagera på detta?
 

Everyone is a suspect.

 
Till er som blir arga när vi anklagar Aria som A, allting är möjligt! :)

Calebs love interest - Ravenswood

Men det ska ju vara Haleb för alltid! :(

Summer Finale - Sneak Peek

 
 
 
 

Summer Finale

 
Alltså ni anar inte hur taggad jag är, kan det inte vara Tisdag nu!

Tweets

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOP10 - PLLReveals 6

 

Pretty eyes

 
Vem tycker ni har vackrast ögon? Älskar Lucys!

Before PLL

 
Sant!

Summer Finale

 
Jag kommer verkligen inte missa den! Kommer kanske stanna hemma från skolan, haha jepp jag är helt galen i PLL! 

Maya Spoiler - 4x12

 
Vi får reda på mer om Mayas död i nästa veckas avsnitt, 4x12.

Wren is A - video

 
 
Note: Wren var inte den som gav Emily massage, det var Lucas.

Halloween spoiler!

 
Toby är inte med i Halloween avsnittet! :(
 

Lucy Hale - Nashville September 6

 
Lucy Hale sjunger i Nashville - 6 September 2013. 
 
 

Keegan & Gregg - Music video

 
 
Keegan Allen & Gregg Sulkin med i Temara Melek musikvideo för "Karma's Not Pretty"

Sasha Pieterse - Lever Ali?

 

Ravenswood - On set 2

 
 

A mugg

 
Ser ni A muggen?
 

Jenna är mimaren?

  image
image
 
De ser jättelika ut, men Jenna är väl fortfarande i sjukhuset? Eller vad tror ni?

Love this!


Homecoming dance - CeCe

Tjejen med röd klänning och mask blev hela tiden filmad under deras Homecoming dance, tror ni
att det är CeCe? Själv tror jag att det är Alison eller CeCe.


Immediately Afterlife Poster


Vad menar hon?

Mrs Grunwald is back in the a Summer Finale of PLL when the Liars visit Ravenswood. What do you think that Mrs Grunwald means by saying “haven’t you all felt it”? We think that she is hinting that the town is stuck back in time or its about the curse that surrounds the town. We shall have to wait and see. Credit @mylovelylittleliar for the photo! #pll #prettylittleliarshints #prettylittleliarstheories #prettylittleliars #prettylittleliarsspoilers #prettylittleliarsseason4 #worldwara #ravenswood #carla
I promon för 4x12 "Now You See Me, Now You Dont" hör man Mrs Grunwald säga "Haven't you all felt it?" 
Vad tror ni hon menar om det? Hon menar kanske att Ravenswood är stuck in the past eller att staden är förbannad? 

A


Quote


Ny karaktär: Jesse

 

Var redo inför Januari! När showen återvänder för vintersäsongen, kommer en ny snygging till Rosewood: nya studie-och yrkesvägledare Jesse, spelad av Wes Ramsey.

 

Är han en ny kärleksintresse för någon av tjejerna? Var inte oroliga! Det har blivit bekräftat att Jesse kommer inte att ha en kärleks intresse för någon av tjejerna!


Favorit quotes - 4x11

 
 1. “C’mon, giddy-yup, Li’l Dawgie.”
 2. “Yeah, and they also feed turkeys lots of tasty treats before they chop off their heads.” 
 3. “Look, I don’t want to be the person who ends up with mushy squash.”
 4. “Spencer, Hanna’s mom may be going to prison. For real. Emily has a car parked in her living room and I nearly lost an eye this afternoon. I think we all rank on the “serious” chart.”
 
 

Marlene King - Tweets

 
 
 
 

Ravenswood - On set

 

Sommarfinalen - 4x12

Vi kommer...
- Äntligen få veta vem personen var som försökte gräva sig ut från jorden.
- Ta reda på vem som dödade Wilden.
- Få veta exakt vad som hände med Alison natten hon försvann.
- Se några STORA OMG moments.
- Red Coat kommer avslöjas i denna avsnitt eller på Halloween avnsittet.
- Träffa nya karaktären Jackie (Inte Ezras ex flickvän)
- Få reda på vem är den största lögnare i Rosewood.
- Att se något dåligt hända Toby.

 


Egen twin teori

Har länge velat skriva den teori men har alltid glömmt!
Den är en kort tvillings teori som handlar om att Alisons har en tvilling som är gay och är död.
 
I en gammal UK promon för PLL hade varje tjej något skrivet på deras panna/kind, men Alison hade två scener i promon. 
En av de är en kors där det står "Gay" på, och på pannan stod det "R.I.P" alltså att tvillingen som var gay dog.
I den andra scenen står det "LIAR" på blommorna, och på Alisons panna står det inget, hon tuggar på tuggumi.
 
 
 
 
Efter att ha sett promon kom jag på en grej. Kommer ni ihåg när Alison och Emily kysstes i skolbibiloteket? 
Alison såg ganska glad ut, hon var villig att kyssa Emily. 
Det är gay tvillingen, som jag tror är Courtney. 
 
Men i en annan scen i skolans omklädingsrum när Emily hjälpte Alison med hennes bh så kysste hon ju Alis nacke och Alison blev rasande. I den scenen var den riktiga Ali som är hetro alltså inte gay. 
 
Jag tycker att det är konstigt i vissa scener så tror man att Ali gillar Emily mer än en vän, i vissa är hon bara en vän till henne. 
Vad tycker ni? :) Kom ihåg, allt är möjligt i Rosewood.
 
 

4x12 - Now You See Me, Now You Don't

 
 

We Are Ready

 

Jessica is A?

 

The dolls

Vem tror ni A högg? Kanske Emily, i promon ser det ut som att hon är inlåst i någon låda. 
 
 

Mrs Grunwald is back!

I 4x12 "Now You See Me, Now You Dont" promon ser man att Mrs Grunwald är tillbaka! Hoppas att hon ger oss några svar!
 

Ravenswood - On set