#Clues man får från promon.

Nu har dom släppt en sjukt ny spännande promo för säsong fem och jag tänkte att det skulle vara kul att göra ett inlägg om några ledtrådar man får från den. So let's go.
Vi ser att Ezra fortfarande vet vem A är, men är på sjukhuset och kan inte berätta det. A vill forsätta vara anonym och försöker mörda Ezra oavsett vad.
 
Alison forsätter hålla hemligheter och har några hemligheter kvar att berätta, vilket gör lögnarna arga och säger till henne att hon inte få ha några hemligheter, antingen så litar hon på dom eller inte.
 
Mona är med i säsong fem och vi ser henne ha en scen med Alison. Alison håller i en blomma i ena scenen och kollar på hennes [har tappat ordet för denna grej så vi kallar det kista haha, om nån i kommentarerna vet vad det är för något hon kollar på, säg gärna.] kista med en blomma i handen. Sedan så får vi se Mona bryta den?
 
Sedan så får vi se en scen där lögnarna är i mitten av allting och runt dom springer det gubbar med svarta koftor? Skumt. Är A ett helt team med personer och är det så mycket folk? Eller så har huvudpersonen, A bara anställt människor att skrämma lögnarna.

Promon är sjukt spännande och man blir så exalterad. Så orättvist att man får vänta så länge! Dölängtar iallafall, blir några fler inlägg senare idag, Stay Tune.
- J
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

Trackback